Mamici de Noiembrie-Decembrie (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Maryb, o data mi s-a parut si mie la fel dar dupa ce am luat "bomba" la vreo jum ora parca...am impresia ca o luasem intre mese..de obi o iau inainte sau dupa masa..

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

DABEBECRIS la receptia analize lucrez. Stiu de la mai multe paciente ca dr Chitescu da si cd-ul de la echo si am intrebat si colegele mele si asa este. Nu este nevoie sa vii cu cd-ul de acasa are dr. in cabinet. O sa o intreb maine pe dr ca sa fiu mai sigura si revin cu un rasp.

Babyzapi fericita 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ok.....merci mult BABYZAPI...astept sa ne anunti tu....ar trebui la eco morfo de trim 2 sa ne dea, nu?

16+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

babyzapi, pe 26 iunie vin la control de la 16:20, oare te gasesc acolo ??? poate vorbim si noi

elilov, nu ma agit mai mama, doar ca intrebam ca stiu ca este normal in sarcina, dar voiam sa stiu daca poate fi de la vitamine sau nu. atata tot

fetelor, eu am auzit ca cd-ul pe care il da dr chitescu nu poate fi vizionat....din pacate asa am citit aici pe forum si am mai auzit ca la morfo de trim 2 platesti un pret si iti spune ca nu se poate face si doppler tot atunci si te mai cheama o data si platesti din nou aceeasi bani....acum o-i vedea cum este

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Mai revin si eu, asa din cand in cand...noi mai mult stam pe afra in parcuri, dupaamiaza dormim de rupem si pe urma mai iesim o data seara, si cadem late pe la 9.30-10 pm.
Amalia, felicitari, bravo, bine ca ai scapat. Sa stii ca si eu la prima sarcina cand am facut amnio, bebe s-a tras intr-o parte - partea opusa pe unde intra acul
Maryb, nu stiu cum e cu elevitul...
loren@, cu constipatia, la fel am avut si eu probleme spre finalul sarcinii, si mancam fructe la greu, nu prea am avut ce sa-i fac... mi-am revenit dupa ce am nascut. Probabil ca uterul apasa pe intestine si tranzitul e mai lent.
Olivia, felicitari pe baietel!

Nu mai retin ce s-a mai discutat, am rasfoit doar asa pe sarite.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 16+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A luat sotul rezultatul. Am risc scazut!!!!!
Amalia- ma bucur ca ai trecut cu bine si te asteptam cu vestile bune.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

bravo bravegirl da-ne si cifre....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Astept sa vina sotul. Mi le-a spus la tel, dar nu le-am retinut exact. Sunt fericita, pt ca m-am speriat cand ati spus voi ce valori mici ati avut. Dar eu sunt subponderala.

==========
Corina 13+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Monica, mercic. Asa si eu mai mult pe afara dar cum acum e prea cald...mai mult stau ascunsa, abia astept sa am si eu cu cine ma plimba toata ziua; ce ma bucur ca ne mai scrii.

Eu va pupicesc apasat ca mi-a venit sotiorul si o stergem pe afara.

O zi frumoasa in continuare.

Olivia 17+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Samburas Burtica

Mergi la inceput

am inteles, dar cand le ai in fata sa ne zici si noua ce cifre ti-au iesit ca is curioasa si io....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput