Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ratonelu eu as alege sa stau in oras la cum este traficul de intrare si iesire din Bucuresti in ziua de astazi. Ma gandesc ca vor creste copii vor merge la scoala, film, prieteni daca as sta in afara orasului ar trebui sa raman sa ii astept sa fac tot felul de artificii. Nu e vorba ca si accesul in Drumul Taberei e o mizerie dar mai exista un autobuz, troleibuz ceva acolo.

Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ma duc sa fac un nou capitol asa ca stati putin.

Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Ratonelu mie mi se pare o afacere buna chiar daca e departe de oras si traficul pe dn1 este cumplit dar pretul e tare bun, plus ca o sa ai aer si cred si verdeata. Singura problema pe care o vad este ca e departe de oras.

Oricum bafta multa.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza fetele!

hai mah ca nu-s fata lu" creanga, ma faceti sa ma si oricum o sa scriu la blog si postez numai ceea ce are legatura cu discutiile de la odisee
nushu, joy, alexa si mami
clau: in cel mai rau caz ne vedem acolo, asta daca nu-mi rup gatul de pe toacele pe care mi-am propus sa le incalt
ratonelul: din aceleasi considerente ca si miruna, am ales orasul. Nu-i vorba ca mi-ar placea si mie la iarba verde, etc., dar m-am gandit si la situatiile extreme, gen salvare, pompieri etc. plus ca va trebui sa-mi fac program dupa fii-miu cand va vrea la Mc Donald cu colegii, plus drumurile zilnice spre scoala si serviciu

Vasile
19+

bibinika
foto

Mergi la inceput