Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
noi nu mai papam noaptea dar noi papam biberon si suntem si grasute asa ca trebuia scoasa masa aia
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
pufulet74 spune:
Anca, cum ai dezvatat-o sa nu mai manince noaptea?
------------------------
Flory de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
creem spune:
Pufu...si noi stam mai prost cu greutatea, insa ea nu suge puternic noaptea, mai mult ma tzocaie putin si des, incepan cateodata de la 11, cateodata de la 1. Apuc si eu sa dorm cate o ora , o ra si jumatate legate, ca ma trezeste. Inainte se trezea odata pe la 2 si o data pe la 5-6 si manca mai bine. Si ma nemultumeste ca se trezeste plangand, si nu stiu de ce....
Ancuta, stiu ca voi ati scos masa de noapte, insa Maria ta, de cand cu biberonul, papa mult mai bine, din cate stiu!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Pai m-am chinuit vreo 3 saptamani ,cand se trezea pe la 2-3 ii dadeam ceai sau apa ...acum se trezeste pe la 6 bea lapte si doarme pana la 9.30
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii
creem spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pai m-am chinuit vreo 3 saptamani ,cand se trezea pe la 2-3 ii dadeam ceai sau apa ...acum se trezeste pe la 6 bea lapte si doarme pana la 9.30
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
si nici n-am cum sa incerc faza cu ceaiul sau apa, ca ea nu bea din biberon nimic...
![](bang.gif)
![](help.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
![](bunny.gif)
Poze Maria Sofia
ancadragoman spune:
Ecaterina ,Maria mai are doar 2 mese de lapte dimineata si inainte de somn .Eu zic sa ii dai mai des cu biberonul sa se obisnuiasca cu el,la un moment dat nu o sa il mai refuze
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii
sanduta spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by ancadragoman
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
si nici n-am cum sa incerc faza cu ceaiul sau apa, ca ea nu bea din biberon nimic...uffff...nu tiu cum ne-om invata sa bem din "ceva" sticla, cana, ca nimic nu prea merge
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Incearca pentr zi sa-i dai ceai sau apa si o sa vezi ca pana la urma se obisnuieste si cu biberonul. Ti-as recomanda sa iei o forma cat mai asemanatoare cu sanul poate asa il vrea mai bine. sunt la Nuk.
pufulet74 spune:
Creem, uneori suptul ala poate sa aiba si o functie afectiva pentru ei. Cum zicea ca se si trezeste plingind ma gindeam ca pur si simplu o calmeaza si se simte aproape de tine.
Si Joshua a avut o perioada cind se trezea plingind rau de tot dar i-a trecut.
------------------------
Flory de
adyanna spune:
Buna fetelor!
Multumim mult pentru urarile de ieri! Nu am apucat sa intru ieri sa scriu, doar am recuperat aseara cu cititul, ca ramasesem cu vreo 2 capitole in urma, dupa mini-concediul din week-end. Oricum, multumim inca o data pentru urari. La noi a fost aniversare dubla. Tot ieri am aniversat un an de la casatorie .
La multi ani tuturor copiilor pentru 1 iunie si la multi ani si celor sarbatoriti zilele astea!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
pufulet74 spune:
Eu i-am cumparat la Joshua canitza cu cioc ca am zis ca incep sa ii dau apa sa bea. Nici el nu vroia sa bea cu biberonul cum eu am alaptat exclusiv dar se pare ca de canitza i-a placut.
------------------------
Flory de