Colectia de toamna-iarna 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

anda77

quote:
imi e rau...

si noua ne-a picat fatza cand am auzit-o

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noutati despre poet:
daca la chestiile fizice si fiziologice suntem in urma, respectiv avem doar un canin la aceasta varsta si nu facem nimic la olita, la capitolul bun-simt, sunt fericita mama a unei raritati. nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi pun probleme. daca nu se inraieste putin copilul asta, va lua mari tzepe in societate. nu numai ca nu pune probleme sa ma asculte, dar executa cam 80 % din ce-i cer din prima, din a doua 100% si este atat de dragut ca ma pune in dificultate cateodata. ma mai astept la negatii, la crize, nimic, nene.
exemple sa va faceti o idee. nichita, spala-te singur. se spala singur/ nichita, du rufele la cos. duce rufele la cos, nu trebuie sa repet nimic/ nichita , hai sa te pun in pat, nani. te 'og, mami, pusin pe jos. doa'pusin.(unde pe jos e oriunde, nu in scaunul de masa si nu in pat)la a doua strigare, se duce singur langa patut/ nichita, te rog sa mai iei o lingurita (dupa ce a spus ca s-a saturat). mai ia o lingurita fara comentarii/ la gradinita, catre educatoare: anina, tetene (desene). alina ii spune ca e prea devreme la 8 dimineata de desene. nichita nu zice nimic, se duce o pupa pe obraz, se retrage 2 pasi si o intreba: anina, acum pui tetene, te 'og? alina ii pune desene ca nu-i rezista/ tot la gradinita, primeste masaj de la ingrijitoare de 3 ori pe zi. de 3 ori! am intrebat-o: d-na, ce-l tot masati, ca se obisnuieste cu huzureala:) imi raspunde cucoana: "nu pot, doamna, sa-i rezist, niciodata nu se supara dk nu-i fac, iar pe de alta parte ma roaga asa frumos si linistit si-mi spune ca-mi face si el (si chiar ii face), ca nu pot sa-i rezist. il iubesc de mor"/ nichita, iti pui jucariile la loc? isi pune imediat/ vine singur si ma intreaba de fiecare data: "e voie dau d'umu la av'on?" eu nu i-am interzis niciodata,dar ma intreaba numai pentru faptul ca i-a interzis o singura data bunica-sa, ca era tarziu si avionul face un zgomot infernal/ in supermarket: nichita, pune, te rog, aia inapoi in raft ca nu avem nevoie de ea acasa. o pune imediat si intreaba: ca'a chichita cosu'? nu cara, bine, cara, iarasi bine/ ma anunta sa fac diverse: chichita mu'da', schimba mami pe chichita. fie'be apa, mami (de fiecare data cand fierbe ceva pe foc), mami a uitat cafiaua (asta a fost tare, nu-mi dadusem seama ca o uitasem- eu imi iau cafeaua intr-o cana termoizolanta dimineata, mami, hai sa 'palam 'ufe (rufe sambata), daca nu poate sa faca ceva imi spune sau chiar ma intreaba: ajuta mami pe chichita? chichita e mic. (!)
mai sunt o groaza de exemple de-astea...
una din putinele probleme ar fi ca nu se fereste, in continuare de strada sau masini, nu se uita niciodata, nu prea vrea sa mearga de mana pe strada, sunt stresata cu el pe strada din cauza asta.dar alte probleme nu-mi pune copilasul asta. nici nu stiu daca e meritul meu sau e din nastere cumva asa.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madutza, LA MULTI ANI! fericiti si din partea noastra

Ripley, Buluci, Madau - sanatate pruncilor! Cuscra, un pupic special pentru Simon de la Rianna

Perla si de la Rianna - eram in vizita la un client de-al sotului, ne-a chemat la el la piscina. Era o dupa-masa nu foarte calduroasa, asa ca apa in piscina era cam rece si din cauza asta tati cu Rianna s-au dus in jacuzzi iar eu am intrat in piscina sa inot putin. Dupa o vreme a intrat si gazda noastra in piscina. Rianna priveste din jacuzzi si striga in gura mare: "Mami cu John fac baita!!" Noroc ca nu stia nimeni romaneste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mima, tot uitam; tare bine iti sta cu breton. Ce aratai tu tinerica, acum zici ca esti sora cea mare a Riannei.

Soanso, am si uitat de incindentul acela! dar de cite ori mergem pe la ei, stau prin preajma rachelinei si nu o scap din ochi. Da, vin la palincuta, cum sa nu! Nu am baut niciodata, sint convinsa ca m-as face zombie ( nu-mi plac tariile de nici un fel )

Pumba, imi facusi pofta de clatite! sotul meu face cele mai bune clatite din lume...ia sa-l pun eu la treaba ( nasol insa ca au venit caldurile si pe la noi, am avut si 40 )
Din pacate, nici eu nu mi-am notat perlele Rachelinei, dar nici nu a avut foarte multe ...

Lavi, asa este, ai intuit perfect , cind nu dorm sint in cea mai mare forma!

Feli, tare dulce Ili cu trotineta.

Cami, Ioana, experienta cu braziliana a fost neplacuta, nu ma asteptam sa fie o tortura asa de mare. Am avut ghinionul ca cea care m-a "executat" ( o amica ) sa termine scoala de citeva zile, sa fie angajata la acest spa si sa nu stie cum lucreaza ceara din dotare ( asa ca la un moment dat a trebuit sa foloseasca foarfeca sa-mi scoata ceara de prin niste locuri...) . norocul meu ca nu sint paroasa din fire...a smuls/jumulit o ora juma' la mine pina cind am spus "stop, nu mai rezist!" asa ca de fapt a fost braziliana 95% ...
ce mai, m-am convins ca sint tare ghinionista cind este vorba de podoaba capilara sau tot ce tine de par...

La multi ani fericiti , cu sanatate, impliniri si fericire pentru Leea si Madutza!! Mandy, ce bine ca i-a placut la gradi!

Bulucelule, felicitari pentru operatiunea anti-pampers!

Oh, Delia, prin cite ati trecut voi!
Si eu am impus regula cu statul la distanta de copiii bolnaviori , tot din cauza nesimtirii unora care nu se sinchisesc prea mult ( tot familie). Adica de ce sa nu moara si capra vecinului, gandesc unii.
De obicei dau telefon inainte de a merge in vizita ( sau inainte de a primi musafiri) si ma interesez de starea de sanatate a respectivilor. Am refuzat sa merg la multe petreceri ale prietenilor cind am aflat ca veneau si copilasi bolnaviori, dar zau daca-mi pare rau, numai noi stim cit am tras cu racelile lui Rachie.

Nokisor, felicitari pentru rezultate!

Roxi, incearca sa-i pui niste muzica relaxanta sau chiar si radioul, poate asa se va calma juniorul .

Cata, scumpa foc Bia, da' ce i-a facut tati de a pus la indoiala paternitatea lui?

Anda, felicitari pentru un asa baiat cooperant si ascultator! o sa fie un sot model!

pupicei!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Ina Asa, deci eu intineresc in loc sa imbatranesc. E de bine.

Roxi, sa stii ca de vreo 2 saptamani Rianna mea cea cuminte si intelegatoare a inceput maraiala si plansul. Nu zic, a mai trecut ea prin faze in care refuza sa se conformeze, dar de obicei avea un motiv (dinti, oboseala, foame...) Ei bine, acum sunt doar crize, si atat. Ma irita la culme cand incepe cu urletele, se pune imediat pe plans daca nu-i faci pe voie, si nu mai stiu ce metoda sa folosesc. Am incercat si cu frumosul, si cu amenitarile, si cu pusul la colt, si cu "ignore"... De cele mai multe ori incerc sa ma mentin calma si sa-i explic ca nu-mi plac maraielile si ca oricum nu inteleg ce-mi spune daca nu imi spune pe un ton linistit. Sincer, cred ca sunt si la varsta la care isi incearca limitele si ne incearca pe noi, sa vada cum reactionam la crizele lor si daca prin istericale reusesc sa obtina ce vor.
Cat despre bebe mic... Rianna statea mult in hinta la varsta lui Matei, era foarte linistita acolo, ba chiar dormea de multe ori leganata. Cred ca hinta a fost cel mai folosit aparat, abia dupa 1 an am renuntat la ea ca era deja prea mare/grea de stat acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Io nu pricep: activitate puternica pe aici dupa-amiaza... pai nu sunteti, nenicule, in parc cu bufnitele? ca noi inainte de ora 21 nu reusim neam sa intram in casa...

Mandy- io vreau sa plecam intre 24 iulie- 2 august. Voi?Si io m-am gandit ca ar fi faza fazelor sa ne vedem in Austria.Arata bine pensiunea ca e cu dotari plodulesti.Fii-tu e frumos de pica. Da' stiai asta, cred.

Anda77- in loc sa scuipi de un milion in san si sa nu-l deochi...daca vrei cura de habaucenie, esti invitata cu "Michita" in Parcul Circului unde expertii nostri in entertainment, Sarah si Dl. tzitzi, cu siguranta ti-l vor da pe "brazda".

Dordia- si eu zic ca e o prostie sa iei si scoica, ca mai apoi, peste cateva luni sa-i iei scaun mare. O cheltuiala inutila. Noi am avut de la Cam si am fost tare incantati.

Meems- daca stiau romaneste..

Catutza- hi hi hi...ceva asemanari cu vecinu'? Glumesc, evident. De belea si fii-ta!

Felicia- good news cu masina. Cat despre bube...sorry, nu stiu ce sa recomand.In caz de forta majora si ne-disparitie...o bluza cu decolteu inchis ca sa zic asa.

Of...iar ma cheama toceala.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by catutza

Perla perlelor la Bia in seara asta : se uita la Mihai aproape, in ochii lui si ii spune : "tati, tu esti tati meu ????"

........

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Super tareeeeeee!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Mandy-
Fii-tu e frumos de pica.

Total de acord!

Feli, Clearasil e destul de bun... dar nu stiu daca se gaseste in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

de bine ce l-am laudat, azi s-a rasfatat la gradinita cu o circoteca legata de o tampenie, cine sa puna tenisii in dulapior, dk ii puneam io nu era bine, trebuie chichita singu', cand i-am scos sa-i puna el, n-a mai vrut s-a suparat, bla bla, pana nu m-a ajutat educatoarea cu "la pranz controlez dulapioarele", n-am scos-o la capat.

ina, eu m-am fact singura cu oglinda si ceara inainte sa nasc, tot din aceeasi cauza pt care (aproape) niciodata nu ma epilez inghinal la salon, nici neinsarcinata. imi pare ca-mi dozez singura durerea mai bine, plus ca parca dureaza mai putin cand ma fac eu. cred ca te-a chinuit rau...

noi in ultimul timp mergem dupa-amiaza in parcul morarilor, ala din pantelimon. urc copilu'in masina si hai la tren. e foarte curat, linistit, adica macar sunt putini cocalari si tigani, exista tren in care ne dam de 3-4 ori si exista ceva foooooarte bun, din punctul meu de vedere: loc de joaca pe tartan. fetele de-afara o sa rada, dar in ro sa stiti ca e raritate, ne bucuram la asa ceva. la locurile de joaca cu nisip e nenorocire, il iau cu nisip si-n fund si-n ochi, plus ca deasupra locului se vede cum pluteste un nor de praf! la tartan e super. nu e ca si asfaltul cauciucul ala, n-are nimic dk se mai impiedica sau ceva usor, nu mai este praf, te poti juca si cu mingea, si picioarele mele obosite se simt mai bine:)pe tartan. daca vreti sa veniti, dati un tel.

EDIT: 3000 de mesaje in aceasta comunitate

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sa-ti fie de bine cele 3000 de mesaje, Andache! Deci azi am mai invata un cuvant nou. deduc ca tartan e chestia aia de cauciuc, de patrate cam de 40 cm/40 cm, pe care o au animalele la ZOO, daca ai fost si stii.Nu?
Cat despre locurile de joaca..ehehe..sa vezi ce misto e la noi in parc, la pietricele de-alea albe, mai ales daca esti mamica si ai sandale.
In Bordei e cool: au un gen de mocheta de iarba artificiala la leagale, dar in jur e nisip fin-fin, ca sa lopateasca in voie plozii.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput