Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Cleo chiar daca e mai dificil incearca sa eviti diazepamul,e mai sanatos.Si eu am nopti cand ma trezesc si nu ma mai adorm,atunci ma duc ma uit la tele sau ma apuc sa citesc ceva si peste vreo juma' de ora ma i-a somnul la loc.Ai grija!

Babytza off imi pare rau dar mai ai o sansa cu baiatul ala,poate le recuperezi.Eu de frica ca mi se buleste calculatorul ,ceea ce nu ar fi pt prima data am salvat totul pe cd-uri,dupa ce recuperezi musai sa le salvezi si asa ca nu se stie niciodata.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Sunt cateva fete care nu au mai intrat de mult:
Andreea and,Kid,Piolica,Codruta,unde sunteti fetelor??????????????

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by babytza

Musette ma bucur ca te simti bine si nu a fost ceva grav. Uneori odihna ajuta... Sa stai cumintica in pat.

300 eu vreau sa scurtez din echo filmuletz. Cred ca e prea lung si nu stiu unde sa il postez. Iar despre poze ce sa zic.. primul loc in care m-am uitat a fost in recycle si nu sunt.... ca fata mea a invatat sa stearga toate urmele.... O sa incerc varianta cu programul ala. Am pe cineva care se pricepe , poate isi face timp zilele astea... Multumesc.

Valentina 21 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev282pfs.png[/image][/link]

uof copiii astia :)

filmul merge editat cu windows movie maker sau cu cu vreun program de pe net. Poate il rogi pe tipul cu pricina sa iti arate, greu nu este. Cred ca daca ii micsorezi rezolutia si il comprimi in alt format, gen mp4, 3gp, o sa mearga uploadat si site. depinde de de limita permisa.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Sunt cateva fete care nu au mai intrat de mult:
Andreea and,Kid,Piolica,Codruta,unde sunteti fetelor??????????????

25+LUCA

Si Denisa, Onutzu, Nerantula, Iepurica, A_rose. Ne e dor de voi

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, gagics!
Pentru cele din Bucuresti, interesate:
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=55818&forum=4&13

Si... azi oficial, am intrat in 7 luni conform numaratorilor de pe diverse site-uri !! . Dam de baut, poate ma ametesc si incep sa cred ca o sa am o bebelina...

Sa aveti o zi faina.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by 300

... si buna dimineata fete :)

_irina_ asteptm poze si cu tine si cu pantalonii :)

andy bafta la scoala si te asteptam cu amanunte romantice cand te intorci!

anca lasa frigiderele alea, normal ca bebe face plimbari si noaptea si ziua, la ea nu se aprinde lumina. Alege niste activitati mai pasnice pentru insomniile de noaptea :) De fapt bebe mergator sau absenta sotului nu te-au lasat sa dormi? Mai e putin pana joi .

Musette ce-ti mai face burtica?

ratonelule la mine la servici nu sunt capsuni dar am cativa struguri cu mine. Bine-ai revenit!

Spor la cafea ceiut si capuccino tuturor pe care nu le-am mai nominalizat, s-a dus memoria mea fotografica, cred ca o s-o mosteneasca bebe ca la mine clar nu mai e.

A propos de capuccino, [b]angelynna[/b[ tu bei de-ala la plic sau il faci tu din cafea si lapte? Daca il faci tu, astept o reteta

21+

Buna dimineata la toate fetele si va

Beau capucinno facut din lapte si cafea iar deasupra pun putina frisca si la sfarsit presar cacao, cam asta e reteta.

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

anca multumesc mult !!!

Valentina 21 +

Gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

fetelor,io de cand am ramasa gravida nu mai suport nici mirosul de cafea..capuccino etc....desi unoeri as vrea sa stau si io la o barfa la cafea...
300,tre sa-mi pov cum e cu creditele alea.....iti dau adresa de mail....carla_teta@yahoo.com.

pup

carla23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata si de la mine! CRISTINA dulce, multumesc pt felicitari. super expresie:))) Musette, ma bucur ca esti bine Irina, sa-ti fie de bine tunsoarea si sa porti sanatoasa pantalonii! Anca, daca tot faci programari pt frigi, ma bag si eu July felicitari! Mai e putin pina la marea intilnire. Babytza, frumos ticker!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Neatza, gagics!
Pentru cele din Bucuresti, interesate:
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=55818&forum=4&13

Si... azi oficial, am intrat in 7 luni conform numaratorilor de pe diverse site-uri !! . Dam de baut, poate ma ametesc si incep sa cred ca o sa am o bebelina...

Sa aveti o zi faina.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Felicitari July

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput