After school pt.cls a-IV-a

After school pt.cls a-IV-a | Autor: cris-cris

Link direct la acest mesaj

Puteti sa-mi spuneti si mie ce pot face cu fetita mea, care este in clasa a IV-a in toamna, dupa orele de scoala? Pana acum a stat cu bunica, dar din toamna se schimba situatia si nu stiu cu cine sa o lasam pana seara cand venim de la serv.
Vreun after-school mai ieftin, ca pana acum am vazut doar cu 6-7 mil./luna.Exista si la stat scoli cu semi-internat, presupunand ca sunt mai ieftine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris-cris spune:

Fetelor, va rog mult, chiar nu am variante?Decat sa o las singura in casa pana seara cand venim noi de la servici?
Nu prea am incredere sa o las singura, e cam zvapaiata.
nu exista after-school de stat?Sau ceva mai ieftin?

Please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

depinde de zona in care locuiesti, de cat de departe va fi scoala de after scool. ca se plateste si transportul de la scoala pana la after school. dar preturile sunt cam aceleasi, peste tot. poate cu mici diferente..... care poate sunt importante financiar pentru tine.
sau poti gasi pe cineva, care cu 3-400 lei pe luna, sa stea cu ea dupa scoala....sa o supravegheze.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi10 spune:

Iti inteleg nelinistea si eu am aceeasi problema. Am vizitat cateva after school-uri si pot sa iti spun ca cele mai ieftine nu au conditii prea grozave. Ma refer la ceea ce vedem caci ceea ce face copilul acolo nu putem stii decat de la xcei care au incercat aceasta varianta. Pe www.gradinitebucuresti.ro gasesti informatii despre programele after school pe sectoare. referitor la scoli cu after schoo stiu ca scoala 150 (langa Sp. Municipal) are after school.

Sper sa gasim cea mai buna solutie posibila pentru copiii nostri.

Mergi la inceput