Piticlonti de iulie - august 2004 (255)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Felicitari Adela ,tin pumnii strinsi pe 11!
Ema felicitari pt Serban! Sa aiba numai noroc!
Carmen felicitarile mele pt Ionu! Acum dasi tu niste sfaturi...l-ai ajutat..a fost greu?
Simo..este grabit bebelacul!
Gabi eu zic sa-l trezesti...primele 3 luni..apoi mai vezi tu..
Cristalina nu ti-ai revenit dupa nunta de te crezi in we?:)))))))
Roxa eu credeam ca daca taci ..este de bine adica fara greturi!:))
Felicia eu am auzit de un sirop homeopat(parca) Sinupret (din Germania),vezi de la ce virste se poate consuma..Sanatate mamei tale!
Eli si tu cu greturi?:)
edit..Hai Romania!
philip spune:
salutare, desi am treaba buluc, am intrat sa citesc raportul.
ema, la multi ani lui serban si tot ce-si doreste. tare mult as fi vrut sa te vad si eu da' vad ca ai scos linku' cu pozele :( pupici
eli, sarcina usoara, acum m-am convins ca esti insarcinata ca la primul mesaj am fost cam in ceata. noi cu philip vb 80-90% in romana dar el vb numai engleza.
felicia, sanatate multa si ii tinem pumnii mamei, ce bine ca mia intri si tu
simo, bafta si nastere supe lina
va pup si-o sapt minunata
ps ioana, pai normal ca arat bine cand is imbracata in negru. hehehe. pup.
philip&andreea
szivarvany spune:
Am venit cu pozele
AndreeaP, spor la munci !
pt Simona si bbCodrut !
Kim, cum e buba lui Luca ??? Sinupret e super ok doar sa-l bea cupilu`, cik dizolva "mucii" din gat, dar are un gust ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
carmenp spune:
am intrat sa vad de vesti de la simona da` inca nika si`ntre timp pun niste poze
olivia, la sfaturi inainte:d sfatu` no. 1 - cata din timp un after school bun;)) sfatu` no.2 - putina rabdare ca restu` vine de la sine ca ie cupii destepti;)) la mine rabdarea o vinit pe parcurs
madam speel, nu te mai complimentez ca ma iei peste chicior;))
philip, incep sa te urasc pt plimbarile tale;)) de dimi is cu casa alba in cap, spune repede care e urmatoarea destinatie
edit, c-am vazut fata frumoasa
edit la edit, http://good-times.webshots.com/album/563742019SDCtHF cu scuze pentru retinele zgiriate da` pozele de la serbarea lu` ionu` au iesit rosii din cauza multitudinii de umbrele coca cola;))
philip spune:
hehehe, carmen, cred ca asta mi-a ramas singurul perk la jobul actual. mai vad si eu una alta. acu ca m-am intors m-au luat de odihnita (ceea ce fara discutie nu-s) si am treaba buluc, nici nu mai stiu cum sa-mi impart neuronii. eh, asta e. urmatoarea destinatie? eu as vrea europa si sa fie pt cativa ani, da' sa vedem daca aveam bafta.
pupici frumoasei de giulia si mamicii care s-a intrecut din nou cu un tort superb. yummy!
philip&andreea
kim222 spune:
Carmen merci de sfaturi..ala cu rabdarea.mai greu..After school sper sa nu fie nevoie..
Poze nu pot vedea:(
Daria buba..este inca nasoala, am inceput sa aplic crema anticicatrice dar trebuie de 3 ori pe zi 8 saptamini
szivarvany spune:
`Mneatza !
pt Simona si bbCodrin !
Nicio veste ???
Andrea de Pupi ... mare avantaj al jobului ! Ma alatur si eu doamnei Pasa si te invidiezzz
Carmen, vazut Ionut cu coronita si o domnisoaraaa finuta si frumoasa- frumoasa foc !!!
Kim, daca zici ca trece dupa 8 saptamani, sigur va fi bine, multi, multi pupici la voi !!!
O zi frumoasa tuturor, va astept la o ice-coffe
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roxanaz spune:
neata!
eu sunt mai bineee azi!! o fi ptr ca m-am culcat la 12 in loc de 9? cert e ca am reusit sa beau si cafea, sa si mananc un strop de dimineata, ca urmare vad viata cu alti ochi
Oliv pupici lui Luca pe buba, maaaiii sper sa se vindece mai repede de 8 saptamani. las ca le sta bine barbatilor cu semne
Felicia sanatate multa multa mamei tale, imi pare fff bine ca genotiparea HPV a avut rezultate bune la tine.
azi trebuie sa recuperez la vazut poze ca am o gramada.
o zi super frumoasa tuturor!
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Azi-noaptel-am lasat pe Tudor sa se trezeasca cind a vrut el - si s-a trezit la 5.30 (spre fericirea mea!!! ) si a mincat tot asa, prin somn - acum doarme... M-am gindit ca totusi el a luat bine in greutate pina acum - 600 g in 2 saptamini, si maninca bine - cam 580-600 ml lapte pe zi - 50% de la mine, 50% lapte praf, asa ca nu cred ca ii strica sa-l las sa doarma cit vrea...
Saptamina asta e tare nasoala pentru mine - sotul e plecat pina joi la Edinburgh, apoi vine joi noapte si vineri dimineata pleaca pina duminica la prinz pe litoral (au asa-zisa petrecere corporatisat de vara...in mod normal m-as fi dus si eu cu el si copiii, dar e Tudor prea mititel...) - aseara a dormita mama la mine si a mai fost cum a fost, dar urmatoarele 2 nopti doarme soacra-mea si am asa o stare...abia astept sa treaca astea 2 nopti! De vineri i-am spus ca ma descurc singura - zau daca suportam sa stea pe capul meu atitea nopti...zici ca-s nebuna, dar asta-s eu!
In rest - ce sa va zic - cu Stefan continuam operatiunea - numai ce a avut un accident dimineata, cind sa plecam la gradi......dar perseveram si speram ca intr-o zi sa avem si rezultate...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roller025 spune:
Neatza!
hai Simona!
Vesti despre analizele lui Vic: doctorita m-a sfatuit sa repet ASt cu frotiu, trombocitele si ASLO, pentru ca analizele de felul asta le-a vazut de nenumarate ori a clinica la noi. Preventiv ne-a recomandat analize la Budimex (stiti pe cineva acolo, ca io prin spitale n-am relatii...) si apoi ne vedem din nou. Daca ies la fel, atunci intram 10 zile pe ospen. Asa ca mai astept o saptamana...
Am reusit sa recuperez niste analize facute in martie , pe care mi le ratacisera ametitele de la clinica. Si m-am trezit cu candida Ma enerveaza ca n-am fost atenta si nu le-am cerut mai devreme...
Mi-e un somn de rup. M-am culcat pe la 1 si m-am trezit pe la 6...
Hai ca iar am treaba de rup! O zi buna tuturor!
Pupici!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4