Piticlonti de iulie - august 2004 (255)
Raspunsuri - Pagina 20
roxanaz spune:
Gabi io as face ca tine..... asa ca nu esti nebuna . sau ma rog, sunt si eu cu tine . succes zilele astea, eu cred ca te vei descurca cu brio. imi pare totusi rau ca nu ne vedem.
Danule, candida e normala in sarcina. trece cu clotrimazol. vez ca trebe si sosu' mataluta sa faca tratamentu', da? succes la analizele lui Vic, din pacate nu stiu pe nimeni in lab la Budimex.
g_ioana spune:
Neatza,neatza
HAI SIMONA! HAI CODRIN!...btw cine ne da de veste cum a decurs nasterea si cum este bb-ul??
Mamaaa ce poze frumoase,superb tortul cu Barbiesuperba sarbatoritaiar tzucureii sunt de exceptie si frumosi si destepti!!!
Andreeap hai meii ca arati ghini in orice nuantza nu numai in negru
Vivia hai ca 8 saptamani trec repede,pupam bubitza lui Uka
Dana tinem pumnii sa iasa bine analizele lui Vic!!
"Copii" mei imi macina in continuare nerfii,unul mai fitzos ca altul,unul cu faringita altu cu amigdalita, asa ca acu' realizez ce minunat ie la servici
hai pupicei sunt in zona
roller025 spune:
Mey, am uitat:
LA MULTI ANI, Andrea!
LA MULTI ANI, Marcela!!!!
Toate cele bune! Sanatate si de toate!!!!
Gata pec pe baricade! La lupta tovarasi!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
kro spune:
Neata!
In primul rand ... bafta Simona, nastere usoara si bb sanatos
Asteptam vesti bune ...
LA MULTI ANI ... AndreeaM si Marcela . Sa fiti sanatoase si fericite!
LA MULTI ANI SERBAN! Dana, sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el. Sa aiba parte de mult noroc in viata! ... Pupici lui Ric, e un frumos ... iar tu arati bestial
Felicitari Ionut! Felicitari Carmen! ... Mama, ce de diplome a "cules" Cine se astepta acu' un an ca o sa terminam asa bine clasa I ... Mi-a placut ca au primit si coronite! La noi la scoala nu se mai practica, am inteles ca nici macar nu ii striga pe toti copiii la serbarea pe scoala, doar pe cei cu rezultate f. bune la olimpiade si concursuri scolare ... Pupici Ilincai, e o frumoasa, ca de obicei ...
LMA - in avans - Giuliei! ... Frumos tort, frumoasa sarbatorita!
Andreea, vazut Casa Alba - frumos!
Felicia, sanatate multa mamei tale
Dana, sanatate tie si lui Vic
Roxa si Eli - la cat mai putine zile cu greturi ...
Oliv, pupici la cicatrice lui Luca ... Speram sa treaca!
Ioana, cum mai sunt bolnaviorii tai?
szivarvany spune:
ANDREEA
MARCELLA
Si sa continuam cu "pampoanele" si galeria
pt Simona si bbCodrin !!!
Btw ... cine ne anunta ?
Roller, multa sanatate la voi, sa iasa bine analizele !
Ioana, idem si la voi, numai sanatate ! Si tie munca putina sa-ti revii !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
g_ioana spune:
Meii da de ieri stateam cu gandul ca azi trebuie sa bem si sa mancam,asa ca asteptam sarbatoritele...
LA MULTI ANI ANDREEAM,SA FI FERICITA SANATOASA SI SA TE BUCURI DE MINUNILE TALEE!
LA MULTI ANI VRABIUTA,SA AI O SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI UN BB SANATOS!!Si sa mai pui poze cu frumusetea de Lia pui!!
Caro nu fi suparata ca nici la Buzau nu se poarte coronitze si alte festivitati de premiere...mei bolnaviorii sunt in tratamente si io zic ca evolueaza spre bine..dar mofturile-s la maxim!!
Felicia sanatate maxima mamei tale!!
szivarvany spune:
Nime` nu jtie nik de Simona si bbCodrin ???
Si asteptam sarbatoritele sa dea de beut la gashk
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
carmenutaa spune:
Buna!
N-am mai scris nimic pe forum de vreo 2 ani, desi am contul de vreo 4. inainte mai intram si mai citeam ce mai scrieti dar nu mai aveam timp sa mai scriu. apoi cu timpul am intrat din ce in ce mai rar.
Acum avand ceva timp liber ( la servici) am intrat si am avut surpriza sa vad ca sunt aceleasi mamici active pe forum si ca acum va intalniti, ati legat prietenii frumoase...f frumos
Nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de mine ( vad ca baietelul meu cel mare nici nu mai e in lista sarbatoritilor de iulie 2004 ).
Am doi beietei Matei face 4 ani la sfarsitul lui iulie iar Vladut are 2,5 ani.
De fapt de cand l-am nascut pe cel mic s-a cam terminat si cu timpul meu liber.
Nu vroiam sa spun ceva anume, doar ca .....am fost bucuroasa sa va regasesc aici...
Am sa incerc sa mai scriu si eu , macar de la servici, sau sa va cer un sfat...
V-as fi trimis si o poza cu piticii dar n-am mai pus demult ceva pe webshots..nici nu mai stiu ..parca va trimiteam link-ul....
O sa ma dumiresc eu si va trimit.
Va pup!
Felicitari voua ca sunteti o gasca asa misto si pupici bebeilor...m-am uitat si s-au facut asa mari..
roxanaz spune:
carmenutaa, bine ai revenit printre noi!!!
nu te supara ca am mai scurtat lista, am facut la un momendt dat curatenie dar cine vine inapoi este primit cu bratele deschise! te repunem imediat in drepturi
pune poze pe webshots si dupa aia da link-ul, asteptam sa vedem cum ati crescut si voi.
carmenutaa spune:
sper sa mearga asa. e link-ul "albumului". de fapt am pus 2 poze din ce aveam pe calculatorul asta.o sa mai pun de acasa.
http://community.webshots.com/album/563746444wLkiOT
p.s.: nu m-am suparat. eu am disparut ca magarul in ceata....