Mamici norocoase de Ian-Feb 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mvb-foarte frumos ai scris,asa este SUNTEM BINECUVANTATE CA AVEM UN PUIUT IN BURTIKA!

Naty-stiu ca starea e nasoala insa incearca sa nu te enervezi ca nu e bine pt bebe.Eu una nu m-am enervat nicioadata cand mi.a fost rau,normal ca nici sa rad nu imi venea insa acum iau totul atat de calma si linistita,mi.e rau ma duc ,vomit sau daca nu stau cu greata in gat toata ziua dar asta este,bebika sa fie bine!

9+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

mvb, al meu nu e un pic retrovers, e retrovers de tot!
Pana acum nu ma pot plange de dureri! N-am simtit nevoia sa iau nici macar no-spa. Ce-i drept eu aveam un CM destul de dureros in primele zile, iar ce simt acum fata de ce era atunci e floare la ureche!

9+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

fetelor, cine a solicitat crearea contului comun ianfeb09? s-a aprobat si poate fi folosit la urm capitol.

solicitasem si eu un cont, dar pt ca am facut-o in paralel, probabil s-a aprobat primul.

cine l-a solicitat sa transmita pe PM si parola contului pentru a putea fi accesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, am gasit remediul pe ziua de azi: din cand in cand mananc bake rolls cu sare, apa din belsug si o cireasa-doua. Nu radeti de mine, va rog, insa chiar mi-a trecut greata. Sper sa tina. In rest, mancare sa nu vad, insa e mai bine fata de zilele trecute.

Pupici

Bee5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, sa va spun un lucru...
Eu din momentul in care mi-a iesit testul pozitiv mi-am anuntat colegii de serviciu...mi s-a parut faire play....la urma urmei toti avem dreptul la o famile.....ideea e alta.... lucrez cu publicul, iar in biroul meu suntem 3 juristi, toate doamne una mai motzata decat alata.....si eu motzata de altfel cu 2 dulapuri doldora de boarfe cum le zice barbatu-meu......de la inceput am venit imbracata bine la serviciu....nu la sandale si saboti cum sunt colegele mele, ci cu adidasi si sosete, pantaloni tricou si sacou pe deasura......de ce va zic toate astea? Trebuie sa ne ferim de frigul la picioare, pt ca e rau de ovare si e f posibila si o infectie urinara. Toate colegele mele rad de mane cand ma vede asa, dar toate imi dau dreptate....deci, fetele care se plang de dureri abdominale, sigur nu va e frig la pcioare? eu de felul meu sunt friguroasa si asta e ...poate sa fie afara 40 C, eu pe a mea o stiu!.....biroul nostru are dedesubt un subsol f rece si podeaua e rece non-stop!

9+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e foarte bun remediul cu bake rolls sau orice biscuiti sarati. eu m-am axat pe crackers azi. si suc de grapefruit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Mvb si eu am uter retrovers si sunt acum la a doua sarcina. Pot sa spun ca la prima sarcina nu am avut nici o problema! A fost totul perfect. Nici macar dureri anormale. Si acum e bine...deci nu-ti face probleme...mai ales ca al tau este usor retrovers...al meu e invers de-a binelea

IRINA C,ce faci? Nu ne-ai mai scris deloc. Esti bine???

BillyBilly, multumim pentru ca ne faci sa radem si sa mai uitam de stresuri si probleme

Fetelor,sa-mi ziceti la ce spital si cu Dr. o sa nasteti ca sa trecem la listuta...daca vreti, bineinteles.

Alina9+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alina, sper ca nu gresesc tu ai intrebat de analize. IgG dc e pozitiv inseamna ca ai avut boala sau ai fost vaccinata si acum ai anticorpi, IgM negativ inseamna ca la momentul actual nu ai infectie activa in organism. Deci analizele tale sunt bune.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Dragele mele ,abia acum am putut sa intru sa va povestesc despre mine.Azi am venit de la spital ,unde am stat numai cu perfuzii pt. ca nu puteam sa ma alimentez.Am slabit si sarcina a fost disgravidie -forma severa.Am stat 4 saptamani in spital , dar tot efortul meu a fost in zadar, pt. ca la ultima echo. (marti) sarcina nu mai evolua cum ar fi trebuit ,iar bataile cardiace erau abia perceptibile.Embrionul era in regresie si nu mai avea forma normala pt. 9 saptamani.Au hotarat sa ma chiureteze de urgenta ,asa ca ieri am trecut a treia oara prin ceea ce credeam ca nu o sa mai trec vreodata.Chiuretajul in sine ,nu a fost foarte traumatic, pt. ca mi s-a facut in sala de operatie cu anestezie intravenoasa.Dar sufletul meu ...http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png6+bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Acum astept analiza genetica a embrionului,macar sa stiu daca ,este o cauza genetica sau nu.Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput