Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)
Raspunsuri - Pagina 15
oceanborn spune:
Maryb, o data mi s-a parut si mie la fel dar dupa ce am luat "bomba" la vreo jum ora parca...am impresia ca o luasem intre mese..de obi o iau inainte sau dupa masa..
14+
babyzapi spune:
DABEBECRIS la receptia analize lucrez. Stiu de la mai multe paciente ca dr Chitescu da si cd-ul de la echo si am intrebat si colegele mele si asa este. Nu este nevoie sa vii cu cd-ul de acasa are dr. in cabinet. O sa o intreb maine pe dr ca sa fiu mai sigura si revin cu un rasp.

Babyzapi
fericita 15+ cu 
bebecris spune:
ok.....merci mult BABYZAPI...astept sa ne anunti tu....ar trebui la eco morfo de trim 2 sa ne dea, nu?
16+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
maryb spune:
babyzapi, pe 26 iunie vin la control de la 16:20, oare te gasesc acolo ??? poate vorbim si noi ![]()
elilov, nu ma agit mai mama, doar ca intrebam ca stiu ca este normal in sarcina, dar voiam sa stiu daca poate fi de la vitamine sau nu. atata tot ![]()
fetelor, eu am auzit ca cd-ul pe care il da dr chitescu nu poate fi vizionat....din pacate asa am citit aici pe forum si am mai auzit ca la morfo de trim 2 platesti un pret si iti spune ca nu se poate face si doppler tot atunci si te mai cheama o data si platesti din nou aceeasi bani....acum o-i vedea cum este
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monicabo spune:
Buna!
Mai revin si eu, asa din cand in cand...noi mai mult stam pe afra in parcuri, dupaamiaza dormim de rupem si pe urma mai iesim o data seara, si cadem late pe la 9.30-10 pm.
Amalia, felicitari, bravo, bine ca ai scapat. Sa stii ca si eu la prima sarcina cand am facut amnio, bebe s-a tras intr-o parte - partea opusa pe unde intra acul ![]()
Maryb, nu stiu cum e cu elevitul...
loren@, cu constipatia, la fel am avut si eu probleme spre finalul sarcinii, si mancam fructe la greu, nu prea am avut ce sa-i fac... mi-am revenit dupa ce am nascut. Probabil ca uterul apasa pe intestine si tranzitul e mai lent.
Olivia, felicitari pe baietel!
Nu mai retin ce s-a mai discutat, am rasfoit doar asa pe sarite.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
16+
Ana Maria
BraveGirl spune:
A luat sotul rezultatul. Am risc scazut!!!!!

Amalia- ma bucur ca ai trecut cu bine si te asteptam cu vestile bune.
==========
Corina
13+
My baby
Albumul meu
maryb spune:
bravo bravegirl 

da-ne si cifre....
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Astept sa vina sotul. Mi le-a spus la tel, dar nu le-am retinut exact. Sunt fericita, pt ca m-am speriat cand ati spus voi ce valori mici ati avut. Dar eu sunt subponderala.
==========
Corina
13+
My baby
Albumul meu
Olivia26 spune:
Monica
, mercic. Asa si eu mai mult pe afara dar cum acum e prea cald...mai mult stau ascunsa, abia astept sa am si eu cu cine ma plimba toata ziua
; ce ma bucur ca ne mai scrii.
Eu va pupicesc apasat ca mi-a venit sotiorul si o stergem pe afara.
O zi frumoasa in continuare.
Olivia
17+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Samburas
Burtica***************
maryb spune:
am inteles, dar cand le ai in fata sa ne zici si noua ce cifre ti-au iesit ca is curioasa si io....![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele