Colectia de toamna-iarna 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, LEEA!!!

La Multi Ani, Carmen!!!!
Sa fii sanatoasa , sa ai parte de tot ceea ce-i mai bun si mai frumos in viata, sa fii fericita alaturi de Tudor si tot ce-ti doresti sa devina realitate!!!!

Bucuria lumii toata,
Zi de zi-n usa sa-ti bata,
Bunul Dumnezeu sa-ti dea,
Tot ce iti doresti si-ai vrea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ioana , cat ai dat pe ea? poze nu ne arati de la Tg Neamt? am ajuns si noi acolo acum 3 ani, eram gravida si tare mult mi-a placut.

Lavi , da-mi si mie o iedee ce sa ii iau nasei mici, face 4 ani...Silvia ta de ce e interesata la varsta asta? eu in cel mai rau caz am zis ca ii iau hainutze macar asa ma scot ca stiu sigur ca le va folosi

Leea , sa ne traiasti!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Leea, iti doresc multi-multi ani frumosi si plini de bucurii, o viata fericita si numia impliniri.
Ina, foarte frumos numele ales, erau si pe lista noastra
Feli, si al nostru e un guraliv fara pereche, nu se mai opreste din povesti, uneori chiar ca imi vajaie capul de la cate poate debita.
Miri, bafta la sala...of eu nu am suficienta vointa sa ma duc sa fac sport, si cu ce fac acasa vad ca nu prea se duc kilogramele in jos.
CristinaN , Cami, Lavi, faine vorbele de duh ale fetelor voastre, nici nu iti dai seama de unde pana unde vorbele lor. Imi pare rau ca nu mi-am notat si eu perlele lui Kriszti, dar poate ca nu e tarziu inca.
Ioana, mi-ai facut o pofta de lasagne, aoleu, trebuie sa inghit in gol.Sper sa mai dau jos vreo 2 kg pana ce ma duc in concediu, ca e vai de capul meu.
Catutza, cat mai aveti pana la plecare?
Noki, nu stiu, mie nu mi-a placut niciodata Turcia, pur si simplu, nici tarile din Africa, am preferat mai mult Europa.
Dpdv al preferintelor de vacanta sunt destul de diferita de sotul meu, el ar prefera sa mearga in Delta sau in alt loc unde nu e de vizitat orase, ii place sa pescuiasca...eu as vrea sa ma duc sa vizitez diverse orase ale lumii, dar am nevoie si seu de zile cu liniste in locuri unde nu prea vezi multa lume.
Lavi, da am iesti destul de ieftin.Este o pensiune de 4 margarete, si pe Kriszti l-au calculat cu noi in pat. Nu stiu insa cat ma va costa restul, ca n-am mai fost de 4 ani acolo. Om vedea, sper sa prindem vreme cat de cat buna.
Soanso, uite ce am mai gasit pe Net: Vila Elena(4 stele)-scria ca e aproape de plaja in Eforie Nord; Vila Panoramic (3 stele) tot la Eforie Nord.

Edit: am editat ca vad ca am mancat niste litere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tot eu.

Azi mama l-a dus pe Kriszti in vizita la viitorul lui job , adica la camin. V-am zis ca e educatoare acolo sotia varului meu, asa ca n-a fost problema sa faca vizita in avanpremiera. Si i-a placut piticului la nebunie. L-au inconjurat copii de acolo, l-au tot pipait, s-au prezentat, s-a prezentat si el. S-au jucat o vreme buna, partea proasta e ca abia l-a putut scoate maica-mea de la gardi ca nu vroia sa plece nici in ruptul capului. A vrut sa se puna pe urlat, dar i-a spus mama ca daca urla nu o sa il mai primeasca la gradi. Instantaneu s-a cumintit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Leea, sa ne traiesti multi ani fericiti, sa ai parte de o viata linistita si multa pace sufleteasca!

