Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by Muuh
felicic babisme sau nu eu stiu ca aceste pofte arata ca organismului tau ii lipseste ceva. Nu stiu sa iti spun si ce, in general medicina alternativa pune diagnostice dupa astfel de "simptome". Asa ca privind astfel lucrurile este normal sa ai pofte totul este sa reusesti sa descoperi ce carenta ascund ele.
Miruna25+ si Alexei (13.07.2006)
sigur exista legatura, singurele chestii pe care nu le manac sunt ouale fierte(ma feresc de oua in general) si slanina aia, care-i plina de colesterol, restul branza ceapa,rosii si castraveti mananc. A, si inca ceva, salamul ala, gen salam de vara, salam rustic,(care miroase ciudat, ala ma atrage
) sotul meu nu vrea sa cumpere asa ceva in casa, zice ca- nu-i sanatos(facut din resturi si aditivi), in schimb salam de sibiu mananc de rup. si mai iau si Omega 3.....
Vasile19+
bibinika
foto
Muuh spune:
Daca aveti soti mai slabuti puteti purta si hainele lor. Eu am purtat bermude si tricouri de la al meu. Trist a fost cand nu m-au mai incaput nici alea.
Miruna
25+ si Alexei (13.07.2006)
felicic76 spune:
miruna: multumesc ca m-ai ajutat sa ma lamuresc cu ecografiile, asa citisem(imi ramasese in cap de fapt) si eu, iar cand mi-am manifestat dorinta de a-l vedea pe bebe mai des la eco, am intampinat pareri de genul: nu-i face bine lui bebe sa-l vada mama juste for fun, bebe este foarte deranjat si se apara cu manutele de sonda, etc....multumesc! mai am 8 zile pana la urmatoare eco si nu l-am mai vazut de vreo 28! de-abia astept!
Vasile
19+
bibinika
foto
Joy21 spune:
Felicic,
. Intamplarea ta imi aduce aminte de ce mi s-a intamplat acum 2 sapt. Langa cladirea unde lucrez sunt 2 santiere si muncitori cat cuprinde. Am plecat intr-o dupa-amiaza de la birou pana la "magazinul de la colt" cu gandul la ceva dulce. Ei, din magazin am iesit cu o conserva de pate de ficat de porc, paine si rosii. Cum de m-am razgandit, se intelege. Poate daca aveam parte de o vecinate mai selecta pofteam si noi la ceva mai rafinat...
Sa mai spuna cineva ca gravidele sunt pretentioase!
Irina, tanticile astea comuniste care vor sa iti arate "cu ce ar trebui tu sa te imbraci, de fapt" nici nu merita lamuriri suplimentare. Eu ii puneam hainele in brate de la bun inceput si i-as fi spus ca nu a ales nimic pe gustul meu. Ca doar nu ai intrat in magazin sa ii faci ei pe plac.
24+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
angelynna82 spune:
Buna dimineata fetele, pupici multi de la mine si bebe 
Va servesc cu o cafea cu frisca
Azi suntem mai matinali pentru ca a plecat tati
dar se va intoarce din nou duminica seara ![]()

Ieri am fost la cumparaturi si in sfarsit am gasit o pereche de balerini, dupa care ne-am luat nasii de la clinica (nasica este insarcinata in 3 luni ), iar dupa am fost sa mancam
.
Tati e fericit ca bebe misca 
MAine mergem si noi la morfo, abia astept 
Felicic ma amuz de fiecare data cand iti citesc posturile 
CD, fain regulamentul sotului tau, la noi nu-i bai, stam toti trei si ne uitam la meciuri, uneori il informez eu pe tati cand este vreun meci
.
Felicitari la toate fele care si-au schimbat semnaturile .
Cat despre haine...uffff asta da problema, in magazine sunt niste modele aiurea rau, chiar daca sunt pentru noi 
Pofte mai am, dar nu mereu, am poftit la o piersica la inceputul sarcinii si zilele trecute la paine prajita cu ou, in rest mananc cat pot de normal.
21+ - posibil baietel
Bebe
clau_geo spune:
Neata burticute
Angy super buna cafeluta cu frisca insa in lipsa ri am facut un capuccino cu vanilie.![]()
Joy si Feli sunteti mortale cu poftele astea ciudate, e adevarat ca si eu poftesc cateodata dar foarte rar, la parizer si kaizer cu ceapa, in rest eu sunt topita dupa pepene, capsuni, cirese si inghetata (vafele premium cu ciocolata)![]()
cum ramane cu intalnirea ne vedem in fata Ase-ului maine dimineata la 11 fara un sfert?
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
anca81 spune:
Buna dimineata! Am dormit super asa ca am recuperat noaptea trecuta
, azi ma simt plina de energie
! Va invit si eu la niste laptic cu cereale si la o cafeluta mica.
Claudinna, am vazut pozele tale noi cu burtica. Ce frumos e filmuletul unde se vede cum misca bebe 
Felicic, 

imi place tare mult cum povestesti! Mai scrie-ne!
Am pus si eu cateva pozici noi facute in dimineata asta cu burtica mea "stationara".
Sunt tot singura azi, cel mai probabil jumatatea mea plimbareata se va intoarce doar maine sau vineri.
toate burticile si va doresc o zi minunata!
Yuppeee! AMR 94 de zile!
O burtica mititica
26+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andreea_andburtici!
Am lipsit cateva zile ca am avut ceva mai mult de lucru, am fost si sa votam iar ieri am fost o vrednicuta si am facut curat in toata casa. N-am mai reusit performanta asta de una singura de cand am ramas gravi si sunt tare mandra de mine ca nu mai am nevoie de ajutor, cel putin deocamdata. E putin mai greu cu burtoiul, mai ales la aplecat, dar ne descurcam.
Andy galro felicitari pt aniversarea casatoriei!
July, Alina, Diana felicitari pt schimbarea semnaturii!
Nerantula si Nushu intru si eu in clubul celor stresate de greutate. Eu am inceput oricum cu un surplus din care dadusem jos 10kg cand cu greturile, dar acum nu numai ca le-am pus la loc dar au mai venit si altele peste si mi-e frica ca in ritmul asta ajung la 100kgsi mult nu mai am. Eu nu sunt mica de inaltime - 1.78m dar deja e mult prea mult, aproape saptamana si kg in plus, cateodata chiar mai mult.
Musette, Ancasi multumesc ca ati intrebat de mine. Sper ca va simtiti amandoua mai bine.
Eva am citit ca aveai ieri eco, nu vii sa ne dai vesti?
Alinush bafta maine la eco!! O sa vezi ca e totul bine si o sa te indragostesti de puiul tau si mai mult.
Laura pt arsuri mie mi-a dat voie dr sa iau Rennie sau maalox. Altfel incearca paine prajita, lapte cald, covrigei - dar nu prea se pupa cu constipatia..
Kid bine ai revenit din plimbarea frumoasa! Vrem si poze cu mamica creata si frumoasa.
Musette si Clau ce va invidiez ca va intalniti joi, as fi mers si eu dar se pare ca voi pleca cu sotul la Constanta ca se deschide un mall nou acolo si are ceva treaba..asa mai ies si eu din Buc.25+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Andreea stai linistita ca iti povestim cum a fost si sunt sigura ca te vei simti bine la Constanta , o sa te relaxezi si poate te si bronzezi un pic

24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
ratonelu spune:
neata burticoase,
eu ieri nu am mai intrat ca am plecat devreme de la serv ,am mers cu soata sa vedem niste proiecte-apartamente in blocuri noi.
ce parere aveti:am fost in drumul taberei,valea oltului,in blocu cu 3etaje nou,cel mai ieftin ap cu 2 camere 112000eur 71mp construiti,et 2din 3.
azi mergem sa vedem in Corbeanca,complex rezid nou de 7 blocuri cu parcare pazita etc,100000eur 3camere et 2 din 3(in pret intra si un loc de parcare,in buc in drumul taberei un loc de parcare e 12000eur),dar la mp e mai mic decat ala de 2camere din drumul taberei.
nu stiu cesa fac...stiu ca e zona buna Corbeanacasi toata lumea fuge de oras liniste,iarba verde,bla bla bla....dar ...offfffff...io-s asa legata de oras......
fata de sotul meu care maine s-ar muta la iarba verde.
o sa meregem diseara sa vedem cum arata.
aaa...si ala cu 2camere e semifinisat,iar ala dincorbeanca la banii astia o sa fie la cheie,finisat complet.
ce parere aveti?
si dyanira......socataaaa...
moamaaaa ce pofta mi-ai facut....
pup toate burticile
aaa....si azi e ziua lu' soata mea
si aseara am stat pana la 12 fara 10 sa-i spun la multi ani ...si apoi am adormit...iar de dim.....nu intelgeam de ce nu ma pupa....si chiar ma suparsem pe el....si i-am spus....
si-abia cand mi-a zis el ....ca e ziua lui si io tre sa-l pup......upsssss!!!!
![]()
cadou i-am luat deja de luni si i-am dat....![]()
![]()
un ceas frumusel
stau si io la cafea cu voi cu o ....piersica
carla 23+
alexa si mami spune:
neata norocoaselor! M-am saturat de scirbici, bleah..... abia astept vacanta. Feli, ai un talent deosebit in a povesti, este o incintare sa-ti citesc posturile
Angy, multumim de cafeluta.
alexa si
mami

burtici!
si mult nu mai am. Eu nu sunt mica de inaltime - 1.78m dar deja e mult prea mult, aproape saptamana si kg in plus, cateodata chiar mai mult.