Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
..nu m-am intalnit cu ursu'...nici plimbarea nu mi-a facut asa bine...asa ca merg sa ma intind in pat....poate mai adorm putin...maine o sa fiu cheauna la servici....
Cami 33s+, cu Timeea Cristina
pustai
violeta29 spune:
Bunadimineata!
Si fiindca vad ca m-am trezit prima dau eu cafeluta cu muuult lapte!
Am scapat de primul examen, a fost super stresant amfiteatrul a fost arhiplin si abia mai puteai respira,toate geamurile si usile erau inchise, am crezut ca n-o sa rezist pina la sfarsit, nici nu ma mai puteam concentra. De-acum astept sa vedem rezultatele, sper sa fie bine!
CRISTINA nu te stresa prea tare din cauza cumparaturilor , nici eu n-am luat mare lucru pina acum, dar mai avem timp ,nu?
DIA FILIPAS , cum adica nu-ti da voie cu chiloti in primele zile si doar cu vata? Poi si cum doamne iarta-ma sta tamponu' ala de vata acolo?
CAMY, nu dispera , o sa vezi o sa rasara soarele si pe strada ta,poate chiar atunci cand te astepti mai putin. In ceea ce priveste insomniile poate sunt si din cauza problemelor , dar in mare parte se datoreaza sarcinii. Nici eu n-am putut dormi azi noapte desi m-am culcat destul de tarziu, am bantuit toata noaptea prin casa , si precum vezi m-am trezit si cu noaptea in cap!
SUN am vazut cercelusii, foarte finuti , mi-au placut, sper sa gasesc si eu cat mai curand.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita28+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
M&M spune:
Neata!!!
Gabriela , pe mine nu ma deranjeaza ca ai luat nr de tel...
Mishuc, ce ti-au zis la spital?? Tinem pumnii sa fie totul ok..
Dia, m-au oripilat practicile din spitalul de la Tg. Mures!!!Bai, parca am trai acu 100 de ani, cum adica sa nu te lase sa faci dus si nici macar sa te speli la chiuveta??!!!
Iar epidurala nu fac???Deja incep sa ma enervez...
Camy, incearca sa te linistesti, nu rezolvi nimic daca te enervezi si iti faci atatea ganduri negre. Vorbeste cu fratele tau si explica-i problemele tale si daca te poate ajuta.
Vio, sincere eu nu ma stresez din cauza cumparaturilor, din contra mie mi se pare ca am timp sa le fac pe toate !!! Sper ca nu sunt o mama inconstienta...Ma bucur ca ai scapat de un examen. Cand mai ai exemene???
Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
...ma pregatesc sa fac o plimbare pana la piata...
mcoca spune:
Uuuff si eu m-am trezit la 4h30 si pana acum m-am foit in pat fara succes. Ce ma enerveaza cand nu reusesc sa dorm .
Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
violeta29 spune:
CRISTINA credeam ca numa' eu sunt asa linistita, tot zic lasa ca este timp, nici macar camera lui bebe nu am renovat-o ,iar in ceea ce priveste bagajul de spital mare lucru n-o sa-mi trebuiasca ptr ca aici nu te lasa cu prea multe lucruri aduse de-acasa.Bine ca am rezolvat cu restaurantul pr botez ca aia era marea problema, fiind in octombrie cand sunt nuntile in toi majoritatea sunt rezervate,si mi-era teama ca o sa fim nevoiti sa optam ptr vreo bodega ceva!
Examen mai am duminica , tre' sa fac si un referat pina atunci si bebelusha mea e asa agitata cand stau pe scaun la calculator! Trebuie sa ma ridic din 10 in 10 minute.
Ma imbrac si plec si eu la piata sa-mi iau fructe si sa vedem ce o sa gatesc azi, imi cam sta gandul la niste mazare din asta noua cu piept de pui si marar
mult asteptat
violeta29 spune:
Off si eu care credeam ca sunt singura care a facut de planton azi noapte . Camy. Mcoca eu zic sa facem un club, cine ni se mai alatura? Anaxena tu ai dormit bine?
mult asteptat
mcoca spune:
Violeta ce te admir pe tine si pe celelalte fete cu examenele. Va trebuie o super vointa sa inveti cu "burta la gura".
Si la mine e zi de piata azi, dra nu stiu daca merg, ca am o lenee :((.
Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
M&M spune:
quote:
Originally posted by violeta29
CRISTINA credeam ca numa' eu sunt asa linistita, tot zic lasa ca este timp, nici macar camera lui bebe nu am renovat-o ,iar in ceea ce priveste bagajul de spital mare lucru n-o sa-mi trebuiasca ptr ca aici nu te lasa cu prea multe lucruri aduse de-acasa.Bine ca am rezolvat cu restaurantul pr botez ca aia era marea problema, fiind in octombrie cand sunt nuntile in toi majoritatea sunt rezervate,si mi-era teama ca o sa fim nevoiti sa optam ptr vreo bodega ceva!
Examen mai am duminica , tre' sa fac si un referat pina atunci si bebelusha mea e asa agitata cand stau pe scaun la calculator! Trebuie sa ma ridic din 10 in 10 minute.
Ma imbrac si plec si eu la piata sa-mi iau fructe si sa vedem ce o sa gatesc azi, imi cam sta gandul la niste mazare din asta noua cu piept de pui si marar
mult asteptat
Vio, , hai ca ne asemanam ,numai ca eu nu ma stresez nici cu botezul; fie il facem acasa , fie la restaurantul unde am facut nunta( am avut putin invitati vreo 60) si acum la fel, nu invitam prea multa lume...
gata!!! Fug si eu la piata...
Spor la invatat !!!
mcoca spune:
Violeta, Cristina, si eu la "varsta voastra" nu aveam nimic cumparat, decat 4 body :). CAnd te apuci repede le cumperi. Inca nu am nici acum tot, tot, dar maine e musai sa termin, ca vineri plecam la munte si iau bagajul cu mine :).
Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei