Colectia de toamna-iarna 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 13
catutza spune:
CristinaB , bine ai revenit , ma bucur ca se simte mai bine Simon. Voi cum sunteti, tot asa cu lumina cu portia? tu ajungi in tara anul asta?
Mandy , noi plecam joia viitoare, pe 19 iunie.Voi cand plecati?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
dordia2000 spune:
Leea... cu intarziere, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Buluci..felicitari pt scapat de pampers...si sanatate multa puiului.
Eu dau fuga ca s-a trezit Stefan...
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela!
Se aduna notele bune la examene, asa ca am motive de veselie!
Plus ca azi papam tort virtual si-i uram pe aceasta cale Leei sa fie fericita, sa aiba parte doar de bucurii, sanatate si impliniri pe toate planurile!
Lavi- sunt la stagnare cu austria, nu am rezervat nimik, pentru ca sunt cu n examene pe cap, de nici nu pot respira. Plus ca in principiul, din lipsa de fonduri am abandionat programul initial, asa ca nu vom mai merge atata pe la pensiuni, ci ne vom stabili cartierul general la Viena, de unde ne vom misca in excursii d ecate o zi. A...si o sa mergem la lacuri, dar doar vreo 2-3 zile. Asta daca nu cumva Adila, in stilul sau caracteristic, imi va comunica ca are treaba si nu mai poate pleca, lucru care s-ar solda clar cu.
Feli- Bordeiul e langa Ambasada Chinei, deci fix langa Herastrau, vizavi de el, dar partea de Herastrau dinspre Soseaua Nordului, deci. Merita mers, e dragut si nou-noutz.Si Sarah are trotineta si merge pe ea, e fana. deh...stii ca noi avem neamuri de maimuta in casa.
Bulucel- bravo pentru dezpampersare! Good news!
Miri- de care masaj faci? Anticelulitic? Doare asa de rau? Io de ieri m-am reapucat de electrostimulare,ca e cazul.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Morgano spune:
Salutare fete dragi.
Bulucel draga, sanatate lui Simon, te inteleg perfect, ce ai postat tu parca postasem eu.
Leea, la multi ani fericiti, cu sanatate, impliniri si multa dragoste.
Am vazut ca ati intrebat de noi, dar nu am apucat sa postez. La noi fu valea plangerii sapt. trecuta prin casa. Ana a facut ANGINA ACUTA PULTACEE CU PESUDOMEMBRANE in gat, febra 40 si peste, asta sub antibiotic si antitermice la kg, nu reuseam sa i-o scad sub 39 cu ceva nici cu impachetari, nici cu novocalmin. Joi am chemat ambulanta, a venit cu pile (ca ne e prieten seful pe cluj si vecin) dupa 1 ora jumate, vineri am fugit cu ea la spital ca iar facuse urat de tot si eram deja disperata. S-a ingrozit pediatra cand a vazut ce puroi maroniu-verzui avea in tot gatul. Ne-a schimbat antibioticul, antitermicele, ne-a bagat si chestii naturiste printre ele. Nu ne-a internat pt. ca la 39.3 Ana sarea tontoroiul in camera de urgenta, imi venea sa rad si sa plang in acelasi timp.
Irisuca a mucit si atat, fix ca data trecuta. Ea saraca e cu gingiile umflate rau, speram sa apara primul dintisor ca doar azi are 8 luni si inca nu a venit zana maseluta pe la noi. In rest e asa dulce, se taraste, se ridica intrun picior si pe un genunchi si sta asa in pozitii haioase si rade non-stop. Cu diversificarea merge fte greu, da' nu ma stresez ca se va da ea pe brzda pana se marita.
Toata povestea cu boala Anei o datoram nepoatei mele care acum 10 zile la munte a venit racita cobza si cu microbi de gradinita si ii scuipa Anei in joaca pe fata. Am crezut ca si mor, mai ales ca dupa amigdalita pultacee de acum 1 luna Ana trebuia inca sa se refaca, si uite ce ne-a facut familionul drag :(. Am impus regula: la munte, la noi in casa, in preajma copiilor mei nu mai au ce cauta copii raciti, dc mai vine cineva la noi cu copil mucios si tusitor il scot afara pe usa fara jena.
Revin ca merg sa-mi iau si eu antibiotice, sunt la birou cu febra spre 39, dar asta e, de ce sa nu fie si la birou probleme? :(
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Noki_Lara spune:
Aoleu, Delia, ma ia cu ameteli....sanatate multa de tot la tot familionul, ca aveti nevoie, vorba aia...cacalau!
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Hello!
Ripley draga, m-au trecut fiori cand am citit postarea ta ! Sanatate maxima va dorim tuturor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
lavi02 spune:
Aoleu Ripley nasoala treaba cu amigdalita pultacee, v-am zis ca si eu sunt patita! Sanatate multa anei si tie!
Uite ca desi sunt surori Irisuca nu a luat!
Stiu ca nu ai chef acum, dar nu mai pui niste poze cu fetiscanele tale? N-am mai vazut-o pe Iris de la botez. :)
Noki felicitari pt notele bune!
Las ca si asta cu Viena e o varianta! Dpdv financiar nu stiu cat de bine esti ca e rost de shoppuiala majora prin Viena
roxisialexia spune:
La Multi Ani, Leea!
Iti doresc sa fii fericita, iubita sa ai parte numai de zile senine alaturi de prieteni adevarati.Un camp de floricele pentru o frumoasa floare de vara.
La multi ani, Maduta!
Multa sanatate si o viata lunga plina cu bucurii.
delia, sanatate multa Anei.Popoul Irisucii e mai bine?
noki, felcitsri draga mea!
meems tare mult imi place cum te prinde noua frizura .
fetelor, copiii vostri urla, miorlaie,suspina, toata ziua? ...ca a mea zici ca e dezastru.( nu neg ca asa a ost mereu insa cred ca numai ea este asa)
aveti idei cum obisnuiesc un sugar care vrea sa stea numai pe ma-sa non stop( asta de cand s-a nascut) sa stea si in pat? il las sa planga si plange pana nu mai are aer si tot degeaba( il mai iau in brate il mai pun jos dar parca are arci patul frate nu vrea sa doarma neam acolo), cu jucarii nu merge, in wrap e jale...ce sa ii mai fac?
lavi, cum mai este la job?
Noki_Lara spune:
E si ziua lu' Madutza??? Mamamamama, cat tort mancam azi! Sa ne traiesti, Madalino, sa fii fericita, iubita si sanatoasa! Si mai baga niste poze!
Roxi, gandire pozitiva, draga mea! Cat despre micul terorist, votez lasat sa se smiorcaie in patut, desigur supravegheat si incurajat sa ramana acolo, cantat, pus o cutiuta de-aia cu muzica monotona si de nani....of.alte idei n-am. A ba da...muta-te in parc, ca ziceai ca afara e cuminte. Of of. Pup mare de tot!
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Lavi, shopping la Viena? Eu? Fir-ar sa fie...e asa de evidenta intentia?
Varsta Sarah