Colectia de toamna-iarna 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hop, de azi am soacra si cred ca-s mai fericita ca niciodata pai ieri am stat numai doua reprize de cate o ora sa-l adorm pe fii-meu, timp in care Maria ori a stat singura, ori mi-l trezea exact cand era pe punctul de a adormi. dimineata a dat trezirea la 6. Nu-sh ce-i cu el, adik banuiesc ca tot burta e de vina, mama ei

Leea, Madutza, multi ani fericiti,plin de bucurii si sanatate!!

Ina, naspa experienta! Eu din principiu nu schimb cosmeticiana (mai ales pt braziliana) la altcineva nu as merge, ca ne-am obisnuit una cu alta. Pupam burtica cuminte

Dordia, te sfatuiesc sa imprumuti o scoica pana pe la vreo 7, 8 luni. scaunele pt 0-18 kg nu sunt pentru copii sub 6 luni dupa parerea mea. adik nu se lasa chiar atat de tare pe spate incat sa stea comod. Scoia de la Chicco e superba, cea mai faina care am vazut-o, dar si costa un pic, nu stiu daca se merita investitia pt 1 an sau chiar mai putin.

Catutza, super tare Biencuta! Nu am prea facut poze la tg neamt

Feli, ia incearca o tinctura mentolata. ai sa bagi fond de ten la greu la nunta si gata, nu o fi asa de mare problema

Ripley,of, of si iarasi of! sanatate multa!

Roxi, crizele Mariei seamana oarecum cu cele descrise de Meems(nu degeaba maria si rianna au fost surori la cumintenie) incerc sa o fac sa-si dea seama care e problema si sa-mi spuna. Io nu-sh ce sa zic despre Matei. pana la Stef si eu eram adepta lasatului sa planga, dar intr-adevar sunt copii care plang pana nu mai pot respira. adik si pe Maria o lasam sa planga, dar pana la punctul in care incepea in hohote si nu se mai putea opri. eh, cu Stef mi-am gasit nanasul!Io-s disperata ca nu adoarme decat leganat si ca urla dom'le, efectiv, pana nu mai are aer,cand il las in pat sa adoarma singur.

Noi am inceput renovarea la noul apartament, de-aia am si chemat intariri, ca sa mai pot alerga ici, colo.

pupu

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu intarziere urez si eu Leei si Madutzei La multi ani cu sanatate si fericire

Ripley, Buluci, sanatate multa puilor!
Madau, s-o repari cu bine pe Miruna pana plecati!

Eu de mult tot vreau sa va mai povestesc din aventurile celor 2 nazdravani ai nostri, dar niciodata nu apuc. Si acum sunt tot pe fuga, Cristi e deja in parc iar printesa isi ia portia de laptic inainte de a pleca si noi pe urmele lor. Am iesit mult in ultima vreme, cu Ana mi se pare destul de simplu de plimbat acum, cand suntem doar cu alaptatul si nu face deloc fize - o urcam in masina si dusi suntem! Ne plimbam doar prin jur, dar e bine si asa, am fost la tzara, la www.ocnasibiului.ro/" target="_blank">Ocna, la muzeul satului, la Paltinis... dupa care o luam de la capat

Nu ma opt abtine sa n-o deconspir pe Mandy: daca voi ati vazul acolo la pensiune frumusete de loc de joaca pentru copii, eu n-am putut sa nu remarc cu jind ca ei de fapt vor sta la o ... vinarie . Sa aveti un concediu reusit!
(Dupa ce termin cu alaptatul o sa fac chef )

