Fastrackids - e cineva care imi poate da un sfat?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Buna!

Sufletzel, nu stiu cum e la grupele mici si nici in Cluj . Ce iti pot spune e ca eu o duc pe Maria de aprox. un an si sunt foarte multumita. La inceput a fost putin reticenta si a trebuit sa o imping un pic de la spate, dar acum e incantata. Dupa vacanta abia astepta prima lectie si mi-a declarat ca iubeste Fastrack-ul. Eu urmaresc in primul rand sa capete incredere in ea. In plus domeniile atinse sunt foarte interesante iar informatiile sunt prezentate intr-o forma accesibila si agreata de copii.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Cornelia, cand aveti ziua de lectie? noi miercurea....poate ne vedem macar asa

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Roxana, noi mergem sambata dimineata la ora 9. Miercuri avem alte activitati . Macar prin parc sa ne mai vedem daca iesiti. Maine dimineata sunt pe acolo cu baietii .

Scuzati off-topicul.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pixelut spune:

FAST TRACK KIDS inseamna copii care merg pe o cale rapida, un fel de fast-food educational tipic american care iti creste inteligenta copilului pe modelul unui hamburger.

Fastrackids este un sistem american care promoveaza individualismul tipic Statelor Unite, acel number one de care America este atat de avida. Care este rezultatul pe care ni-l propun americanii? O tara cu numeroase probleme, cu un sistem in care fiecare devine lider calcand peste cadavrele celuilalt. O criza finaciara mondiala declansata de o tara care a pus banul pe primul plan si s-a umflat pana a facut poc.

Tehnicile folosite de sistemele americane sunt in mare parte teoretizate in Europa.Noi suntem europeni, suntem legati mai mult de Franta, Belgia sau Marea Britanie, tari care adauga spiritului practic si bunul gust. Americanii propun teatru si dans, insa teatrul a fost cladit de Voltaire si Shakespeare, nu de domnii care au avut nesimtirea sa puna o intreaga lume pe butuci doar pentru ca le-au placut ingineriile imobiliare. Si noi, europenii, stim sa fim practici, insa adaugam si creativitatea, simtul moral si bunul gust, total opuse palariei de cowboy americane. Prefer programele Centrului Cultural Francez sau celui britanic decat modulele americane, care mie nu-mi demonstreaza mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pixelut
FAST TRACK KIDS inseamna copii care merg pe o cale rapida, un fel de fast-food educational tipic american care iti creste inteligenta copilului pe modelul unui hamburger.

Fastrackids este un sistem american care promoveaza individualismul tipic Statelor Unite, acel number one de care America este atat de avida. Care este rezultatul pe care ni-l propun americanii? O tara cu numeroase probleme, cu un sistem in care fiecare devine lider calcand peste cadavrele celuilalt. O criza finaciara mondiala declansata de o tara care a pus banul pe primul plan si s-a umflat pana a facut poc.

Tehnicile folosite de sistemele americane sunt in mare parte teoretizate in Europa.Noi suntem europeni, suntem legati mai mult de Franta, Belgia sau Marea Britanie, tari care adauga spiritului practic si bunul gust. Americanii propun teatru si dans, insa teatrul a fost cladit de Voltaire si Shakespeare, nu de domnii care au avut nesimtirea sa puna o intreaga lume pe butuci doar pentru ca le-au placut ingineriile imobiliare. Si noi, europenii, stim sa fim practici, insa adaugam si creativitatea, simtul moral si bunul gust, total opuse palariei de cowboy americane. Prefer programele Centrului Cultural Francez sau celui britanic decat modulele americane, care mie nu-mi demonstreaza mare lucru.

Pixelut, nu cumva ai gresit ecranul pe care sa te afisezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna
cine ma ajuta cu niste preturi va rog,caci pe site nu apar.
multumesc

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

in momentul de fata Fastrackids Core e 250 ron/luna.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

da...sunt 'minunati', mai nou: prima lectie la grupa mica (2 ani si 4 luni) cu un dragon care mananca copiii...sa fim seriosi, or fi ok la grupele mai mari dar la cei mici sunt praf!

Mergi la inceput

daca-i cumva vorba de povestea dragonului Dante care manca copii si apoi s-a imprieteni cu acestia... mie mi s-a parut chiar draguta. si niciunul dintre copii nu mi-a parut afectat negativ, dimpotriva.
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Stie cineva daca centrul4 din Plaza fumctioneaza? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Imi poate trimite si mie cineva va rog mult datele de contact pe PM? daca exista in Plaza, clar de acolo.

Va multumesc frumos.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput