Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

... si buna dimineata fete :)

_irina_ asteptm poze si cu tine si cu pantalonii :)

andy bafta la scoala si te asteptam cu amanunte romantice cand te intorci!

anca lasa frigiderele alea, normal ca bebe face plimbari si noaptea si ziua, la ea nu se aprinde lumina. Alege niste activitati mai pasnice pentru insomniile de noaptea :) De fapt bebe mergator sau absenta sotului nu te-au lasat sa dormi? Mai e putin pana joi .

Musette ce-ti mai face burtica?

ratonelule la mine la servici nu sunt capsuni dar am cativa struguri cu mine. Bine-ai revenit!

Spor la cafea ceiut si capuccino tuturor pe care nu le-am mai nominalizat, s-a dus memoria mea fotografica, cred ca o s-o mosteneasca bebe ca la mine clar nu mai e.

A propos de capuccino, [b]angelynna[/b[ tu bei de-ala la plic sau il faci tu din cafea si lapte? Daca il faci tu, astept o reteta

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burtici!!!!!

Anca multumesc, ma simt mai bine,cand m-am asezat pe canapea a inceput sa ma lase durerea.Sper sa nu fie contractii!Ce harnicuta esti tu,sa dezgheti frigiderul,stiu cum e cand nu e sotul cu tine ca nici eu nu pot dorm singura.Micuta Carla zici ca exerseaza mersul...Al meu bebe in loc sa dea cu piciorusele se taraste asa pe sub burta,dar nu loveste,e tare simpatic.

Andy galro felicitari pt aniversarea casatoriei,cred ca a fost minunat mai ales ca ati serbat in 3.Mai avem si noi putin!

Cleo cum esti?te simti mai bine?sper ca nu ai mai avut atacuri de panica!ai grija de tine!

Merge cineva azi la eco?

Eva cum a fost la eco?hai intra sa ne spui ca sunt curioasa tie ce impresie ti-a lasat dr.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

300 fac mai bine ,merci!Nu pot sa-mi dau seama ce am avut.O sa il intreb si pe dr cand ajung la control.Bine ca macar ma lasa cand ma asez in pat sau pe canapea.

Irina
la Mango au haine de gravide?de cand sunt gravi nu am mai intrat pe la magazinele astea la care am zis eu ca nu au haine de gravida.Cum sunt pantalonii?Sa-i porti sanatoasa.

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andy,felicitari si de la mine...cu intarziere....sa va iubiti mult!
300,struguri?...inca nu m-am gandit la ei.....de capsuni mi s-a mia luat..sincer....acum m-a apucat nebunia cireselor....doar ca aseara am gasit doar la 15ron si am luat capsuni.
anca......poate la noapte vii si la mine,chiar aseara ii ziceam soatei....mama lui de frigider,iar tre sa-l dezghet.
pe cuv
deci....vii??
iti las usa deschisa.

pup

carla 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Musette ma bucur ca te simti bine si nu a fost ceva grav. Uneori odihna ajuta... Sa stai cumintica in pat.

300 eu vreau sa scurtez din echo filmuletz. Cred ca e prea lung si nu stiu unde sa il postez. Iar despre poze ce sa zic.. primul loc in care m-am uitat a fost in recycle si nu sunt.... ca fata mea a invatat sa stearga toate urmele.... O sa incerc varianta cu programul ala. Am pe cineva care se pricepe , poate isi face timp zilele astea... Multumesc.

Valentina 21 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev282pfs.png[/image][/link]

Mergi la inceput

Babytza,nu te pot ajuta cu filmuletul ca nu ma pricep.Imi pare rau pt poze...sper sa le ai totusi pe un cd.

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata burtici si pici,

vad ca deja ati scris 3 pagini de aseara, sunteti tare zumzaitoare

eu va invit la cereale cu iaurt si cafea cu laptic. si mai tarziu la niste capsuni si cirese

Musette esti o dulce ca intotdeauna ca intrebi si de mine . Eu sunt mai bine, vad ca dorm si fara sa iau diazepam, daca imi impun acest lucru, plus ca, cred ca imi face bine sa ies sa ma pimb un pic si sa am ceva activitate. Ma bucur ca si tu esti mai bine si nu mai ai contractii, cat despre bebei care in loc sa dea din picioare se tarasc, cred ca ma incadrez s eu aici insa nu mereu. Cred ca alterneaza topaitul cu taratul

Mirtha multumim frumos pt nol subiect cu epidurala, pe mine chiar ma intereseaza fiindca asa vreau si eu sa nasc.

Irina asteptam poze cu tine frumusica

Anca esti harnicuta rau cu dezghetatul frigiderului, cred ca trebuie sa iau lectii de la tine, ca frigiderul meu e saracul nedezghetat de ceva timp bun.

Andy imi pare rau ca nu te-am felicitat pt 1 an de casatorie ca stiu ca inseamna foarte mult pt voi. Si noi am facut tot in mai 1 an . Multe felicitari si sa fiti sanatosi si fericiti 1000 de ani impreuna.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

O parte din ele sunt pe un cd, dar nu toate.. si erau asa frumoase...

Valentina 21 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev282pfs.png[/image][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nu stiu cum sa fac sa pun si filmuletul de la eco? poate ma ajutati si pe mine sa il atasez.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

300, frigi meu e simplu de dezghetat, doar il scot din priza si are un recipient in care colecteaza apa. Nu am nimic de facut, asa ca nu am facut nici un efort. Dar ai dreptate, trebuie sa-mi gasesc alte activitati pentru noapte, sper sa pot dormi totusi

Ratonelu, zi-mi cand si vin

Musette, Clau_geo

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput