Puiuti de Randunici 2008!! (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, stiu ca subiectul ar trebui sa fie Vladut, dar ma bucur ca si tu ai fost mama purtatoare cu Teo . E leita tati! Si vreau si eu copil cu parul cret ca ta-su!!!

A! Si potoleste-te cu varsta si grasimea!!! Io macar am reusit sa nu ma mai compar cu alde Clau...Ursulet...Sovi...ma deprimam inutil, nu?

Pupam! Sunteti niste frumosi toti patru!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, daca ar fi ceva legat de pescuit ( sotul meu e mare amator ) l-am auzit de GIPO. Unul sigur este pe la Obor, dar sunt si foarte multe prin Cora, Carefour, etc. Dar uite ca Mimo ti-a dat super idei, acum chiar ca ai de unde alege.

Olgutz, si mie mi-ar place tare mult sa vorbim live, pana la urma cu siguranta o s-o facem si pe-asta si abia astept.

M-am intalnit cu Giani, cu Luny, cred ca urmeaza Mimo, intr-o dimineata cand piticul n-are somn! Dar e asa de placut sa vorbesti cu o randunica, parca ne cunoastem de cand lumea, trecem imediat la povesti.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hahaha Ursule, eu cumpar cadouri pentru sot de 15 ani, d-aia am idei! Am inceput cu inimioarele si acu' am ajuns la magneti
Am eu o prietena care zice:Ia-o'ncet, c-armata-i lunga!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

quote:
Originally posted by mimonix

Studiaza Olguta,studiaza. Si mult succes cu soacra, sper sa nu gasesti fata cu caciulita-n cap cand te intorci de la servici! Nu ma baga in seama, eu sunt ofticoasa ca nu gasesc bona si soacra e bona la caine!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Simo...si eu fac anul asta 11 ani de cand cumapr si d'aia nu mai am idei ca i-am luat tot ce se putea...noi sarbatorim asa:
-20 oct cand ne-am cunoscut
-21 oct cand ne-am pupat prima oara
-13feb cand ne-am mutat impreuna
-12noi logodna
-9 dec cununie
-8 sep nunta
-14 sep ziua mea
-5 iun ziua lui
....................
nici nu mai stiu ce mai avem

poze

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Clau, super de tot ideea si chiar daca nu ii iau maine tot ii cumpar eu. sar'na

poze

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamaaa Ursuleata, ce de zile aveti!!!!! PAi va faceti cadouri, nu gluma!

Eu astept randunoiul sa iesim afara si cand m-am uitat in leganut, mandra doarme cu sforaieli, nu alta! Am luat leganutul aici langa laptop si vazandu-ma langa ea s-a culcat linistita! Mai, pana la urma e bun de ceva!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
De la pranz ma chinui sa citesc si eu capitolul asta.Nu ma lasan teroristul sub nici o forma.

Fetele care ati facut botezul,imi ziceti si mie de unde ati facut rost de Dj???in cazul in care ati avut.....ca nu stiu pe cine sa intreb.Paraca am mintea in loc......si invoitatiile de unde le-ati luat???Am mai intrebat eu ......va rog mult sa-mi ziceti ca nu pot sa stau prin oras sa caut ca ma cheama datoria
Luny am vazut si eu pozele de la botez.Si eu te rugasem in capitotlul trecut si pe naty sa le p[uneti sa le vad si eu.Foarte frumosi ati fost.....la ce biserica ati facut????
Iar s-a trezit...a dormit fix o jumatate de ora........offffff si eu care credeam ca o ora doarme neintrerupt la cat de adanc adormise.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olguta, treaba e asa: pentru ca eu am simt critic si autocritic f dezvoltat, n-am fost niciodata prea multumita de mine , nici cand aveam 18 ani.Asa incat cand am ramas insarcinata cu Teo ma tot gandeam si ma rugam la Dumnezeu sa semene cu ta'su pentru ca el are parul des si sanatos, dintii sanatosi, nu se ingrasa repede, etc. Acu' nu stiu daca asta a fost reteta dar exact leit ta'su a iesit.Buuun...si de aici circ.Ma oprea lumea pe strada si zicea (babele, le stiti si voi, acu' alea au murit dar au imbatranit altele ) Vaaaaaaaaaai ce copil frumos, ptiu, ptiu..apoi se uitau la mine, ridicau spranceana i intrebau: E a dumneavoastra doamna? Dupa ce am indurat asta atatia ani, imagineaza-ti cum mi-a picat cand a aparut Vladut si primul vizitator a zis:Wow, da' ce seamana cu Teo!Totul are o limita, nu?

poze

Mergi la inceput

Irina, daca vrei iti dau nr de tel al dj-iului meu de la nunta..este super!
Cristinaaaaa, Roxanaaaaaa!!!

poze

Mami de ursulet

Mergi la inceput