N-am mai intrat de un secol ptr ca am avut laptopul la reparat (schimbat hard-ul) iar saptamina asta Simon a fost foarte bolnav.Amigdalita cu puncte de puroi.Episoade cosmar de febra 40 care nu scadea cu nimik ,nici macar cu novocalmin...nici dupa 2 zile de tratament cu amoxicilina febra nu a cedat,asa ca am trecut pe ampicilina injectabil(doua pe zi,2 zile)apoi am revenit la amoxicilina oral.4 zile nu a maincat nimik , nici lapte nu a vrut.Acum este bine, papa foarte bine dar inca este palid.
Nu-mi dau seama , puii mei, la caldurile astea cum se-mbolnaveste copilul asta!? Este foarte sensibil la aerul conditionat, in fiecare dimineata se trezeste cu o haraiala in piept care trece dupa ce-si bea lapticul.

Am scapat de pampers Am inceput operatiunea la inceputul lunii mai si nici nu ma gindeam ca va fi asa usor.Important este sa-i lasati fara pampers, noi am avut doar citeva accidente cu pipi dupa ce mincase pepene.La inceput nu accepta sa faca cu mine in camera, ma forta sa ies si sa inchid usa.Odata , foarte entuziasmat, s-a ridicat dupa olitza sa-mi arate ce a produs si a imprastiat tot rahatul pe jos, noroc ca avem gresie si s-a spalat rapid.Avem o olitza in camera ,in caz ca e ocupata toaleta ,iar la buda capac cu reductor.
Punem pampers decit seara si la somnul de prinz.
Leea, sa stii ca pediatra ta avea dreptate cu constipatia..de cind am scapat de pampers, simon face kk si de doua ori pe zi,uneori ma minunez ca il duk sa faca pipi si ma trezesc si cu kk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

leea- LA MULTI ANI! SA FII FERICITA !
pupici pt cavalerul tau mic si scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

LEEA multa multa fericire, bucurii cu milioanele de la puiul tau mic.

ia mai terminati cu tarte si inghetate!stiti ca trebe 10 min pe banda sa dai jos 100 kalorii?
naspa la masaj.doareee si cica a fost soft.si instructoru e zbir.

fi-miu e in oras, mai are 2 ture de metrou si vine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea la multi ani, sa ai parte de mai mult noroc, si sa dea Dumnezeu sa-ti gasesti sufletul pereche!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki de fapt unde e parcul asta Bordei? In Bucurestii Noi, cumva?

Ilinca nu e tunsa, nu vrea ca cica ii cade parul taiat in gura Asa ca deocamdata ii prindem parul cu clestisori (agrafe obisnuite nu suporta, ca o ciupesc). S-ar putea sa-i tundem zulufii, deoarece i se incurca parul f.rau, dar ne mai gandim.

Mandy ce frumos, plecati in Austria!! super!

IOana pe trotineta scrie ca e pentru copii de peste 8 ani. Se pare ca suntem precoce in ale sportului sau copii chinezi sunt "in urma rau"

Buluci of, nasoala experienta Si Ilnca a avut cele mai grele boli cand au fost calduri mari, iar din septembrie, cum s-a facut frig, nu au mai fos cine stie ce probleme. Ma gandesc, ca o fi vreo legatura, caldura permite inmultirea carcalacilor f.mult, mai stii?
Felicitari pentru scapatul de pampers!

Cu legatura olita-constipatia, nu stiu ce sa zic, ca de cand facem la olita Ilinca s-a cam constipat

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Leea!!! Sa fi sanatoasa si iubita!

mandy dar un link la pensiune nu ne dai ?

Bulucel felicitari pt depemparizare!
Despre amigdalita cu puroi: si eu fac, cam o data pe an, vara. dar mai am si veri in care scap fara. Nu stiu de ce vara. La mine trece cu Ospen (care e simpla penicilina V). La fel am mai avut un coleg care facea puroi pe amigdale si tot Ospenul era leacul.
La mine se manifesta asa: durere insuportabila in gat, nu-mi trebuie nimic de mancare decat chesti f f moi, gen mamaliga cu branza. O data eram la mare si cautam numai mamaliga pe la restaurante, no way gratar cu cartofi prajiti, erau prea aspre pt gatul meu. Le fel, nu suportam nicio bautura acidulata, durea infernal. Si eu fac febra mare, o tin in frau numai cu ibuprofen de 400. Dar dupa 1-2 zile de Ospen nu mai fac febra si incepe sa treaca, insa continui 5-7 zile.

Ideal ar fi daca ai putea sa-i clatesti gura/gargara cu apa cuy bicarbonat, dar la varsta asta inca nu se pricep ei. Ajuta si asta.

Mergi la inceput