Puiuti de Randunici 2008!! (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am vazut si eu filmuletele cu Marea Cantareata-Rebecca,ce frumos canta,superb!!!si cu Marele Paracios- Adrian,gangureste nevoie mare!sa va traisca copilasii scumpi!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Aleluia!!! am 2 ore de cand ma chinui sa intru si nu reuseam si nici yahoo nu mergea in rest toate site-urile da...

deci: am fost in parc sa-mi recuperez copilul...dupa biberonul de la 5 a adormit si doarme si acum...

multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa vocii mele

bestial: aseara s-a chinuit saracul randunoi sa ma trezeasca sa si acum (cand sunt singura acasa si strumful doarme...) N-AM SOMN!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
N-am citit nik din urma, nu stiu ce ati mai facut, dar m-am gandit sa dau un semn de viata ca sa nu credeti ca am murit( desi mult nu mai am!)
Sunt rupta, la munca mi-a fost greu pentru ca nu mai sunt in spital unde eram obisnuita ci la stationar, la internare de zi, unde n-am fost niciodata si e greu pana ma prind cum stau treburile!
Am iesit cu copii in parc singura vreo doua ore, acum am ciorba pe foc si teoretic ar trebui sa invat ceva!
Practic mai stau vreo juma de ora pe aici pana se gata ciorba si ma duc sa ma culc!
Am noroc de un Seb foarte cuminte si intelegator, Ilinca face fitele obisnuite dar o scot la capat pana la urma!
Nu ma compatimiti ca m-am intors la lucru pentru ca a fost 100% alegerea mea! De aceea nici nu vreau sa ma plang! Singura mea dorinta e sa-mi gasesc un pic de timp sa invat si sa capete randunoiul mai mult curaj ca sa iasa si el singur cu amandoi in parc si sa pot invata!
Va pupicesc si ma duc sa citesc din urma! Sper sa nu adorm cu capul pe tastatura!
PS:Naty, insulina o iei de la orice farmacie, in Caragiale nu se mai da!
Scuze fetele , dar nu mai apuc sa deschid si mesajele private!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi spor la gatit si..somn usor dupa!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Olga, noi nu suntem extrem de inalti, eu 1,70, sotul 1,82. Matei creste diferit de bb1. si e si alaptat exclusiv. Cat despre calatorii, mai vedem, macar la mare, am mers acum 3 ani in jupiter, la un hotel fain.... acolo vom merge probabil. Tismana...

Mamici, va admir ca aveti timp sa detaliati raspunsurile... eu acum scriu cu bb dormind pe mine... inca e complicat.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,tot vroiam sa te intreb:in ce statiune mergi in Grecia ,in septembrie??nu de alta,dar si noi mergem tot atunci,pin 5 si poate ne-om intalni!a,noi mergem in Paralia,ca mi se pare cea mai aproape ...si am mai fost acolo de 2 ori,si stiu ce si cum e!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by underqueen

bestial: aseara s-a chinuit saracul randunoi sa ma trezeasca sa si acum (cand sunt singura acasa si strumful doarme...) N-AM SOMN! [/teal][/i][/b]

legea lui murphy...

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bai, da' ce nora frumoasa am.
Si cuscra ce priceputa e la filmulete.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Si eu am pus poze noi dar nu s-a obosit nimeni sa se uite (doar nicol).
Am fost la controlul de 6 sapt si cica sunt bine.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo noi mergem in Gerakini, intre bratele Sithonia si Kassandra...din pacate, suntem in zone diferite..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput