Mamici norocoase de Ian-Feb 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by Angellique

quote:

Fetelor pe voi va doare burtica?Pe mine de cateva zile ma inteapa, ba ovarul drept, ba cel stang, si nu stiu daca e in regula sa se intample asta?O graviduta imi zicea ca sunt contractii,dar mi se pare aiurea sa fie de la varsta asta a sarcinii si in plus daca ar fi contractii,cred eu ca m-ar durea toata burtica.In martie la control si ecografie nu aveam niciun chist,e posibil sa se fi format acum in sarcina??Acum 2 zile la echo,nu mi-a zis sa am vreun chist pe ovare.Dar ma dor tare:((((((((((.Ce sa iau pt dureri?No-spa?

10+

Fetelor imi raspunde si mie careva:(?

10+

Angellique si eu am pus o intrebare mai devreme la care inca nu am primit raspunsul, dar nu disper..Trebuie doar sa ai putina rabdare ca suntem multe mamici si se mai intampla sa mai omitem cate o intrebare sau mesaj.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
7+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris, nu stiu ce sa-ti spun despre analize. Eu merg marti la medic pt testele de sange, o sa-ti spun atunci. In Romania am luat rezultatele a doua zi, singura nefacuta a ramas Listeria, dura 2 saptamani si nu mai aveam timp sa merg sa o iau. Cred ca tratament poti lua in orice trimestru, oricum posibilitatea de a o fi contractat in primul trimestru este f f mica. Vezi ca este un articol pe desprecopii despre listeria, poate acolo ai mai multe informatii. Listeria trebuie cultivata in nu stiu ce mediu, poate de asta dureaza asa mult si aici, probabil vor sa ti le dea inapoi pe toate o data.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

quote:
Originally posted by cris30

quote:

quote:

Fetelor pe voi va doare burtica?Pe mine de cateva zile ma inteapa, ba ovarul drept, ba cel stang, si nu stiu daca e in regula sa se intample asta?O graviduta imi zicea ca sunt contractii,dar mi se pare aiurea sa fie de la varsta asta a sarcinii si in plus daca ar fi contractii,cred eu ca m-ar durea toata burtica.In martie la control si ecografie nu aveam niciun chist,e posibil sa se fi format acum in sarcina??Acum 2 zile la echo,nu mi-a zis sa am vreun chist pe ovare.Dar ma dor tare:((((((((((.Ce sa iau pt dureri?No-spa?

10+

10+

Angellique si eu am pus o intrebare mai devreme la care inca nu am primit raspunsul, dar nu disper..Trebuie doar sa ai putina rabdare ca suntem multe mamici si se mai intampla sa mai omitem cate o intrebare sau mesaj.

Cris30 nu disper sau poate ca disper pentru ca la urma urmei e vb de vietisoara din mine.Asteptam doar un sfat si poate am exagerat pentru ca intradevar durerile sunt foarte intense.Dar e adevarat ca unele mesaje sunt omise,mai ales ca nu sunt singura care se plange.Merg de urgenta la municipal si sper sa fie bine!Va pupic si o seara frumoasa!

10+

Mergi la inceput

Miereamara, multumesc pentru mesaj.Azi mi-a dat telefon asistenta doctorului si mi-a zis ca daca vreau sa stiu ceva rezultate mai devreme pot sa o caut.Cred ca fac teste foarte amanuntite, de aceea dureaza asa mult,am sa o sun peste vreo 2 saptamani.Bafta marti la doctor, abia astept sa-mi spui ce ai facut si sper sa ne consultam in continuare, ca vad ca numai noi doua locuim in state.Acuma ma gandeam ca la urmatoarea intalnire cu doctorul trebuie sa cer neaparat copii ale rezultatelor de sange, ca am vazut ca daca nu ceri nu-ti da.

Ps: ai primit mesajul privat, ca daca nu ti-l mai trimit odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am primit,ti-am si scris un PM.
Da, trebuie sa ceri copii dupa analize, eu de obicei cer o data la sase luni istoricul medical.

Angelique, asta voiam sa-ti sugerez si eu, mergi la spital dc durerea este asa mare. Mie mi s-a spus ca tb mers la spital in conditiile in care apare sangerare cu sange rosu aprins si durere. Daca e doar spotting, sau durere care cedeaza la medicatie, sau in decurs de o ora, poti astepta pana a doua zi cand poti contacta medicul.
Acum, fiecare isi stie pragul de durere mai bine, eu una pt cateva intepaturi nu ma alarmez, dar tu iti cunosti mai bine organismul.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by cris30

quote:

quote:

10+

10+

Cris30 nu disper sau poate ca disper pentru ca la urma urmei e vb de vietisoara din mine.Asteptam doar un sfat si poate am exagerat pentru ca intradevar durerile sunt foarte intense.Dar e adevarat ca unele mesaje sunt omise,mai ales ca nu sunt singura care se plange.Merg de urgenta la municipal si sper sa fie bine!Va pupic si o seara frumoasa!

10+

Angellique sper sa nu fie nimic grav, sa ne tii la curent cu noutatile. Ma bucur ca nu te-a suparat observatia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

'Neata la burtici de pitici

Angellique, am vazut ca aseara erai ingrijorata de dureri. Te rog spune-ne daca ai fost la spital si care e situatia. Esti bine??

BillyBilly, azi cu ce bancuri ne mai incanti?

Lilistroe22 asa cum am mai zis aici si mie mi-au depistat acum la eco un chist de 2.5cm parca...dar ambii Dr (si ecografistul si Dr.meu ginecolog) au zis sa nu-l iau in considerare ca nu e nimic grav..acum nu stiu ce sa zic...ca ma pui pe ganduri..poate conteaza si marimea daca zici ca la tine e de 10cm..o sa ma mai interesez si eu. Oricum, sfatul meu, daca e sa faci operatia si sa risti ceva macar sa fii 100% sigura ca aceasta operatie este obligatorie in acest moment! Mai cere o parere la alt medic sau chiar doua...si sa ne spui si noua ce decizie ai luat. Multa BAFTA!

O zi SUPERBA fetelor!

Alina9+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata, fetelor,

Angellique, daca te doare burta si e o durere continua si ascutita, mergi la dr. Si pe mine ma doare burta, dar ca la ciclu. Iar in dreapta ma durea de la chist, nu de la altceva.

Eu astept rezultatele la analize si stau cu sufletul la gura pentru ca inainte de a sti ca sunt gravi, am mancat multe icre, somon afumat, pate si salamuri crude. Ca sa nu mai zic ca tot timpul m-am invartit printre animale.

Fetele, cu greturi, cum va mai simtiti? Irina, Michelle?

Bee5+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, am uitat sa va zic ceva important.
Ieri am luat rezultatul analizelor...si ceva nu e in regula..
Poate ma puteti ajuta pana ajung la medic, IRINA C., tu esti medic, te rog spune-mi daca e bine sau nu.

Deci, la Biochimie Urina mi-au iesit Nitriti si Leucocite (pozitiv si prezente).
La imunologie, Anti-CMV-IgG a iesit mai mare decat zice ca ar fi normal (adica a iesit 1.41 si normal zice ca e <0.9) dar Anti-CMV-IgM este NEGATIV.

Astept parerile voastre...

Alina9+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Naty

In alta ordine de idei m-am hotarat sa nu merg maine la eco. Din moment ce ieri seara doctorul meu in care am atata incredere mi-a zis sa nu ma duc la eco inseamna ca nu e cazul sa ma duc.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 7+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Raluca, daca intre timp ai sangerat din nou eu zic sa mergi totusi la eco. Oricum o eco in plus nu strica.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20058+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput