Piticlonti de iulie - august 2004 (255)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Simonaaaa...fi barbata!! hai ca suntem cu tine, vai ce a mai trecut timpul.Te pupam si asteptam vesti bune!

Dana,ba da...imi e dor de linistea de acolo...si aia din exterior dar si aia din interior...vorba zicalei "...mai rau e fara rau".Esti o frumoasa si Ricu e un dulce...imi aduc aminte cum facea el la telefon ca indienii(avea pana intr-un an).Multi ani sanatosi lui Serban,sa aibe parte numai de oameni buni in jurul lui!

Ioana,eu astept momentul sa-mi ceara ceva apoi intervin "daca iei ce-ti dau eu atunci iti dau ce vrei tu"...la noi functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Simona,
HAI, SIMONA!!!!!

Roxane, pup you dulce. O sa treaca greturili tale... Sa vezi cu Pat cum faci... Macar el stie ca vrea un fratior. Victor vroia 3: baieti si fete... nu conta proportia Iar numele sunt in negociere: tati vrea Paul, Vic vrea Vlad / David (gemenii de top), a vrut Serban, mai vrea Dodo :))
Vicu se aseaza comod la mine in brate si in 3 minute il ia frac'su la suturi. Deja se uita urat la burta....

SERBAN, La Multi Ani!

nu mai stiu cine intreba: Vicu la tuse mananca "grindus". O tuse extrem de prelungita si urata (vreo luna) am tratat-o cu Bioparox local (spray in gat) si a fost singura varianta castigatoare.

Gata, ma intorc pe baricade...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Roxa...las ca stam in aceeasi barca...io de la cafengita sefa...am ajuns la ceai de iasomie...numa asa ceva servesc.La tine macar trece...esti consolata...io nu am voie cafele si altele de astea pin la capat.Si micii...i-am rumegat ieri...multa lume nu stia problema mea...si nu intelegeau de ce scuip in servetel.Foarte putine lucruri am voie sa maninc...si culmea e ceea ce inainte ...nu atingeam...vorba lui taica-meu...ce-mi dai mie de astea,ce-s la regim?Acu...asta e...macar mestec sa simt gustul si sa treaca pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema !
Roller, ce tare faza cu suturile . Bb 2 cu personalitate !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Roxi, ne luam de manuta, daca ieri mi-a fost bine, azi am o greata si o durere de cap. In prima parte a zilei m-a mai durut si burtica.
Teodor, la multi ani!
Daca nu reusesc sa mai intru si maine, in avans, vrabiuta si amironeanu, la multi ani, tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Olivia, felicitari pt rezultatelel lui Luca!

Andreea-philip, ce limbi vb baietelul tau?
mamagiuliei, Giulia la un moment vb si maghiara, daca nu ma insel. cum mai decurge?

Va pupam, o zi frumoasa in continuare! Eu fug la nani, devreme azi, ca m-au scurs de vlaga si Stef si bebelina din burtica! Pe curand!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Stefan
bebe din burtica

Mergi la inceput

Eli, Giulia vb fff bine maghiara, cu romana am eu o problema cu acordurile, am impresia ca la gradi nu prea ii corecteaza :( Asa ca ea spune ca in maghiara ... albastrul creion ... dar a inceput sa se autocorecteze. Iar eu am inceput de cateva zile sa vb romaneste cu ea si sper sa reglementam situatia rapid !
Pupici si la tine pe burtik !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

simona, nastere usoara!!
la multi ani, serban!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Eli, felicitari pt. bb din burtik, o sarcina usoara iti doresc! Stefan sta acasa cu tine sau e la gradi?
Dana....eu am o problema cu zaharul, nu pot sa ma abtin de la dulce.Saptamana trecuta am facut un tratament cu un aparat de biorezonanta unde-mi spunea sa las zaharul...nu pot!...doar constransa poate....mai repede cred ca fac diabet pe sistem nervos...

Azi maica-mea s-a internat pt. operatie la san....asta dupa 4 sedinte de citstatice unde nodulul ala nu a scazut prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

[marjoreta] [marjoreta] HAI SIMONA! HAI CODRIN![marjoreta][marjoreta]
Nastere usoara, in 5 minute!

Ema, arati super!
Noroc ca am mancat mici la pranz ca altfel salivam cu spor...:)))

La multi ani Serban!

Dana, te-ai scos...un bebe mic pe masura lui Vic...:)))

Daria, in principiu mi-a picat fisa, dar m-am gandit ca poate e sf. Giulia sau asa ceva...:)))

Roxi, Eli, nu pot decat sa va urez cat mai putine zile gretoase...:)))
(io rad ca prostul, ca nu am prea avut greturi...si tare mi-e dor de burticile mele ...)

Felicia, sanatate prichindeilor...Nu pot sa cred ca ti-e dor de linistea aia...:)))
Mie mi-e dor de curatenie!

Gata pauza, s-au trezit...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristal Habar n-am cand are cupilu` onomastica
Pako, io ca tine, sunt dependenta de ciocolata si dulciuri, daca nu mananc, simt k ma tampesc

Mergi la inceput