Piticlonti de iulie - august 2004 (255)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, felicitari pt permis, ca am uitat ieri sa te felicit si muuulta sanatate mamei tale !

Roller :-)
Giulik la gradi e "capra" sefa ... ea e cea mai cea, nu o intereseaza parerea altora, a nimanui, daca ea considera ca desenul ei este cel mai frumos, asa este si-i anunta pe toti, ea are cele mai lungi codite, desi nu, ea e cea mai roz chiar si cand e albastra, etc ... este incantata la maxim de orice si nu e loc pt altii ... i-au crescut cornite de cand si-a vazut desenele expuse la o farmacie si a primit cartulie de colorat de la Avon ... de atunci ea e cea mai cea in toate ... si peste tot.

Pupam muciosii si tusitorii !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi sanatate multa, sper sa scada glicemia.
Danule hhmmmm... cunoastem faza "nu vreau nimica!!". la noi mai trece, mai vine.... astept cu nerabdare momentul cand o trece de tot.
Daria hahahahaha cea mai tare a fost aia cu "ea e cea mai roz chiar cand e albastra" . cum esti cu ochiul?

Mergi la inceput

Da, Rox, asa e Giulik, ii ajunge propria parere
Cu uokiu, sar`na de intrebare ... campul vizual e 100% recuperat ... insa nu pot focusa decat daca ma strofoc ... doctora nu vrea sa-mi dea ochelari ink, desi io i-am cerut :-)

BUTTERFLY ... esti prin zona ... maine dai de beut !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DARIA, si mamei mele i-a zis medicul ca ii va prescrie ochelari doar dupa 3 luni de la operatie. Ea a purtat 30 de ani ochelari si ii este foarte greu sa se obisnuiasca fara ei, asa ca i-am luat ochelari fara dioptrii si usor heliomatici si... deja vede mult mai bine.

Sa ma laud ca am fost si mi-am luat carnetul de la politie si am condus vreo 2 km intr-un trafic infernal. Si imi tremura inima in mine dar nu ma dau eu batuta!

Mergi la inceput

Roberta, curaj si la cat mai multi km fara niciun incident !

Io am fost sa sparg bani in jucarii ... i-am luat Giuliei papausa PopStarMelody pe care o primeste luni ... daca tot o sarbatorim in avans :-))), finului masina mare de pompieri si set de cavaler si ink unui baietel set de golf si set politie. Tare faine sunt, daca puteam, goleam depozitul ce l-am descoperit ieri si are jucarii dp Minimax ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei
goleam depozitul ce l-am descoperit ieri si are jucarii dp Minimax ...

aoleeeeuu ingrozitor! vreau si eu detalii, site, nu au si prin apropierea mea?
Robi ai vazut ca nu e greu deloc? o sa fii regele soselelor acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roberta, io zic sa delimitam clar, da? adeca nu intri in nicolina nu vin in alexandru, in centru te las pe tine sa alegi sa nu zici ca nu`st duamna;)), pina`n mitropolie sau dupa, cum doresti;))in copou intram una in saptamina para alta in cea impara si`n tatarasi sa zica nora pe cine prefera (dupe ce-si baga cupiii`n casa;)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

roberta, io zic sa delimitam clar, da? adeca nu intri in nicolina nu vin in alexandru, in centru te las pe tine sa alegi sa nu zici ca nu`st duamna;)), pina`n mitropolie sau dupa, cum doresti;))in copou intram una in saptamina para alta in cea impara si`n tatarasi sa zica nora pe cine prefera (dupe ce-si baga cupiii`n casa;)))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

CARMEN , m-ai teeeeeerminat, rad cu lacrimi in birou!!!!
NORA, grija mare ca azi ma duce barbatu' in Tatarasi- Ciric sa exersez, asa ca tine copiii in casa si alunga toate masinile de pe strazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

auz, zii mai bine ce masina`tz ia barbatu` ca asa ai zis ca s-o laudat el mai demult, deeeci?;))

Mergi la inceput

deci Iasul e impartit

Mey, la noi ploua tare nasol :( Sper sa nu tina tot weul vremea asta :(

Mergi la inceput