Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)
Raspunsuri - Pagina 4
carmendu spune:
mirtha- pentru picioare umflate eu fac masaj de drenaj limfatic. e un masaj foarte usor al picioarelor si pulpelor. si chiar in timp ce sunt pe masa de masaj, cer sa fac pipi de vreo 2 ori, iar dupa masaj, dau foarte multa apa afara. mi-e mi se umflau si iniante de sarcina picioarele vara si am vazut ca acum e crunt.
apoi seara poti sa te dai cu crema pentru picioare de la mustela.
otilia- din pacate mai sangerez. nu mult, spotting, dar ma deranjeaza, oricum.
creaza- poate ne vedem la predoi si poate nastem impreuna
15+
creatza spune:
loren@, elilov si brave girl, va multumesc
mary b , la silviu predoi am ajuns printr-un prieten al sotului meu. Eu am facut DT la Medicover, nu la Medlife, iar rezultatul final era cu risc scazut, insa eu eram ingrijorata de valoarea mare a hormonului free beta-hcg. Dr Predoi mi-a spus ca nu trebuie interpretata separat aceasta valoare, important este ca riscul este scazut, per total. Am hotarat impreuna sa fac si TT si luam o decizie pe urma, daca este cazul. Stiu ca face amniocenteze aproape zilnic, si am mare incredere in el, daca va fi sa ajungem la asta....
pup,
creatza 16+ Tudor
Mirtha spune:
Carmendu multumesc pentru sugestie. Am intrebat despre masaj in sarcina - exclusiv pt. picioare si brate- si la un capitol despre masaj dar nu am apucat sa vad daca mi s-a raspuns. Era o optiune pe care o aveam tot mai des in vizor. Poate cu masaj se mai diminueaza si pernitele din spatele genunchilor sau aripioarele inestetice de pe antebrate.
Mirtha 19+
maryb spune:
creatza, merci pentru raspuns. Dar tu ai zis ca iti iesise risc de 1/68, sau nu ai citit tu bine ? scuze daca te deranjez cu atatea intrebari, dar....na, acum ca te-am prins
maryb 18+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
creatza spune:
Carmendu, ar fi super! Cand ai urmatoarea programare?
Eu sunt programata pe 9 iulie la eco si apoi la Predoi, insa ma voi duce saptamana asta sau saptamana viitoare sa iau rezultatele pt TT
creatza 16+ Tudor
carmendu spune:
mirtha - doar drenaj limfatic. sa nu faci masaj anticelulitic. asta nu e indicat in sarcina.
15+
lorellay spune:
Otiliav..am scris mult azi, am fost activa pe forum, pe chat, pe unde pot ca ma plictisesc..e o zi cam moarta la job..si mi-e si somn..nu ma odihnesc din cauza "restless legs syndrome"cum spunea cineva ca se numeste...
Elilov3-sar'na ...sunt tare mandra de Codrin si ..abea il asteptam pe bebe de acum...
Creatza...sa inteleg ca ai avut greturi, nervi...tra-la-la in rpimul trimestru si toturi e baiat..deci eu daca nu am avut am sanse sa fie fata....Felicitari pentru nunta si spor la pregatiri...Tudor e mare?Noi am avut nunta anul trecut in octombrie...Codrin a fost tare incantat....
Fetelor eu mai merg la dr pe 19 iunie...sper sa aflu atunci ce e..dar pe de-o parte mi-e cam frica..vrem fetita...
Sorana 15+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
maryb spune:
creatza, deci unde ai facut TT pana la urma ?
maryb 18+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
carmendu spune:
mirtha - doar drenaj limfatic. sa nu faci masaj anticelulitic. asta nu e indicat in sarcina.
15+
creatza spune:
maryb, nu-i bai
poate nu am explicat eu prea clar data trecuta: la medicover iti arata riscul calculat pt fiecare element in parte - ai un risc biochimic (pe baza hormonilor de sange), un risc de varsta + ce mai calculeaza ei masurand translucenta nucala si istoricul tau medical. Riscul biochimic era de 1/68 la mine, intr-adevar. Insa pt ca toate celalalte erau foarte bine, per total riscul a iesit scazut.
TT am facut la Medlife.
pup,
creatza 16+ Tudor