rezervor w.c.
Raspunsuri
alot spune:
Si eu as fi interesata de pareri.
Sunt la inceput de amenajari si nu prea gasesc idei bune. In plus aici la Zalau am si destul de putine optiuni, ati putea recomanda o marca anume si un model bun? sa nu fie foarte mare, sa incapa linistit intr-o baie de bloc, si cel mai important sa fie silentiossssss.(mentionez ca vorbesc aici de WC cu tot cu rezervor)
Chiar alison, tu de care aveai? suspendat pe perete sau jos pe Wc? din ce era facut?
andra_b spune:
Salutare fetelor!
Si eu acum imi amenajez apartamentul. Noi am fost la Praktiker unde am vazut ca sunt pareri si pareri asa ca am sunat parinti si prieteni ce lucreaza in domeniu.
Pana in final am luat un rezervor ceramic instalat pe vasul WC, cu actionare simpla, pt ca am inteles ca la alea duble apar repede probleme si oricum nu prea are rost...
Cica astea is mai fiabile, mai trainice.
Asta a fost ce am facut noi... mai vedeti si alte pareri...
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
norocuta spune:
Noi avem asa cum descrie andra B si suntem foarte multumiti.
Acum fiind in "cautari" pentru noul nostru apt. am intrebat in stanga si dreapta (ca ne-ar fi suras cele "zidite" in perete), insa dupa mai multe schimburi de pareri tot la modelul pe care il avem am ramas.
andra_b spune:
Da norocuta, eu zic ca ati ales bine, pentru ca la cele inglobate in perete daca se strica ceva... trebe sa strici mai mult ca sa repari 
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png
alison spune:
alot,eu aveam clasic,din fonta ,suspendat pe perete,noi nu am renovat baia si de aceea nu am schimbat nimic inca si uita ca incetul cu incetul cedeaza multe...intre timp a luat sotul un rezervor din plastic(dar zici ca-i ceramic)alb,din asta de pus pe vasul de w.c.si tot de la praktiker.marca e geberit.inca nu e montat...mai dureaza!
alison,mami de simon
poze
micalondra spune:
Noua ne-a fost recomandat sa luam marca Geberit, nu conteaza cum are comanda (dubla sau simpla, pe mijloc sau lateral) si suntem foarte multumiti. La baia care am gasit-o gata amenajata in apartamentul ce l-am cumparat anul trecut era deja rezervor Geberit cu comanda simpla pe mijloc, iar noi am cumparat in baia mica tot rezervor Geberit cu comanda dubla pe mijloc. Pot sa spun ca suntem multumiti de aceasta marca si o recomand si altora!
alison spune:
gata,e montat si la noi GEBERIT-UL (simplu,cu comanda pe mijloc),imi pare comod,mai ales ca ajunge si copilul nazdravan la el...ma rog,aku ajunge cam des,dar speram sa nu mai...in viitor.si sotul meu a avut recomandari pt. el.
alison,mami de simon
poze
Angelinne spune:
Si eu tot geberit am luat azi...de la ambient si mi se recomandat ca fiind mai bun decit varianta ceramica pus pe vas....