Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Vad ca vorbiti de mancatul noaptea. Antonia s-a dezobisnuit singura. Acum are ultimul bibe la 9.30-10 seara si apoi la 6-6.30 dim. Ea vad ca invata singura ce are de facut. Acum adoarme si singura seara in patut. Si ea a fost cea care nu a mai vrut sa adoarma la mine in brate. Se zvarcolea de nu stiam ce are, si cand o puneam in patut adormea in 2 min.
Ma rog, sa revenim la masa...noi suntem tot pe lapte praf si de aia cred ca si-a scos masa de noaptea. Copiii alptati la san nu cred ca vor renunta asa usor la masa de noapte. Nu vreau sa va descurajez, dar asa am auzit de la mai multe mamici care au alaptat pana mai tarziu.
A, si apropo de alaptat pana mai tarziu, am o vecina care a alaptat-o pe fetita ei pana la 1 an si jumatate. Acum are 3 ani si cateva luni si cand o vede in goale se duce la ea si o ia in brate si zice " titicile mele, titicile mele, le iubesc!"

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Creem, fiica-mea are 3 saptamani de cand se trezeste din 2 in 2 ore!! Sunt rupta, asa ca te inteleg! Si tot asa, nu suge de foame, uneori nici nu vrea nika, nici ceai, nici san...Vrea doar s-o iau in brate sau sa-mi lipesc fata de a ei si...gata!...adoarme! Dar daca nu ma duc la ea si o las, sperand ca adoarme singura la loc...e jaleee!...Eu cred ca e o faza, o etapa...cred ca vor sa ne simta aproape, le e teama sa nu ne piarda...Am citit ca e normal...Si eu cred (sper!) ca (virgula) cu cat le satisfacem mai des aceasta nevoie, cu atat mai repede trece
O alta explicatie (mai pragmatica) ar fi ca o doare burtica de la papica diversificata. La mine au coincis perioadele, dar nu prea sta in picioare explicatia pt ca imdeiat cum ma simte langa ea, se potoleste si adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by adyanna

Buna fetelor!

Multumim mult pentru urarile de ieri! Nu am apucat sa intru ieri sa scriu, doar am recuperat aseara cu cititul, ca ramasesem cu vreo 2 capitole in urma, dupa mini-concediul din week-end. Oricum, multumim inca o data pentru urari. La noi a fost aniversare dubla. Tot ieri am aniversat un an de la casatorie .

La multi ani tuturor copiilor pentru 1 iunie si la multi ani si celor sarbatoriti zilele astea!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Felicitari si la multi ani !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelamaria

Creem, fiica-mea are 3 saptamani de cand se trezeste din 2 in 2 ore!! Sunt rupta, asa ca te inteleg! Si tot asa, nu suge de foame, uneori nici nu vrea nika, nici ceai, nici san...Vrea doar s-o iau in brate sau sa-mi lipesc fata de a ei si...gata!...adoarme! Dar daca nu ma duc la ea si o las, sperand ca adoarme singura la loc...e jaleee!...Eu cred ca e o faza, o etapa...cred ca vor sa ne simta aproape, le e teama sa nu ne piarda...Am citit ca e normal...Si eu cred (sper!) ca (virgula) cu cat le satisfacem mai des aceasta nevoie, cu atat mai repede trece
O alta explicatie (mai pragmatica) ar fi ca o doare burtica de la papica diversificata. La mine au coincis perioadele, dar nu prea sta in picioare explicatia pt ca imdeiat cum ma simte langa ea, se potoleste si adoarme.

