Mamici norocoase de Ian-Feb 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
flowerbee spune:
Fetelor, declar greturi violente. Nu mai pot face nimic, sunt vlaguita si nu stiu ce remedii sa mai aplic. Iar acum seara parca este si mai rau.
Bee5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
IRINA.C spune:
declar varsaturi violente ....vlaguit e un cuvant bland
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
sa va zic o faza - la o prietena de-a mea i-a zis cu cateva zile inainte la ecograf 4d ca are baiat.
o fi adevarat? se poate sti asa devreme? ea acuma e in aproape 6 luni si i s-a confirmat ca e baiat
Da se poate, daca ecograful e performant si dr. f. bun in a "citi" ceea ce vede. Stiu de la fetele cu care am "petrecut" cele 9 luni la Odisee. In special la Bucuresti exista astfel de ecografe.
Flowerbee, chistul se poate elimina la nasterea vaginala, asa se intampla la cele mai multe femei. Si felicitari pt. "fasolica" de la ecograf. Sa va bucurati de ea/el.
Michelle scumpo, iarta-ma ca nu te-am observat in lista, nu a fost intentionat. Felicitari inca o data pt. sarcina si sa-ti vezi puiul sanatos peste 9 luni.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Ioanara, am fost in vacanta 2 luni in Ro. Si probabil nu am frecventat aceleasi subiecte in ultimul timp.
Multa sanatate si sarina usoara.
Poze de tot felul
mimika spune:
Azi, dupa dus, am simtit o falfaire la burtica si cand am ridicat pantalonul de pijama pur si simplu am vazut cum se "zbatea" burtica mea cea mica. Cateva secunde doar. Contractii??!!! O fi fost apa de la dus prea fierbinte. Obisnuiam, insa acum am incercat sa renunt la ceva grade. Poate nu destule...? Am luat un no-spa si stau cuminte. Voua vi s-a intamplat? Ce o fi? Sau nu o fi nimic? . Incolo, ma incadez perfect in tipar, doar ca nu mi-e greata (prea greata, prea des). Somnolenta, mancare, pofte, intepaturi usoare in abdomen, ca doar se mareste uterul...Luni merg la dr. de abia... Noapte buna!
+5
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by IRINA.C
bine ca m-am laudat...am varsat de 3 ori de atunci...imi vine sa renunt nu mai pot pur si simplu
Hai, capul sus, nu te mai gandi, ca o sa treaca.Gandeste-te doar ca o sa ai un copil perfect, frumos, sanatos si o sa-ti fie mai usor.
Eu am vomat de la 5 sapt. pana la 4 luni, si am stat si in spital cu perfuzii pt. ca nu mai asimilam nimic, nu mai puteam manca sau bea, si totusi a trecut, a meritat efortul.
Daca poti rontaie grisine sau ceva uscat ca sa absoarba acidul, si fereste-te de fructele acidulate, macar pana trece perioada cu greturile.
Poze de tot felul
Angellique spune:
quote:
Originally posted by Angellique
Fetelor pe voi va doare burtica?Pe mine de cateva zile ma inteapa, ba ovarul drept, ba cel stang, si nu stiu daca e in regula sa se intample asta?O graviduta imi zicea ca sunt contractii,dar mi se pare aiurea sa fie de la varsta asta a sarcinii si in plus daca ar fi contractii,cred eu ca m-ar durea toata burtica.In martie la control si ecografie nu aveam niciun chist,e posibil sa se fi format acum in sarcina??Acum 2 zile la echo,nu mi-a zis sa am vreun chist pe ovare.Dar ma dor tare:((((((((((.Ce sa iau pt dureri?No-spa?
10+
Fetelor imi raspunde si mie careva:(?
10+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by lilistroe22
Fetelor!
sunt intr-o situatie disperata!!!
mi s-a depistat un chist de 10 cm pe ovarul stang, iar medicul astazi mi-a recomandat operatia. Exista riscul de a pierde sarcina.Pur si simplu nu stiu ce sa fac...bb are aproape 9 saptamani.Stie cineva daca anestezia generala afecteaza evolutia sarcinii?
8+
Uite, am gasit ceva referitor la problema ta :
http://forum.romedic.ro/prod/operatie_in_timpul_sarcinii_01810.html
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Angellique, intepaturile pot fi din cauza modificarii uterului din cauza sarcinii. Daca nu sunt f. puternice si nu sangerezi nu-ti fa probleme, si poti lua no-spa cate 3/zi parca. Si nu cred ca ai avea vreun chist. Eu zic sa nu-ti mai faci probleme degeaba.Si e pre devreme pt. contractii. Acelea sunt f. puternice, ti-ai da seama ca ceva nu e in regula.
Poze de tot felul
cris30 spune:
quote:
Originally posted by mimika
Azi, dupa dus, am simtit o falfaire la burtica si cand am ridicat pantalonul de pijama pur si simplu am vazut cum se "zbatea" burtica mea cea mica. Cateva secunde doar. Contractii??!!! O fi fost apa de la dus prea fierbinte. Obisnuiam, insa acum am incercat sa renunt la ceva grade. Poate nu destule...? Am luat un no-spa si stau cuminte. Voua vi s-a intamplat? Ce o fi? Sau nu o fi nimic? . Incolo, ma incadez perfect in tipar, doar ca nu mi-e greata (prea greata, prea des). Somnolenta, mancare, pofte, intepaturi usoare in abdomen, ca doar se mareste uterul...Luni merg la dr. de abia... Noapte buna!
+5
Eu stiu ca nu e bine sa faci baie cu apa prea fiebinte.Si eu obisnuiam sa ies ca un rac din baie, dar acuma am lasat-o mai moale.Am simtit si eu ceva flururasi prin saptamana 5-a , nu stiu ce a fost, oricum stai linistita ca nu e nimic grav.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
7+ Doamne ai grija de bebeii nostri