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie draga.
Revin dupa o lunga absenta, cauzata de deplasari in interes de serviciu in alte institurii ale statului-muma unde nu exista internet in secolul in care traim.
Asa ca am recuperat la citit dar si ajutata de up-dateurile facute de Vecina Noki.
Suntem bine, si eu si fi-miu suntem rapusi de o alergie la florile de tei, banuiesc eu, ca bulevardul Lacul Tei este in plina floare, iar bucataria mea este si ea invadata de flori si mirosuri.
In rest ne descurcam, mai ales ca suntem singurei, ca tati se distreaza in Elvetia. Achiesez si eu la invitatia lui Noki facuta in Parcul Circului, sa vedeti acolo copii scapati de la puscarie si mame la limita supravietuirii nervoase. Dupa ultimele zile am concluzionat ca numai copiii nostrii, adica Titi si sora lui Sarah sunt cei mai zapaciti copii pe care i-am vazut. Deci totii copii sunt relativ calmi, se joaca la locul lor, numai ai nostrii alearga ca bezmeticii, nu stau intr-un leagan mai mult de 3 minute, daca unul dintre ei este deranjat finut de un alt copii, ceata lui Pitigoi sare pe prezumtivul dusman si il busesc la unison, daca unul face pipi si celalat vrea pipi etc. So iesitul in parc este un maraton dupa care eu una pic lata, iar fi-miu zici ca e venit de la odihna asa de fresh este.
Gata fug la munca revin later.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai eu sunt intr-o depresie maxima, toate imi merg pe dos, mama se simte rau, cred ca are ceva probleme la ficat pt ca e cam galbena, am fost azi si i-am luat sange pt analize, sper sa nu fie nimic grav ca asta mi-ar mai trebui...cu ocazia asta mi-a luat si mie sange, sa vedem cu ce s-a soldat slabitul asta al meu mult si rapid. Pantofi nu-mi gasesc pe nicaieri, Miruna e racita, tati e "insurat" cu CE de fotbal, cum vine da drumul la TV si acolo ramane protapit cu ochii la meci....de vreo saptamana s-a cam rarit si cu lucrarile, incep concediile si se vede asta...asa ca ma plictisesc copios stand in casa. Si-mi vine sa ma urc pe pereti, nici de calcat sau curatenie n-am, ca vb aia, vine femeia lunea si vinerea.

Aseara n-am dormit deloc, a avut Miru febra si m-a tot strigat, tre sa fac ceva de mancare si n-am nici un chef. Cred ca ma duc sa ma bag in pat ca-s cam ametita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madaule, baga un shopping pe LR!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Apropo de timp liber pentru pictiseala, Mada, tu nu erai la ceva facultate? Ca parca dadeai si tu examene cand eram si io in sesiune. Ai terminat? Ce-ai mai facut cu ea? Se imputineaza randul tocilarelor????

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madaule, sanatate multa Miruniciului!
Referitor la sot, si al meu face la fel, asa ca ... nu prea avem de ales tre' sa ne umplem timpul cu alte activitati!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madau;e... ...si lasa omul sa-si faca placerea...ca...asta e daca-i microbist. Eventual i-ai o bere...si ceva seminte...si alatura-te si tu chiar daca nu iti place....poate omori plictiseala...
Acum...serios...sanatate multa mamei tale si sper din tot sufletul sa nu fie nik grav. si...vizionare placuta

PS: Ce crezi ca la mine e altfel???

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ms mult pt sfaturi referitor la scoica/scaun auto. O sa incerc sa imprumut una vreo 4-5 luni pana poate sta ok in scaun auto... Va poop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hi-Hi, la noi cu CE e invers.Ma intreaba sotul:dar tu chiar vrei sa te uiti la toate meciurile? El nu e cu fotbalul deloc, asa ca n-am probleme, in schimb e cu pescuitul...
Lavi, da Kriszti are ochii verzi, are si un pic de caprui in ei, dar putin, si eu am tot asa, dar la mine e mai mult caprui decat verde.
Noki, noi avem rezrvare din data de 5 iulie si stam 7 nopti, apoi mergem in Ungaria, deci nu ne intersectam se pare ca.
Va multumesc fetelor pentru aprecierile voastre, e chiar frumos , cred ca seamana cu tat-su, cu mine sigur nu.
Maria, chiar ca m-ai deconspirat. Zona aceea e plina de podgorii si multa lume se ocupa cu viticultura. Am ajuns sa mergem acolo dupa ce un coleg carea fost prin zona anul trecut mi-a dat un pliant. El a fost intr-un alt orasel, mai la nord de Podersdorf si a stat tot la o vinarie din asta. El a venit f impresionat de acolo. Sper sa fie fain, chiar daca nu stam la 5 stele -asta e, avem un buget in care tb sa ne incadram.
Miri, de Accuweather stiam si eu, dar din pacate doar pe 15 zile da prognoza.
Anda, mie mi se pare poetul un copil foarte-foarte cuminte, respectuos, asa ceva mai rar gasesti.
Dordia, si eu iti recomand sa iei imprumut scoica-daca ai de la cine, nu se merita investitia. Apo ii cumperi un scaunel cu spatele rabatabil, cred ca astea se incadreaza in grupa II parca.
Madau, sanatate multa si sper sa rezolve toate pana in week-end cand mergeti la mare.
Meems, am inteles eu bine ca vii la o intalnire in Romania? Tu nu ai terminat scoala la Cluj?
Catutza, m-am prapadit de ras, este fenomenala fata ta.

Mergi la inceput