Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu nu am facut translucenta nucala, nici DT, nici TT, nici amniocenteza, doar 2 eco transvaginale..si vreau un eco morfofetal...
Si nu am luat decat acid folic..si atat..si ma sperie cand citesc cate ati facut voi...

Sorana 15+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

quote:
Originally posted by lorellay

Otiliav..am scris mult azi, am fost activa pe forum, pe chat, pe unde pot ca ma plictisesc..e o zi cam moarta la job..si mi-e si somn..nu ma odihnesc din cauza "restless legs syndrome"cum spunea cineva ca se numeste...
Elilov3-sar'na ...sunt tare mandra de Codrin si ..abea il asteptam pe bebe de acum...
Creatza...sa inteleg ca ai avut greturi, nervi...tra-la-la in rpimul trimestru si toturi e baiat..deci eu daca nu am avut am sanse sa fie fata....Felicitari pentru nunta si spor la pregatiri...Tudor e mare?Noi am avut nunta anul trecut in octombrie...Codrin a fost tare incantat....
Fetelor eu mai merg la dr pe 19 iunie...sper sa aflu atunci ce e..dar pe de-o parte mi-e cam frica..vrem fetita...

Sorana 15+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Tudor e in burtik

creatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

creatza, merci de lamuriri. Am inteles, deci se corelau toate riscurile de fapt si per total a iesit un risc scazut. Doamne Ajuta sa iasa bine si TT, cand ai zis ca iei rezultatul ?

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

creatza si eu am facut DT la medicover si rez tot cu risc scazut si valoarea la free beta hcg era mare si la mine insa doctorul a zis ca e normal pe sarcina
referitor la TT noi am decis cu doctorul ca nu are rost sa il facem ...stiti voi povestea cu relevanta morfologie fetale de trim II
un banc ceva cine vrea? va rog unul mic
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

maryb, ei au zis ca dureaza cam 10 zile, ceea ce mi se pare foarte mult. o sa-i mai bat la cap, sa vedem dc nu reusesc sa obtin rezultatele mai repede.

pup,

creatza 16+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

creaza - eu ma duc la predoi din 2 in 2 saptamanai. sunt un caz special si ma monitorizeaza destul de des. chiar maine am programare la el. si apoi , fiecare eco sau analiza pe care o fac, mi-a spus sa trec pe la el sa le vada. unde te duci sa faci eco?
eu am ales sa fac la dr cheles, e si mai comod pentru mine, si am incredere pentru ca este medic din echipa lui. ies de la eco, intru la el in cabinet.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Am retinut sa traiti ! Daca ai repetat mesajul , e clar , e o avertizare serioasa !! Dar mi-ar placea sa stiu si explicatia interdictiei masajului anticelulitic.

Multa bafta maine la eco !

quote:
Originally posted by carmendu

mirtha - doar drenaj limfatic. sa nu faci masaj anticelulitic. asta nu e indicat in sarcina.

15+

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mirtha - sunt . o sa-l intreb azi pe meseur-ul meu si o sa-ti raspund.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

vai fetele sa nu ma omorati dar nu m-am putut abtine
Cu ce va pot servi?
- Doua kilograme de cartofi, dar fiecare impachetat separat.
Urmeaza o moaca expresiva a vanzatorului.
- Altceva?
- Un kilogram de portocale. Dar fiecare impachetata separat.
Vanzatorul ii indeplineste dorinta vizibil nemultumit.
Omul se uita prin aprozar si la un moment dat intreaba:
- Ce este aia alba acolo?
- Fasole, cretinule, dar nu-i de vinzare.
eu nush ce am citesc numa bancuri daca ieri mi-a fost rau azi recuperez timpul pierdut
gata numai fac promit unul mic asa mi-a scapat
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Carmendu astept vesti !
Apropos am observat ca de cind sunt gravida sunt mai aeriana , mai distrata si culmea mai relaxata in dialog. Uneori atit de relaxata ca fac afirmatii pe care alta data le-as fi cosmetizat mult si bine. Acum spun lucrurilor mai pe nume, asa pe sleau. Nu vulgar dar deocheat oricum iese. Multe cunostinte imi spun ca este efetul sarcinii , ca per ansamblu ma simt bine cu starea mea de graviduta . Stiu si eu ? Poate ca au dreptate .

Mirtha 19+

Mergi la inceput