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

E pur si simplu o perioada. Nu vor sa faca nimic fara noi. cezar de exemplu nu vrea sa doarma si eu il chinui il las in patut pana adoarme, ca daca il iau langa mine in pat in 2 minute a adormit. Dar nu-mi convine mie. Se trezeste si el plangand noaptea si ma duc si ii dau suzeta. Eu cred ca ori sunt dintisorii ori viseaza urat. Ziua sta in pat si cand se plictiseste incepe sa planga dupa mine, ma duc la el si ii dau alta jucarie dar nu ca el vrea sa stau cu el. Deci daca parasesc incaperea plange dupa mine. Eu cred ca ei si-au dat seama ca in brate la noi e atat de bine si tanjesc dupa asta in momentul in care apare ceva ce nu le convine. Unii copii sunt mai mofturosi altii nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumesc de raspunsuri!
Ancuta, Sanda...eu incerc in fiecare zi cu bibe, de la 4 luni, si cu apa, si cu ceai si cu lapte si cu suc...cu de toate, si am luat o gramada de tetine si mari si mici si cu forme ...nu-s de care...insa nu suge din ele si pace...doar se joaca, le molfaie, le strange in mana si se uda, agita biberonul etc...dar de supt nimic...chiar daca ii curge din el in gura nu inghite, lasa sa ii curga din gurita
Pufu, Adelamaria..ei eu cred ca e o etapa, dar sunt prea obosita ziua din cauza asta, mai ales dimineata ma doare si capul de nesomn...sotul cand o vede pe ea vesela dimineata si ca se trezeste pe la 7 zice ca ea e odihnita, inseamna ca a dormit bine...tu de ce n-ai dormit?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Acum sa va povestesc ce am patit azi. cezarica al meu a tras prima tranta. DIN PAT !!! M-a sunat sotul sa-mi spuna ca vine cu cineva pana la noi acasa sa ne i-a masurile pt biblioteca si eu repede sa strang un pic pe acolo. M-am apucat. Bineinteles ca Cezar era in mijlocul patului si se juca. Eu sa duc hainele in camera cealalta si sa le pun in dulap. Numai aud sa se pune pe plans cand am intrat in camera el pe burta dar pe jos langa pat. repede il i-au in brate CE M_AM SPERIAT si el cand ma vede incepe sa rada. Il pipai peste tot el rade cu hohote Dupa ce m-am mai linistit m-am gandit ca daca rade inseamna ca nu s-a lovit. Dar totusi !!!!!! A cazut din pat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Adyanna..felicitari si la cati mai multi ani fericiti impreuna cu sotul si bebe!

Pufu..i-am luat si eu doua canite cu cioc, una cu cioc din cilicon si una cu cioc tare de plactic facut din capac. Insa nu suge/bea din niciuna...tu de care ai luat?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by sanduta

Acum sa va povestesc ce am patit azi. cezarica al meu a tras prima tranta. DIN PAT !!! M-a sunat sotul sa-mi spuna ca vine cu cineva pana la noi acasa sa ne i-a masurile pt biblioteca si eu repede sa strang un pic pe acolo. M-am apucat. Bineinteles ca Cezar era in mijlocul patului si se juca. Eu sa duc hainele in camera cealalta si sa le pun in dulap. Numai aud sa se pune pe plans cand am intrat in camera el pe burta dar pe jos langa pat. repede il i-au in brate CE M_AM SPERIAT si el cand ma vede incepe sa rada. Il pipai peste tot el rade cu hohote Dupa ce m-am mai linistit m-am gandit ca daca rade inseamna ca nu s-a lovit. Dar totusi !!!!!! A cazut din pat !!!

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

vai saracutul sa treaca... cred ca te-ai speriat de numa... of doamne... din pacate multi cad din patul parintilor, desi sunt asezati strategic chiar in mijlocul patului

dar e bine daca el a ras, inseamna ca nu are nimic grav...

mi-e groaza si mie de momentul in care va cadea, pentru ca se va intampla cu siguranta intr-o zi

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pe canitza mea scria ca e cu cioc moale da cind am desfacut-o nu era moale cum m-am asteptat, ca si cele de silicon, e ca si un plastic mai flexibil, dar f putin.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvias spune:

Buna fetelor!

Am si eu o rugaminte, daca se poate.
Puteti sa ne treceti si pe noi la listutza?
17 noiembrie 2007 - David, 40 saptamani, 3.200 gr, 49 cm, apgar 10, naturala, Silvia
Va multumim mult

Silvia, mami de David grasun

Mergi la inceput