Nou stil de viatza (211)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

salutare trupa

Cam liniste pt o zi de raport.Ma gandeam ca gasesc un capitol nou, da de unde, slaba miscare.#
Zuzi unde esti, aseara te-am vazut si ma gandeam ca intri si pe la noi,dar vad ca nu ai facut-o.
Tzuni multumim de tratatie.Calul mi-l poti da mie,da nu sa-l pap ci sa-l fac partener de joaca pt Mitzi a mea.
Raportul meu e -1kg, adica 63,2.A vrea macar sa dau de acum incolo cate 1 kg /sapt .Ma multumesc cu atat decat sa mai pun ceva.Deja incep sa nu ma mai cuprinda hainele.Ieri am vazut o pereche de pantaloni din in albi, mi-au placut mult,dar as prefera un 36 in loc de 38.Culmea e ca imi veneau mai bine cei albi decat unii maro care i-am probat.
Meniul inca nu l-am facut.Am papat dim doar un castron de cereale si muslli cu lapte degresat.Restul habar nu am.
O zi buna va doresc.Mai revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

O pustoaica intra la frizerie cu tac'su. Sta langa scaunul frizerului, mancand o gogosica, in timp ce tac'su se tunde. Frizerul zambeste la ea si ii spune cu amabilitate:
-Draguta, o sa ai par pe gogosica.
-Stiu, raspunde ea. O sa-mi creasca si tzatze

Va fac sa radeti poate asa va faceti curaj si veniti la raport.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

salut.

raport:58.7 kg

Anda, da, urmatorul capitol e al tau, :).

Tumpi, ce parfum ti-ai cumparat si cat a costat? Am inteles ca acolo la voi ar fi mai ieftine decat in tara, e adevarat?

Felicitari fetelor care au slabit!

Tzuni, da mai, ti-am spus ca n-a iesit pe placul meu, data viitoare (adica de ziua mea) nu mai complic....

va salut pe toate, da' pe toate, fara exceptie, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala si io te salut pe tine. Pe toata! Fara exceptie!

Tumpi, Zuzilici cre ca sta in umbra si cand apare azi la raport rupe gura targului!

Carina, cum ii jeleu de iaurt? E un iaurt mai tare sau cum?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carina, m-ai facut sa rad.
Carmen, mi-am luat luat Bvlgari- Omnia Crystalline.Nu stiu ce preturi sunt in tara,dar eu am prins o oferta acum si am dat pe asta 35 euro la 65ml.Daca e la sf lunii as vrea Flower de la Kenzo si poate un Wish de la Chopard,da tb sa mai negociez cu soata.Lista mea ar fi mai mare,dar o iau si eu usurel.E adevarat ca de anul trecut am pus ochii pe un Bvlgari- Rose Essentielle,da nu prea ma puteam apropia de el,ca ala de 50 ml sare de 60 euro,dar sper sa-l iau in curand.Oricum cand e vb de parfumuri e nasol, ca sunt ahtiata dupa ele, intotdeauna am avut cate 4-5 si acum ramasesem cam in pana.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Tzuni: am pus 150 de g de iaurt activia cu o lingura de miere. Separat am dizolvat 1.5 lingurite de gelatina, am adaugat la iaurt, apoi am pus mure si zmeura si vanilie si am bagat la frigi o noapte. EU sunt moarta dupa el.
Va povtesc la capitol nou:
Capitolul 212

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carina, (auzi la ea !)

Tzuni, inca n-am plantat copac de Royal ... in gradina, da' vreau un cal ! Un regat pentru un cal !

Raport : 50,2kg.

Va pup pe toate si mai apar.

Mergi la inceput