Mamici norocoase de Ian-Feb 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
Imi pare tare rau pt toate cele carora va e rau... Eu am experimentat senzatia respectiva pt un timp destul de scurt (2 sapt) si tot aveam impresia ca nu se mai termina!
Pe mine ma ajutau lamaile! Stiu ca e banal, dar mie imi faceau bine - mancam lamai goale ca pe mere!!! Radea al meu sot de mine ca-mi facusem si o strategie proprie de a aborda lamaia!!
In rest, eu sunt foarte foarte foarte obosita tot timpul - ieri dimineata, pt prima data in viata mea (de fel sunt o pers activa) nu m-am putut da jos din pat!!! Iar azi plec spre Bucuresti! Simt ca mi se termina si ramasita aia de baterie pe care o mai aveam! Asta inseamna sa conduc 450 km... Ieri ma gandeam ca daca as avea optiunea de a iesi la PENSIE as face-o fara sa ma gandesc!
Si tot azi ne aniversam - implinim 9 saptamani!!! "La multi ani, galmita!!!!!!" (maine poimaine o sa trebuiasca sa-l/ s-o numesc altfel ca a cam crescut)
9+
galmita mea
selenar spune:
RalucaAlexa, sa-ti fie sanatoasa galmita si sa creasca mare!
Sunt curioasa, cum socotesti exact 9 saptamani? De la UM sau altfel :)?
Si vreau sa va mai intreb ceva? Arsuri la stomac aveti? Ca eu inainte nu aveam deloc, iar acum, mai ales seara, ma simt foarte rau. Ieri am luat un Rennie, dar n-am intrebat dr, ci pur si simplu am vazut ca scrie ca e indicat in sarcina asa ca am luat. Acuma imi pare tare rau, ma gandesc ca poate nu aveam voie sa iau...mai bine rabdam putin.
Va pup si sa aveti o zi buna!
Iris2002 spune:
Iarasi trag un ochi la voi, girls, daca tot lucrez de acasa...
BillyBilly, carnea de aligator are gustul cam ca cea de pui, e alba...nu e singura raritate pe care am mincat-o, am incercat mereu pe unde am fost sa maninc ce se maninca acolo...
Porumbita, eu iau doar acid folic pentru ca in general maninc variat, fructe, legume, lactate... peste citeva saptamini imi fac analizele si daca o sa imi recomande doctorul sa iau vitamine o voi face, dar ma indoiesc, nici cu Francesca nu a fost nevoie.
Mie imi e mai bine, mai putine greturi acum, am mincat deja un mar si un corn tare integral cu tzatziki. (dupa care ne innebunim si eu si fiica mea)
flowerbee spune:
Buna fetelor,
M-am intors de la medic si am vazut samburelul care e cuibarit la locul lui, cu sac gestational plin si avand exact varsta pe care am calculat-o si eu. Sunt tare emotionata.
Partea mai proasta este ca am un chist enorm pe ovarul drept, chist care s-a mai rupt o data acum doi ani si dupa care am tras foarte mult. Dr mi-a zic ca sarcina va micsora chistul insa ca trebuie sa fiu foarte atenta si sa am un gineco foarte bun. Off, sa ma primeasca Herghelegiu...
Pup burticile si va doresc sa nu mai aveti stari de greata asa de pronuntate!
Bee5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Naty spune:
Neata!
Porumbita eu am luat doar acid folic, dar ieri cand am fost la dr. mi-a spus sa iau Elevit, asa ca de azi trec pe asta.
Chiar nu inteleg treaba cu depilatul ... eu una sunt cu aparatul in mana cel putin o data pe saptamana. Cum nu ma doare absolut de loc nici nu-mi trece prin cap sa il las.
Ieri am fost la dr. Mi-a zis sa iau utrogestan, 4 pe zi si no-spa, 3 pe zi + elevitul de care vorbeam inainte. Colul e bine si nu mai sangerez. Mi-a dat si cateva analize si ne vedem peste o luna daca nu se mai intampla nimic.
De greata a zis ca e mai bine sa nu iau nimic, daca vomit sa il sun (dar eu nu am vomat pana acum). Pentru raceala se poate lua paracetamol.
M-am saturat si eu de raul asta de nu mai pot ... acum iar mi-e greata, ma doare si burta (stomacul), imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Ioana_Filipescu spune:
Buna dimineata tuturor!
Flowerbee imi pare rau de vestea cu chistul. eu am avut unul inainte de prima sarcina. din pacate la mine nu s-a putut salva ovarul. mi-a fost extirpat cu totul. insa la tine e cu totul altceva. am o prietena care a nascut un copil frumos si sanatos si care avea un chist destul de maricel atunci cand a ramas insarcinata. asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.
sanatate multa si la cat mai putine greturi tuturor.....
Naty spune:
bee imi pare rau de problema cu chistul ... tinem pumnii sa se micsoreze. Si sa te primeasca Herghelegiu.
Dar de ce nu primesc gravide pana la luna a 3-a? Asta e regula pentru Herghelegiu?
Pentru ca prietena mea cea mai buna, care e acum in 13 saptamani a mers la o doctorita la Euroclinic de la 5 saptamani. E drept ca ea are abonament de la firma acolo.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
buna fetelor
eu cred ca innebunesc incet incet.
vi s-a intamplat la careva 2 zile sa nu aveti nici un simptom? inainte mi se parea ca aveam burtica un pic umflata, acuma nici atata nu mai e.
si doar sapt viitoare merg iarasi la eco
8+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Michelle81 spune:
Buna fetelor.eu ma chinui la un castron cu müsli,sper ca cel putin jumatate sa reusesc sa mananc.
Porumbita-eu am mai scris ca da iau vitamine,magneziu si elevit.
9+ Doamne ajuta!
www.ticker.7910.org/an1cCrbVWQ00012NTk4MDVifDg1NDQ1NWJqYXxNaW51bmVhIG5vYXN0cmEgbWljYQ.gif[/img" target="_blank">Puisorul nostru scump
justme25 spune:
Cristi..si eu ma studiez in fiecare zi. Insa am incetat sa imi fac probleme daca nu am simptome. Ma consider norocoasa ca am scapat cu 2 sapt de greata si astept fiecare eco cu nerabdare sa vad cat a mai crescut puiul meu. Acum..2 zile poti sa nu simti nimic..dar cu siguranta zilele urmatoare vei simti mici intepaturi ...eu asa imi dau seama ca pe acolo e bebita si ca e ok.
Deci: NU TE MAI STRESA. CA NU FACE BINE LA BEBITA!
Serios fetelor..eu ma gandeam ca o sa imi iasa un copil stresat, vai mama lui..la cate trebuie sa suport zilnic la munca!
Justme9+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1