Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

creatza hehe felicitari pentru baietel..vorba unei fete cuculetz...sa creasca mare mare si sanatos stiti voi pana la 40 de spatamani....si casa de piatra abia asteptam sa vedem pozele de la nunta ta..inca 2 saptamani..uff
batem toate recordurile la baietei pana in acest moment hihi
16+Dimitrie

Mergi la inceput

mirtha 02.11 e ziua de nastere a prietenei mele
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Hi , hii e si ziua de nastere a prietenului sotului meu , care intre timp ne-a devenit si fin. Si sa vezi ce se mai roaga la burtica sa nastem pe 02.11 . Vom vedea cum impuscam data!

quote:
Originally posted by elilov3

mirtha 02.11 e ziua de nastere a prietenei mele
16+Dimitrie

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

MIRTHA: Eu am nascut natural cu anestezie epidurala la Municipal;
1+2. trusa cumparata de la farmacia din municipal, fara substanta de anestezie, pe care a pus-o la dispozitie spitalul
3. din 2004 clar s-au schimbat (a se citi crescut)cotizatiile benevole.
4. da, am avut firul montat pe spate cand am urcat pe masa
5.dilatatia nu o stiu, insa contractiile auaparut la mine la ora 6 dimineata, la 12 s-a montat epidurala si administrat prima doza de anestezic(contractiile erau suportabile si cam la 3-4 minute)
6. cam la 30 minute dupa ce am ajuns in sala de travaliu, dar este incorect sa iti spun ca la 30 minute dupa nastere, pt ca eu am nascut la 18.40, si abia pe la 20.00 eram in sala,caci a durat si cusutul;
7. epiziotomina nu are legatura cu anestezia; te taie pur si simplu ca sa faca loc la copil sa iasa daca acesta este mare; nu este optiunea ta ca mama sa iti faca sau nu epiziotomie ci a dr.
8. eu am preferat s a stau in pat, iar dupa montatul anesteziei iti mai pun si o perfuzie doua si clar nu iti mai arde sa te plimbi cu firele dupa tine

Kitacu fulgulet +13S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha- bine ai venit!
Creatzo- felicitari pt cuculetz! Casa de piatra! Asteptam poze.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mirtha, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos. si eu de vreo cateva zile vad ca am picioarele putintel umflate, simt cand ma incalt asta. Pana acum aveam doar un picior care se umfla, dar ala se umfla din cauza ca cum 3 saptamani am calcat stramb si m-a durut si a fost vanat. Si acum ma mai doare cand il masez, dar asta este alta poveste. Acum vad ca-l simt putin umflat dimineata si pe ala bun

creatza, felicitari pentru baietel ....cum ai ajuns la silviu predoi ? si eu am auzit numai lucruri bune despre el, ce ti-a zis in legatura cu rezultatul de la DT....si eu urma sa fac amnio cu el si de aia sunt curioasa ce a zis. Si TT unde l-ai facut, tot la medlife ?.....aaaaaa.......si CASA DE PIATRA !!! Sa fiti fericiti si sa aveti un baietel sanatos tun

lorrelay, bine ai revenit. Legat de spaime sa stii ca si eu le am din cand in cand, ma gandesc doar ca vreau ca bebelusul meu sa fie sanatos. Incearca sa gandesti pozitiv, il ai si pe Codrin care te ajuta mult sa uiti de aceste stari. Te si scrie-ne mai des.

elilov si mirtha si eu sunt nascuta pe 02 nov si DPN-ul meu dupa UM este pe 01 nov.........acum sa vedem cand o vrea bebe sa vina pe lume....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

MAv, poti sa folosesti si Lioton gel; eu il folosesc la greu, este permis in sarcina, mai ales cand se umfla picioarele sau si mai rau apar carceii;

Kitacu fulgulet +13S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

maria_k, multumim pentru capitol ....hai ca mai ai asa de putin si pleci si in concediu si incepi si munca pentru bebe....abia astept sa te intorci si sa ne arati poze si mai ales sa ne dai vestea cea mare.

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

maryb deja e ceva cu 1 2 nov bag de seama avem ce sarbatori atunci
16+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Kita am vazut raspunsul tau si la cap. - Despre epidurala. Multumesc.
Am inteles pt. picioare se poate folosi Lioton gel , dar cu mainile cum ramine ? Sincer nu cred ca mai pot scoate verigheta cu toata straduinta mea si cu orice marca de sapun as incerca. Ca de n-am avut inspiratia de a a o scoate inainte , desi am fost avertizata si paraavertizata.....!

Maryb 01 sau 02 nov. ceva tot vom sarbatori !

Mirtha 19+

Mergi la inceput