Puiuti de Randunici 2008!! (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, LA MULTI ANI randunoiului tau, sa fie sanatos si fericit alaturi de tine si puiul mic! Cadou nu stiu ce sa zic : un ceas, sau daca-i place la pescuit, o undita misto!

Stela, bine ca ati scapat de vaccin!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Blanka, prin cate cati trecut si voi!!! Eric este un scumpic! Sanatate multa multa! Si bine ai revenit pe crengutza!

Ursule, e fetita!??! Yupiiiii! Sa creasca mare, si mami a ei sa aiba sarcina usoara in continuare! Cu cadoul m-ai bagat in ceata, eu sunt varza la cadouri! Cu Radu am norocul ca de comun acord am renuntat la factorul surpriza si ne spunem dinainte ce cadou vrem de ziua noastra Romantic, nu?

Luny, Clau, va invidiez! Vreau la taclale live cu voooooi! Ca pe forum nu poci!!!

CristiGojiiiiiiiiiiii?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ursule , ai emisiune?
Idei de cadou:
rama frumoasa cu poza ta si a ursuletului (de pus pe birou )
inimioara din aia care se rupe in doua (de aur sau argint, daca poarta lantisor)
sau rama electronica , din aia cu memory stick, pt fotografii digitale
geanta sau borseta de nu's ce firma (ce poarta, nu stiu daca poarta)
articole sportive (tenis sau ce joaca)
nu mai zic de telefoane, aparate foto, ceasuri, si/sau accesorii pentru astea
sau articole din alea gen "pentru sotul meu iubit", pntru cel mai bun tatic, etc...diplome, magneti, etc
E greu sa sugerezi un cadou pentru cineva necunoscut...dar io oricum stateam cu ochiul pe receiver degeaba ca Vladutul meu doarme inca...

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Clau, Olgutz !!!
Ceas i-am luat anul trecut si la pescuit nu merge, nu pt ca nu ii place dar nu a fost.....bai darr chiar e o idee super buna! Poate asa se duce.
DAr acum Clau sa imi zici si de unde sa-i iau ca habar nu am
Olgutza, si el mi-a zis ca vrea 4 tricouri...dar eu vreau sa ii fac si o surpriza...plus ca vineri il duc la teatru si el nu stie

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, sa va fie de bine vaccinul! Nici mie nu mi-a iesit partea cu compresa, oricum, se pare ca e atavism de la vaccinul gratuit, acolo s-ar umfla locul si ar fi dureros, dar la Infanrox/Pentaxim nu...

S-a adjudecat, sta soacra-mea cu Sophie Copilului ii va fi bine cu siguranta, nu stiu daca eu voi putea sa ii fac fatza, ca ma mananca rau sub limba uneori...Vedem, daca nu ne va fi bine, caut bona! Ma gandeam ca o sa fiu mai linistita, dar nu sunt...Insa bine spuneai Tuchi, a fost alegerea mea sa ma intorc la serviciu, nu ma plang!!!

Mimo, iti studiez pozele , ca tocmai ce am terminat cu Blanka!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Moooama ce de idei ai!! Sotul tau nu se va satura niciodata de tine.
Hai ca am de unde sa aleg.

quote:
Originally posted by mimonix

Ursule , ai emisiune?
Idei de cadou:
rama frumoasa cu poza ta si a ursuletului (de pus pe birou )
inimioara din aia care se rupe in doua (de aur sau argint, daca poarta lantisor)
sau rama electronica , din aia cu memory stick, pt fotografii digitale
geanta sau borseta de nu's ce firma (ce poarta, nu stiu daca poarta)
articole sportive (tenis sau ce joaca)
nu mai zic de telefoane, aparate foto, ceasuri, si/sau accesorii pentru astea
sau articole din alea gen "pentru sotul meu iubit", pntru cel mai bun tatic, etc...diplome, magneti, etc
E greu sa sugerezi un cadou pentru cineva necunoscut...dar io oricum stateam cu ochiul pe receiver degeaba ca Vladutul meu doarme inca...

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

poze

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clau,superba s-a mai facut Rebe!!
Blankar.Si Eric e tare scump,dar Teodora mea e data deja Barosanului de Simo.Mai cautati!
Ursu,si noi raportam azi,4800 g.Hihi!!La mai mare!
Ariel,merci de pont.Tocmai i-am luat,in caz ca mai sunt probleme si la sfatul dr,Lasbaby.Cica ar fi eficient.Sa vedem.Dar sper sa-l fi luat degeaba si sa nu se mai chinuie fata mea!
Da,luny,mai bine ca nu ne-am luat cantar.Alta grija mare!
Ce draguta intalneala Luny-Clau!
Cris:1.Eu la botez,dadeam fuga in masina ca gaza si o alaptam,apoi mai faceam un biberon cu praf si o potoleam bine.
2.Am mai intrebat si eu asta.La mine a inceput sa manance rar si doar un san noaptea si de multe ori lasam problema asa,altadata mulgeam in plina noapte,numai ca de ieri,ma doare iar un san.Probabil din cauza ca nu mulg tot timpul.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Cred ca mai bine cu soacra decat cu o bona...si daca te manaca limba....spune tot,,,ca e cel mai bine. Si eu azi imi pregatisem discurs pt socrii,,dar nu am avut tupeu.
Si da, este fetita! Suntem asa fericiti!

quote:
Originally posted by Olgutzika

S-a adjudecat, sta soacra-mea cu Sophie Copilului ii va fi bine cu siguranta, nu stiu daca eu voi putea sa ii fac fatza, ca ma mananca rau sub limba uneori...Vedem, daca nu ne va fi bine, caut bona! Ma gandeam ca o sa fiu mai linistita, dar nu sunt...Insa bine spuneai Tuchi, a fost alegerea mea sa ma intorc la serviciu, nu ma plang!!!

poze

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Studiaza Olguta,studiaza. Si mult succes cu soacra, sper sa nu gasesti fata cu caciulita-n cap cand te intorci de la servici! Nu ma baga in seama, eu sunt ofticoasa ca nu gasesc bona si soacra e bona la caine!

poze

Mergi la inceput

Da Stela, l-am laudat si azi nu a mai mancat bine deloc...adica doar cate 90 a bagat. Isi revine el..dar mi-e ciuda

poze

Mami de ursulet

Mergi la inceput