Colectia de toamna-iarna 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 18
meems spune:
Mandy, da, vin la intalirea de 10 ani de la terminarea liceului. Eu n-am terminat scolile in Romania, am plecat din tara la inceputul clasei a X-a, asa ca si liceul si facultatea le-am facut in State. Dar cu multi dintre colegii din tara am fost si in generala si ne stim de-o viata, asa ca nu as fi conceput sa ratez intalnirea.
Nu, eu nu sunt din Cluj, sotul meu e. Eu sunt de la Hateg, de langa Deva.
leea_cv spune:
Bine v-am gasit! Noi am fost f mult pe la tara.
Ce surpriza frumoasa mi-ati facut fetelooor! Va multumesc din uflet pentru urari si lui Cami un pupic special pentru initiativa. M-ati bucurat nespus si ufff ce-as mai vrea macar un dram din ce-mi doriti sa se faca mare si sa devina realitate.Vineri am facut un pic de chef cu colegii asa ca sa mai uit ca un drac de trandafir si-a bagat coada in buchetul vietii mele si mi-a facut un defavor. Am sa pun si poze de vreti.(Am fost duminica intr-o statiune din apropiere,poate reusesc sa pun poze si de-acolo)
Madutza iti doresc sanatate maxima si fericire tot atita.Si noroc si liniste si flacau nemaibolnavicios!La multi ani!
Urmeaza Roxi. Dar nu stiu cind...
Tudor dupa ce fusese bine,acu e in a 4-a zi de nekk.Si asta c toaaate remediile naturiste, alopate ori din alte variante.Azi i-am pus supo cu glicerina si a facut o=UNA maslina.Mai pe seara iar tb sa-i fac ceva ca n-am de gind sa-l las pina maine.Ufff,mooor!Azi am facut si vaccinul. A fost tare curajos aproape ca n-a plins.Insa acum schioapata rau si plinge ca-l doare. Sa-i pun comprese si atit? Altceva mai ajuta?
Dordia si io zic ca dai bani aiurea pt citeva luni.Ia de la 0(9kg) la 18 .
Mada bine ca-i acasa,chiar daca-i cu ochii dupa minge si nu dupa tine. Sanatate lui Miru! Acu ti-ai gasit depresie?Iesi iute din ea ca uite si mama are nevoie de tine.Pup!
Soso esti o draguta ca mi-ai oferit ajutorul...pe care cred c-am sa-l accept, insa tb sa ma gindesc bine cind pot sa ajung in Cluj.Ca nu pot sa vin singura cu T. Chiar cred ca tb sa ajung totusi la un gastroenterolog,desi cind ma gindesc ca e posibil sa-i bage bariu in intestine...imi vine s-o las balta. Dar ma mai gindesc si te anunt.Saru'mina!
Inaaa vine pufosu la timp pin la urma.Vezi...cum te-ai stresat degeaba? Ai rezolvat ceva cu florile de la bunica? Daca ai mai spus,scuze.
Noki felcitari draga pt examenele de le-ai avut deja. Ca zici ca ai luat note mari.
Roxi io iti tin pumnii sa treci cu brio peste nazurile lui Lexi.Eu ced ca am iesit din viltoarea aia.Dar trece fara vreo interventie.Altfel spus nicio interventie nu ajuta. E o atapa.Chiar ma laud ca T e fff cuminte.
Cata cu cine-ai facut fata de si-a dat seama pina si ea ca ceva e in neregula.Ha?
Maria am impresia ca ti-e mai usor cu Ana decit ti-a fost cu Cristi.Ma insel?
Mandy da macar ai picat sub masa? Ori ai mirosit doar de la distanta vinurile? Fii-tu e tare oaches.Vrei sa zici ca l-a facut ta-su?
maria_alexia spune:
Leea, pentru piciorus mai incearca si cu crema sau gel cu arnica, de la farmacie sau mai repede de la naturisti.
Chiar ma gandeam si eu la chestia asta: cu fetita dupa baiat se pare ca e mai usor - si colicile sunt mai usoare, si fetitele mai cumintele... In schimb baietii sunt niste mamosi si jumatate, te solicita tare mult. (Ingerasii Dordiei sunt exceptia care confirma regula )
Ana noastra nu e tocmai sfintisor, se smechereste si ea pe zi ce trece, vrea plimbata la verticala, adormita tot asa, nu mai prea sta in carucior... Dar e nimic fata de ce-mi facea Cristi la vremea lui
leea_cv spune:
Uitasem de Ripley... da ce tragi tu cu fetele...Sper ca sint mai bine.Si tu la fel.Macar ti-a scazut febra?
Maria sarumina. Nu stiu cum ies din casa dupa creme/geluri.Ca n-am fost cu 5 min mai desteapta sa iau inainte de vaccin.Acu nici nu se misca.Si urla ca din gura de sarpe de-l ating.Mi se pare ca are si ceva febra...
Am pus aici ultimele poze facute:
http://www.dropshots.com/leea_cv#date/2008-05-21/16:00:15
Ina869 spune:
Leea,bine ai revenit, scumpo!
nu, nu am rezolvat cu florile.
Ultimele vesti; am aflat astazi ca sint dilatata 3 cm si mi-a spus ca "se poate intimpla oricind" si tot ce-mi poate spune este ca va fi foarte rapid totul. Culmea! burta mi-este inca sus, dar capul copilului este deja foarte coborit in jos...
