cabina de dus, cum o dau jos?
Ma puteti ajuta cu idei? Cum sa dau jos cabina de dus? E lipita cu silicon de perete. Peretele e cu tapet si vopsit cu vopsea speciala, nu stiu de ce fel, dar seamana cu cea in ulei. Vrem sa punem vana in locul dusului si nu vrem sa revopsim...am ceva sanse sau nu?
vorbe de copil...
Hobby
Raspunsuri
anamaria spune:
nu cred ca ai cum sa dai jos siliconul fara sa ramana urme.
eu as incerca sa-l indepartez cu un cutit ascutit (cutter) si apoi sa inlaturi pe cat posibil resturile din silicon. daca nu vrei sa vopsesti tot peretele, poate ai putea gasi un tapet sau vreo faianta care sa mearga montata fix unde e necesar sa poti estompa urmele ramase.
alta solutie ar fi sa gasesti un solvent care sa dizolve siliconul, insa ma tem ca acesta ar ataca si vopseaua/ tapetul.
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
mihaela_s spune:
Multumesc Anamaria, cam la variantele astea ne gandisem si noi.Sotul a inceput sa taie siliconul cu un cutter si ma intreba ce facem cu siliconul care ramane pe perete...de retapetat nu ne pricepem, de vopsit numai nu merge ca daca "rashcalesc" siliconul de pe tapet se duce si tapet, de faiantat e greu, ar insemna toata baia si nu e momentul acum(financiar vorbind ) iar cu solvent mi-e si mie frica ccc ca se va duce si vopseaua. Asa la rece privind, solutia cea mai buna ar fi solventul, de revopsit partea aceea ar fi cel mai usor.
Chiar nu a mai renuntat nimeni la cabina de dush?
vorbe de copil...
Hobby
Rufus spune:
Pe toata dunga ramasa de la razaleala siliconului, eu as lipi un rand de ochiuri de oglinda (de ex 15/15 cm, dar sunt si alte forme) din alea subtiri in sectiune. E drept, pentru unii ca mine ar fi un dezavantaj: m-as vedea zilnic cat am evoluat in dimensiuni...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
mihaela_s spune:
O sugestie buna Rufus ...ma gandeam ca daca oglinzile nu ne "priesc" nici noua , desi cred ca ccc copiii ar fi incantati, putem pune bucatele mici de bordura de faianta. O sa vedem ce spune consiluil de familie .
vorbe de copil...
Hobby
edit din motive de dislexie
Guestus spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Multumesc Anamaria, cam la variantele astea ne gandisem si noi.Sotul a inceput sa taie siliconul cu un cutter si ma intreba ce facem cu siliconul care ramane pe perete...
despre ce silicon se discuta aici ?
anamaria spune:
guestus - e vorba de siliconul cu care ste izolata cabina de dus!
sigur ca te gandeai sa sugerezi sa-l bage-n san...
(scuze mihaela, doar i-am facut radiografie la creier/ ganduri lui guestus )
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by mihaela_s
Multumesc Anamaria, cam la variantele astea ne gandisem si noi.Sotul a inceput sa taie siliconul cu un cutter si ma intreba ce facem cu siliconul care ramane pe perete...
despre ce silicon se discuta aici ?
despre un silicon naravash care in loc sa fie utilizat in scopuri estetice a ajuns sa stea lipit intre o cabina de dush si perete . Ca sa vezi ce ti-e si cu destinul asta...
huh, sa repar si mesajul catre Rufus, acu' vad ce am scris...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Guestus, matalutza stiai ca esti o comoara la casa omului?
Am ajuns la forumul unde se discuta despre substanta ce mi-ai "timis-o". Multzam mult!
Da' am si io o curiozitate: matalutza cate limbi "invarti"?
vorbe de copil...
Hobby