Fastrackids - e cineva care imi poate da un sfat?
Raspunsuri - Pagina 13
crisak spune:
Multumesc, Vio.
Am citit informatiile si, din pacate, nu au in Drumul Taberei. Stam cam departe si nu stiu daca merita, intr-adevar.
vio73 spune:
Cel mai bine ar fi sa mergi la o lectie demonstrativa.
Programul in sine este foarte bun (noi am fost si vara trecuta la Summer Camp, este excelent si la CORE tot anul). Prin foarte bun inteleg ceva conceput intradevar temeinic. Profesorii sunt in primul rind oameni care se vede clar ca iubesc copiii si care sunt si trainuiti special.
Eu vad doua avantaje mari: primul dat din pacate de problemle grave cu care se confrunta sistemul de educatie din Romania (deci este mai mult dezavantajul a altceva); al doilea dat de modul de predare si de program. Asa ca te sfatuiesc macar sa mergi la un Summer Camp. Vara traficul e mai lejer, sunt ore si dimineata si seara. Informatii mai complete decit cele de pe www.ftk.ro gasesti pe www.fastrackids.com
Ca si pret: la noi la centru sunt promotii importante pe Summer Camp, sigur au si restul de centre ceva de genul acesta.
sufletzell spune:
Buna ziua.Intamplator ieri am auzit si eu de FTK , am intrat pe site-ul lor mi s-a parut f. interesante programele peste copii.Eu am o fetita de 1.9 luni pe care as vrea sa o inscriu in programul destinat varstei ei .Noi suntem din Cluj si am luat leg cu centrul dar inca nu au formata grupa pt cei mici .Este cineva din Cluj care imi poate spune cum e la grupele mari(program , preturi ,sfaturi , etc.).Si pe mamicile din restul tarii care au copii de varsta apropiata inscrisi in program vreau sa le intreb daca da rezultate .
bibi75 spune:
Buna Sufletzell,
Nu stiu cum o fi la Cluj insa eu o duc pe Clara de mai bine de 1 an in Bucuresti si suntem foarte multumite. Prin primavara am vrut sa renuntam (din cauza crizei am zis sa mai taiem din costuri) dar n-am putut de "raul" ei. Ea se distreaza de minune acolo iar eu pot sa-ti spun ca simt cum progreseaza. Ma incanta foarte mult treaba pe care o fac. Toate programele lor par a fi interesante si din ce-am vorbit in sala de asteptare cu alti parinti se pare ca toti imi impartasesc opinia (eu am tendinta de a fi indulgenta si entuziasta )Deci te sfatuiesc sa incerci pentru ca n-ai nimic de pierdut. Oricum sunt convinsa ca treaba bine facuta tine foarte mult si de instructorii de la clasa nu doar de programul in sine.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, oricand cu mare placere.
simoacsi spune:
Buna!
Fetitza noastra termina FTK in martie 2010.Dupa 2 ani si juma.
E un lucru OK.Noi am dus-o pentru a castiga abilitati de comunicare.
Se vede un progres dar nu atat cat ne-am dorit.Nu mai este asa de entuziasmata ca la inceput. Sunt domenii pe care nu le-a indragit, din cele 12. Dar a castigat rabdarea de a sta pe scaun 2 ore si de a fi atenta cam 1 ora. Ce nu-i place deloc este faptul ca nu poate raspunde mai des( sunt 16 copii in grupa) si de multe ori pleaca dezamagita. Deci, poate mai bine era un sport... toate bune!
Cornelia spune:
Buna!
Sufletzel, nu stiu cum e la grupele mici si nici in Cluj . Ce iti pot spune e ca eu o duc pe Maria de aprox. un an si sunt foarte multumita. La inceput a fost putin reticenta si a trebuit sa o imping un pic de la spate, dar acum e incantata. Dupa vacanta abia astepta prima lectie si mi-a declarat ca iubeste Fastrack-ul. Eu urmaresc in primul rand sa capete incredere in ea. In plus domeniile atinse sunt foarte interesante iar informatiile sunt prezentate intr-o forma accesibila si agreata de copii.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
matahut spune:
Desi m-am codit mult pana sa o inscriu, am facut-o totusi la dorinta ei prin mai. Mergem deci la Fastrack de 2-3 luni si ii place (fetita mea are 6 ani). Totusi am impresia ca lectiile devin incet incet redundante, chiar daca se schimba subiectul. Cred ca va mai merge pana la 1 nov cand se termina modulul de arte si teatru si vom incheia. Cred ca a castigat tot ce putea castiga din acest program. E interesant, dar e muuult prea lung si parca totusi pt 6 ani si peste e cam facil (nu doar in informatii, dar si in abilitatile pe care le creeaza - adica un copil de 6 ani se prinde mai repede de "metoda" fata de unul de 3/4 ani asa incat nu trebuie sa mearga 2 ani la cursuri pt a capata abilitatile respective - usurinta in comunicare, gandire analitica, exprimare in propozitii etc etc vezi obiectivele lor de pe site). Apoi ma gandesc ca vor veni module ca cel de mate unde se va vorbi despre culori, forme geometrice bla, bla...iar copila mea fiind la scoala probabil va fi deja la adunari, scaderi si ecuatii Stiu ca ei sunt de parere ca nu continutul propriu zis conteaza, dar...asa cum am mai spus, alte abilitati pot fi create cu usurinta (cel putin in cazul nostru) in cateva luni (2, 3 module).
irina81 spune:
Cornelia,mai da-mi si mie detalii pe pm.Am fost si eu cu Matei la o lectie demonstrativa si l-am inscris.Vom merge sambata,voi cand?
ina32 spune:
Stie cineva unde s-a mutat FTK din Brasov? Nu reusesc sa dau de ei nicicum...nu raspunde nimeni la telefoane, mail-uri; am fost si la vechea adresa si n-am reusit sa aflu decat ca s-au mutat de acolo...
vio73 spune:
Buna, m am uitat pe site ul oficial si cred ca ai putea suna la numarul de telefon care e trecut la contact pagina francize pe site ul ftk. Sigur tb sa stie o informatie actuala. Succes!