Mamici norocoase de Ian-Feb 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Naty spune:
Neata!
dananita imi pare rau ...
angellique eu nu intru pe DC decat de la birou si acum am vazut mesajele tale ca ti-as fi raspuns. Bine ca ai fost la doctor si te-ai linistit. Intepaturi de astea eu am avut la Ioana de pe la 11 saptamanai. Pot fi diverse cauze, printre care si contractii. Trebuie sa iei no-spa si daca nu cedeaza suna doctorul. Dar in mod normal cedeaza.
lili zic si eu ca alte fete, mai consulta un doctor ...
mimikama indoiesc ca sunt contractii ... contractiile nu se vad cum zici tu, cred ca mai degraba e vorba de gaze.
cristi 23 zici tu ca te linistesti cand o sa il simti pe bebe? Nu, draga mea, din contra, dupa aceea incepe perioada "nu l-am mai simtit de x ore. Ce=o fi?" De fapt trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca de acum incolo nu te vei mai linisti niciodata ... fiecare varsta a sarcinii are grijile ei, dupa aceea ai impresia ca odata scos afara copilul se sfarsesc temerile, fiindca il vezi, dar nu e asa, incep alte si alte temeri.
Eu nu am fost la eco pana la urma. Nici nu am mai sangerat. De fapt, nici nu le pot numi sangerari, sunt numai niste pete usor colorate pe hartie din cand in cand. Doctorul mi-a spus ca se poate sa nu se opreasca curand si nu pot sari la eco de fiecare data.
In rest mi-e tot greata ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
justme25 spune:
Flowerbee..eu am anuntat pe la 8 saptamani..deci mai ai timp..no pb
Justme9+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
andre_ea spune:
Offfff, de azi de dimineata tot imi e greata. Nu grav, da' parca ma misc in reluare si n-am nici un chef de munca.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20058+
Delu Prichindelu'
flowerbee spune:
Andre_ea, nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu cheful de munca. De la starea de rau, imi vine sa stau nemiscata, ca asa am impresia ca parca e mai bine.
Naty, ai grija de tine!
Bee5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
andre_ea spune:
Si mi-e si sooooomn.
Si tocmai am primit o lucrare noua pe care speram sa n-o mai primesc, mai ales ca peste inca o saptamana intru in concediu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20058+
Delu Prichindelu'
justme25 spune:
Daaa...si la mine au venit acum niste consultanti straini sa imi ceara o tona de date si analize...zi plina azi!
Justme9+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
BillyBilly spune:
fetelor, cine a solicitat crearea contului comun ianfeb09? s-a aprobat si poate fi folosit la urm capitol.
solicitasem si eu un cont, dar pt ca am facut-o in paralel, probabil s-a aprobat primul.
Catalina
10+
Bebelusa
RalucaAlexa spune:
'Na ziua mamici!
Si eu sunt in aceeasi situatie cu Naty - nu pot intra decat de la servici, deci pierd toate discutiile de seara!
Just, ai dreptate, ne facem prea multe probleme... eu parca pe masura ce creste bebe ma linistesc!
Cat despre simptome, cred ca bee spunea si bine spunea - tocmai ce ma laudam ca ma simt bine si azi dimineata m-am trezit c-o greata!!! Acu mancam biscuiti!
In rest, incerc sa ma bucur de fiecare zi si sa vorbesc cu bebe si sa-l alint... trece atat de repede timpul, iar clipele astea nu ni le da nimeni inapoi... vorbeam cu un foarte bun prieten ieri si ii povesteam cate ceva (cam cat de mare ar trebui sa fie bebe acum, ce se mai intampla nou cu el/ ea etc) si mi-a spus ca vrea si el sa faca un bebe . El are deja o fetita, dar ideea era ca pe asta sa-l nasca el!!! Exista si barbati destul de curajosi ca sa spuna asa ceva!!!
si la mine la servici se stie partial, seful meu direct stie, in schimb n-am anuntat nici eu Centrala!!! apropo, voi anuntati angajatorii si in scris???
9+
galmita mea
Naty spune:
La mine la servici nu stie nimeni ...
Fetelor am niste nervi de la starea asta de greata permanenta ... adineaori m-au apucat dracii ca stateau niste bibliorafturi imprastiate si nu gaseam actele, a trebuit sa ridic nu stiu cate ... asa ca am chemat cativa colegi si i-am pus sa faca in momentul ala ordine.
Nu prea ii vad bine pe colegii mei in urmatoarele luni daca ma tin tot asa nervii, avand in vedere ca sunt "sefa mica"
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mvb spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am terminat de citit ce ati scris aseara si azi dimineata. Aseara am dormit si nu am mai intrat pe net. Mancasem peste cu mamaliga si usturoi si mi se facuse putin rau de la usturoi.
Fetele, are careva dintre voi uter usor retrovers? Eu am si am inteles ca cele care au vor avea dureri de abdomen mai intense decat celelalte...multe dintre voi v-ati plans de dureri abdominale.....s-ar putea sa fie si asta una din cauze...uterul cand se mareste isi modifica un pic pozitia si da disconfort.
IRINAC te rog nu te mai plange.....ni se face si noua rau de raul tau.......gandeste exact cum zicea una din fete....bucura-te ca Dumnezeu te-a ales sa fii mama....sunt mii fe femei care se roaga sa ramana insarcinate si nu pot.......noi toate suntem niste binecuvantate si trebuie sa multumim ca putam copilasi in pantece......asta e ! resemneaza-te si da-ne vesti bune!
Bily mie imi place de tine de mor! asa te vreau, poznasa si glumeata....vorba uneia dintre fete..iti citeam perlele si radeam de una singura in fata calculatorului.
9+
mvb3