Dureri ovare

Dureri ovare | Autor: sdaniela

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Am de cateva zile mici dureri la ovarul drept, insa ieri seara s-au intensificat. Durerile nu sunt constante, numa cand ma misc sau stau intr-o anumita pozitie.La contact sexual am avut dureri si ne-am lasat de sportul asta. Si in iarna am avut asa probleme si am fost la medic si mi-a dat tratament de mi-a trecut. Am aceleasi simptome ca atunci. Doctorul a zis ca e metroanexita. Acuma cred ca e aceeasi treaba. Metroanexita tot revine.O data la 2-3 luni iara ma ia. Si am numa 24 de ani. Cum sa scap de ea?
De sarcina extrauterina nu poate fi vorba ca am avut CM acum o saptamana si pana atunci am luat anticonceptionale. Acum iau o pauza ca imi e frica sa nu pot sa mai fac copii mai tarziu. Am avut si o dereglare hormonala mai urata acum 2 ani (hemoragie timp de 1 luna)si m-au indopat doctorii cu anticonceptionale ca sa o opreasca.
Daca ati mai trecut prin asa ceva dati-mi ceva sfaturi cum sa evit aparitia ei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Daniela, daca s-a cronicizat, nu cred ca mai scapi de ea. Eu incerc de 6 ani s-o alung, dar nu-mi iese. E de ajuns sa-mi fie intr-o zi frig si...gata!

Sanatate multa!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelush spune:

Eu zic sa urmaresti cand ai aceste dureri. S-ar putea sa fii la ovulatie. Durerile pot perisista cateva zile apoi dispar. Atunci cand te dor, poti ramane gravida, iar durerile de ovare sunt foarte nasoale: te simti balonata, de doare in orice pozitie. Urmareste-le in fiecare luna si noteaza-ti pentru a sti cand sa te protejezi, dar si cand poti face cu exactitate bebele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Inainte sa am copilul aveam si eu metroanexite aproape permanente. Am luat antibiotice pe perioada ciclului, vreo 3 luni la rand. Din cauza metroanexitelor repetate nu am putut ramane insarcinata 4 ani. Trompele s-au obturat. Au urmat infiltratii si multe tratamente, iar in final o laparoscopica. Am avut noroc si acum am o fetita de 8 anisori.
Daniela, nu neglija anexitele mai ales daca nu ai inca copii. Sterilitatea primara poate dura mult si bine daca nu te tratezi la timp si bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

sdaniela nu vreau sa te sperii, dar eu am tras mult din cauza metroanexitei. Am ajuns la sterilitate primara, apoi o laparascopie la trompe. Am facut 6 ani tratamente pentru a ramane insarcinata. Am avut 4 IA nereusite, un vitro reusit(cel cu gemenii) si o sarcina naturala dupa 1 an si 6 luni de la vitro. Te sfatuiesc sa-ti faci mai multe investigatii, pana nu e prea tarziu.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

buna fetelor! am citit mesajele voastre si ma includ in acest subiect al durerilor de ovare. Am si eu aceast aproblema iar in ultimele zile chiar si azi cu 2 zile inainte de cm (sper sa nu vina) am dureri de ovare, dureri de sani si intepaturi la nivelul lor, calduri, dureri de cap, balonare. Poate fi sau nu bb?

Mergi la inceput