D-rita mi-a spus ca a vazut femei care au stat cu dilatatie mai mare inca vreo citeva saptamani, asa ca s-ar putea sa ma numar si eu printre ele (sincer, eu una nu ma vad rezistind inca 11 zile pina se schimba zodia, dar poti sa stii...) deci, in consecintza, ca sa nu zadarnicesc planurile mele cu zodia Racului de acum incolo voi sta numai in pat, zi si noapte.
Macar de mi-as putea instala laptop-ul ca sa va mai "vad" fiindca altfel, mi-este tare greu sa mai cobor unde am computerul.
Daca ma urnesc sa urc de zece ori scarile ma apuca nascarea pina diseara, garantat.
Of! am prietene care s-au chinuit 24 de ore ca sa ajunga la o amarita de dilatatie 1-2 si eu nu fac nimic si ma dilat asa, in nestire .
deci daca nu mai scriu nu inseamna neaparat ca am nascut, ci doar ca stau in pat, cuminte. O buna prietena mi-a promis ca vine diseara si ma coase cu ata ca sa mai reziste pufoasel inca putin.
va pup pe toate!
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
soanso spune:
seara buna,
repejor ca indata incepe serialul...m-am tacanit fetelor ma uit la un serial turcesc pe Kanal D -1001 Nopti!
asta daca reusesc sa-i fur teleconanda sotului ,e bataie pe ia de cand cu meciurile astea...daca as avea spatiu sigur as cumpara inca un televizor.
Leea,pt mine nu e nici un deranj ,te ajut cu cea mai mare placere(vin cu tine) ,deja m-am interesat unde ce si cum...ai avut dreptate se face radiografie cu bariu pt a se stabili iritabilitatea sau dilatatia colonului,nu vreau sa te speriu dar soacramea zicea ca a asistat la multe operatii de colon dilatat la copii si e o operatie destul de grea.
sunt frumoase pozele voaste,T un scump ca deobicei ,iar tu parca ai intinerit!cum te mai simti??
Mandy,inca nu am stabilit nimik cu concediul,mersi dar e scump tare la noi iar conditiile la 3 stele lasa mult de dorit ,4 e mult prea scump
in Ungaria e ieftin si aproape dar nu e mare...sunt in ceata totala!
Noki,nu-ti dori tare caldura ca acusi vine canicula peste Bucuresti.cate examene mai ai?oricum esti de admirat ce ambitie ai!
Anda ,sa am asa copil cuminte si ascultator as fi cea mai fericita,tu cum esti cu operatia ai nasuc frumos,respiri bine acum?
Mada,draga de tine iar ti sau adunat toate,sanatate lui Miru si mamei tale.si al meu se uita la toate meciurile si daca sar putea si in reluare.
Felicia,nu pune pe cosuri leocoplast si nici nu le rupe(se pot infecta),stai putin la soare sa se usuce si pt nunta acopere-le cu fond de ten,daca te enerveaza grozav de tare nu-ti lua ceva foarte decoltat.
Scrie-mi te rog de unde ai cumparat tricicleta!
fug la film ,va pup
SOSO (20 dec 2005)
felicia74 spune:
seara buna!
O sa las raspunsurile pe maine, azi nu mai e timp, ca vreau sa vad emisiunea lui Oprah, al carei subiect este "femei nemultumite de viata lor". Evident. se dau si solutii. Sper sa nu fie o abureala.
Soanso tricicleta sau trotineta?
PS: hai ca e pauza, sa mai raspundem putin:
Anda luat crema, ca am citit lucruri bune despre ea. O pun la treaba din seara asta.
Am citit si restul sfaturilor, multumesc mult!
Ioana bafta cu soacra
Madau sanatate Mirunicii!
Mandy am inteles eu bine sau pensiunea austriaca la care mergeti costa 23 euro per noapte? Daca e asa, e pomana!
Catutza ati ajuns la varsta intrebarilor, mama, grea boala
Ina ai muuulta grija de tine!
mandyksch spune:
Neata,
Feli, ne costa 350 Euro pe 7 nopti cu mic dejun inclus. Deci mai putin 50 Euro/zi de adult, atat doar ca trebuie sa platesc pt Kriszti cativa Euro/zi pt mic dejun si cardul acela cu care ai intrare libera in diverse locuri. Per total 350 Euro pe 7 nopti.
Leea, nu am gustat din vinurile respective, dar sper sa fie bune
Noki, m-am gandit la tine aseara cand am vazut cum turnul bisericii evanghelice din Bistrita s-a prabusit si biserica era cuprinsa de flacari.
Fetelor aseara am gasit un nod mic pe capul lui Kriszti, se tot scarpina si mi-a zis sa ma uit ce e. Este sub par mai sus de tampla. Un nod mic, parc ar fi un cos din acela care creste sub piele si nu face cap, dar doare ca dracu. M-a pus pe ganduri...si daca e altceva?
Ce sa fac cu el? Cu ce sa il dau oare?
camelia_daniela spune:
Leea, tare mult mi-au placut pozele ! Se vede ca te-ai simtit bine!
Multi lui T sa-i treaca durerea la piciorus! Nu i-ai dat nimik inainte? Pune-i si niste comprese pe piciorus, sau feliute de lamaie de la frigider...
Ina, tinem pumnii sa fie totul bine si sa stea Pufosel la caldurica atat cat vrei tu!
Feli, nu stiu daca s-a mai zis, dar pentru cosuletele alea incearca si niste baneocin pudra (asta ar trebui sa usuce)!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Morgano spune:
Am trimis in contul comun o invitatie sa ne vedeti cu poze recente. Sper sa va placa.
Revin ca-s full de trebi la birou.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)