Mamici norocoase de Ian-Feb 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
Angellique spune:
Tuchi123 de ce ti-a interzis doctorul ca 5 luni sa nu te epilezi?Mi se pare imposibil,mai ales ca e vara....
10+
irlandeza spune:
Wow. DEja au aparut gravidutele de ian.-feb. 2009. Ce frumos !!! Anul trecut pe vremea asta eram fericita, eram insarcinata, dupa multe inceracri si probleme. Si pana la urma am adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa.
Va doresc si voua multa sanatate si sarcini usoare, si daca-mi permiteti am sa mai intru pe la voi, chiar daca nu cunosc pe nimeni din grupul vostru.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
flowerbee spune:
Buna dimineata, burtici!
Va rog sa ma primiti in clubul celor cu greturi. Deocamdata nu am varsat, insa cred ca momentul e aproape. Ma simt atat de vlaguita...
Irina, tu cum te mai simti?
Justme, ieri pana nu am mancat pepene (parca tu ziceai de pepene rosu), nu m-am linistit, a fost ratiunea mea pentru intreaga zi.
Ma duc sa vad samburelul la ora 9. Sper sa se vada ceva, pentru ca este eco abdominal sau pelvian.
Pupici si o zi buna (fara greturi, daca se poate)
Bee5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
flowerbee spune:
Irlandeza, bine ai venit la noi! Felicitari pentru minunea de fetita!
Bee5+
mvb spune:
Flowerbee ce matinala esti!......imi pare rau ca te simti asa...trebuie sa intelegi ca aceste stari nu vor dura o vesnicie...si cum vor trece le vei si uita!
Fetelor de aproape 2 sapt nu am mancat lactate...nu pot si pace!
Sa-mi explice si mie cineva care-i treaba cu epilarea!....eu la 10 zile sunt cu el in mana....asa m-am obisnuit! Durerea provotata poate induce avort sau ce? Mie Dr. nu mi-a spus nimic in acest sens!
9+
mvb3
Leditia spune:
'neata fetelor.
Si eu stiu ca nu e ok sa te epilezi cu ceara sau aparat..acum depinde si de sensibilitatea pe care o ai la durere.Eu inainte sa fac testul de sarcina m-am epilat cu ceara..am aparat,dar imi doream sa ma fac cu ceara si mi-am cumparat un aparat ce incalzeste ceara si e fain,doar ca de atunci nu l-am mai folosit.Am mai folosit aparatul o sg data,insa cred ca ma voi face cu lama,ca alta solutie nu vad.Oricum din cauza hormonilor pe care-i bag in mine parul imi da mult mai repede ca inainte,nu ca inainte ma tinea un epilat prea mult..neahh,la 5 zile trebuia sa ma fac,acum si mai des..de groaza,mai ales ca-i vara!
Maine merg si eu la dr si nu stiu cum sa-i spun dr ca nu mai vreau control ci doar eco.Ea cred ca-i mai mult adepta controlului,eu parca mai mult a ecografiei. ,asta din cauza ca la eco nu doare nik
Mi-am luat analiza secretiei si nu era bifata nici o casuta ,gen candida,clamydia,etc..insa scria nush ce inflamator.Maine sper sa-mi spuna si ce ins aia,ca habar n-am.
POZE
my baby
8+
Iris2002 spune:
Buna dimineata burtici,
Miereamara, cum rezisti tu cu caldurile acelea?
Ce frumos cadou pentru sotul tau! Calatoriti cit mai puteti acum ca dupa aceea e mai greu cu un bebe mic (in primii ani e mai greu, cred, sper). De cite ori vad mesaje de la tine ma gindesc la prima data cind am mincat carne de aligator, la o plantatie superba, in Louisiana(Oak Alley ii zice, e ca in Gone with the wind)... noi am facut zeci de mii de km in state, pentru sotul meu e a doua destinatie preferata, dupa Romania, si sigur mai facem cind cresc puisorii...(visul nostru e sa mergem cu un camper citeva luni prin America).
Si mie imi ajuta bauturile gazoase impotriva gretei, si acm sunt cu paharul cu apa minerala linga mine.
Alina, asa suntem noi, mamicile de fete, mai vrem.... oricum eu ma bucur si de baiat, si de fata... ce o fi... recunosc sincer ca la prima sarcina vroiam doar fata si eram sigura ca va fi fetita (am avut un vis premonitoriu, cu mama sotului meu, care din pacate nu mai e printre noi) si al meu drag la fel, doar fetita vroia...
Mai trec eu sa va vad, fetele, azi lucrez de acasa... o zi buna, cit mai putine greturi si ginduri bune din Haga!
va pup
BillyBilly spune:
saluti tutti!
Fetelor, aseara m-a lovit o durere de cap pe care n-am anihilat-o decat cu somn...si cred ca a fost legata de cresterile din burtica, pt ca am inceput sa-mi simt sarcina. Parca am o greutate in uter si zona a devenit destul de rigida. Daca stranut, resimt si in muschii de acolo, daca ma flexez un pic de burta, simt zona, nu stiu cum sa va povestesc, dar devin constienta de sarcina la propriu. Cred ca se mareste uterul, ca altfel nu-mi explic.
Voi ce luati de durere de cap?
mvb nici eu nu mai tolerez lactatele. Si cum alta varianta decat cele din comert n-am, m-am resemnat. As fi vrut sa incerc un lapte natural sau o smantana facuta in casa. De la iaurtul cumparat, sigur mi se face rau.
iris carne de aligator?? Este mancabila? ce gust are?
Si eu tot fetitza vreauuuuu...
pupici la toata lumea!
Catalina
10+
Bebelusa
IRINA.C spune:
quote:
Originally posted by flowerbee
Buna dimineata, burtici!
Va rog sa ma primiti in clubul celor cu greturi. Deocamdata nu am varsat, insa cred ca momentul e aproape. Ma simt atat de vlaguita...
Irina, tu cum te mai simti?
Justme, ieri pana nu am mancat pepene (parca tu ziceai de pepene rosu), nu m-am linistit, a fost ratiunea mea pentru intreaga zi.
Ma duc sa vad samburelul la ora 9. Sper sa se vada ceva, pentru ca este eco abdominal sau pelvian.
Pupici si o zi buna (fara greturi, daca se poate)
Bee5+
ma simt ca naiba...greata pana in gat.Ieri pana la urma am mai retinut din lichide si un pic de branza cu paine , sper ca si putina carnita...acum e a 3 zi acasa cu o greata de nu va o pot descrie.....bleah bleah
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
Porumbita spune:
neata
cred ca incepe sa ma ia si pe mine starea de greata...
voi luati vitmanine? am deschis si un topic pe tema asta dar nu se inghesuie lumea sa raspunda...