Piticlonti de iulie - august 2004 (255)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, nu v-am parasit, sunt pe drumuri, in washington dc, am venit sa-l vaz pe bush inainte sa apara obama la casa alba :) va pup si va scriu mai pe idelete in week-end.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Buna dimineata,
va invit la o.
Eu am scapat de pampers acum cateva zile.Baiat mare la 3.9 ani avea scutec cand dormea.Am inceput sa i scot scutecul la amiaz si binenteles ca l am recompensat si de cateva zile seara.Oricum el este mare si intelege ca este rusine cu scutec si de banii in loc de scutec primeste "juturii.".Avem probleme ca nu l spunem pe "r " si "c ".nu pot sa pun poze ca la servici avem restrictie la descarcarea pe internet .
Fabiola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele - Fabiola, multumesc de cafea !

Eu ca o tuta ma intrebam pe unde umbla Roxi - dar acum, citind mesajul Mitzurei, m-am lamurit...se vede ca nu mi-au trecut de tot efectele "graviditatii"....

Sunt prin zona pina se scoala bebe si ii dau sa manince - dupa asta o sa plecam afara, ceea ce e o schimbare placuta de la rutina care deja s-a instalat...
Miine sa nu ma dati disparuta ca nu o sa am cum sa intru - dau o fuga pina la servici ca sa-mi tratez colegii!
Ieri am primit un telefon de la seful meu - vroia sa ma anunte ca in urma evaluarii mi s-a marit salariul de la 1 mai...dar ce folos - o sa primesc o diferenta pe mai si salariul intreg pe iunie (imi acopera sindicatul timp de 6 saptamini diferenta dintre ce primesc in concediu medical si salariul meu de incadrare), dar altfel o sa ma bucur de salariul marit abia din ianuarie cind ma voi reintoarce la munca... oricum orice ban e bun-venit, dat fiind citi bani ne inghite casa acum, pe ultima suta de metri... Ama sa emotii - de luni se apuca de finisaje si vor incepe cu mansarda - poate weekendul viitor o sa am si ceva poze de pus cu baia de la mansarda...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Gabi am o rugaminte noi ne am cumparat un apartament la mansarda , ca erau mai ieftine.Poate imi arati niste poze cu decorare.Te rog sa mi dai o ideee..Multumesc
Fabiola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Fabiola, multam de caffe` :-)
Andreeaaa de Pupi, te asteptam sa pove tat !
Roxana, te asteptam cu pozili !!!
Leeloo, cum te simti ??? Cum e operatia ? Ce face Stefanel cand e cu bb mic ???

Mey, restu` ??? Treceti la semnat condica !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor!!
iaca-ta am revenit de pe meleaguri de ardeal. a fost tare tare frumos. vreme cald, doar un pic de ploaie, locurile superbe, copchilu surprinzator de cuminte.
marti la intalneala cu familia Mitzurel a fost intr-adevar exemplar, cam asa a fost de fapt in toate zilele. i-a placut ca unchiul meu are casa cu curte deci a alergat mai tot timpul, in Dumbrava la gradina zoologica, la satul bunicilor mei de la Calnic.... unde a vazut gaini si pui si porci
poze pun diseara ca va dati seama ce nebunie e la mine la munca.
Ema imi pare tare bine ca rmn-ul a iesit ok. pupicei
nu am apucat sa vad deloc poze.
Oliv canguru' e un concurs national de cunostinte de sorginte franceza, ceva ca olimpiada, dar separat de ea.
ma intorc la treaba.
sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, Rox, asta da distractie pt copil !!! Asteptam pozele cu copilu` cuminte si familia Mitzu !

Spor la munci tuturor ... la noi e nebunieee ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pozili, unde ie poziliii? si cum stai cu greturile?
olivia, scuze ca n-am raspuns la intrebarea despre canguru`, asa cum zicea si roxana, e un concurs scolar care se desfasoara pe mai multe sectiuni (mate, romana, etc.) peste vreo citiva ani ai sa stii mai multe;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Ema, felicitari pt. rezultat ... Ma bucur tare mult pentru tine

Olivia, asa cum ti-a spus si Roxi, cangurul este un concurs gen olimpiada, doar ca e organizat de o firma privata (copilul tb. sa plateasca o taxa pentru a participa ) ... Cangurul matematic, la care a participat Feli, a constat intr-un nr. de 24 de intrebari mai mult de perspicacitate decat de matematica, destul de simple vazute cu ochii unui adult, dar care solicita un pic atentia si concentrarea unui prichindel de 7 - 8 ani care se afla pentru prima oara la un concurs ... Si, partea dificila e data de faptul ca trebuie sa-si citeasca singuri intrebarile, sa inteleaga cerintele si sa descopere "capcanele" fara nici un ajutor ...
Uite aici,daca esti curioasa, subiectele care s-au dat anul asta la toate clasele: http://www.cangurul.ro/Cangurul%20matematic/subiecte_cangurul_mate.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Roxa, faina distractie!

Imi cer scuze dar sunt foarte agitata. Am luat analizele lui Vicu si nu sunt tocmai OK. SI pe unele posturi in care imi fac griji. O sa merg si la dok pentru interpretari, dar va spun si voua, poate ma mai linistesc:
-creatinina serica 0.5 interval normal (0.6 - 1.4)
-enzime AST 42 u/i (3 - 35)
-trombocite plt 97 mii /ul (150 - 450)
-trombocitocrit pct 0.09% (0.16 - 0.43)
-aslo 443 ui/ml (0-150)
-exudat nazal - stafilococ auriu prezent

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput