FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

zapp, eu cica as avea ovare micropolichistice (nu PCOS) si pe toata perioada tratamentului am luat metformin. Am raspuns de fiecare data bine la stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Moniland,
mersi mult pentru raspunsul tau...Ma bucur ca mi-a mai raspuns cineva.
Si eu am avut ovare micropolichistice acum 3 ani, dupa care pe fisele de observatie doctorii mi-au trecut ovare polichistice iar la ultima consultatie dr Zadori mi-a trecut in dosar direct PCOS...M-am cam speriat pentru ca pana acuma am tot incercat sa caut diferentele intre PCOS si ovare polichistice si am vazut ca sint destul de multe...Tot citesc despre riscul de hiperstimulare, despre faptul ca ovocitele rezultate in urma stimularii sint de calitate slaba, etc..
Deocamdata nu vreau sa ma gandesc la faptul ca acest sindrom trebuie tinut sub control toata viata ci la faptul ca acum vreau sa am un bb si in august urmeaza sa fac un FIV…
Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zapp, de fiecare data am avut o armata de foliculi. Probabil din cauza ca sunt ovarele micropolichistice. Dar cu o monitorizare atenta si cu metformin s-a facut selectia buna si au crescut unii foliculi astfel incat la ultimul FIV am avut 10 ovoicte si toate erau de calitate. Deci la mine nu au fost deloc de slaba calitate, din contra. Eu zic ca f. mult a contat metforminul. La primul FIV nu am luat metformin si a trebuit sa opresc tratamentul pt. risc de hiperstimulare. La celelalte a fost mult mai bine. A, si am avut un FIV reusit, deci se poate, dar din pacate s-a oprit sarcina din evolutie.
Prin urmare nu te agita ca e treaba dr. sa-ti dea tratamentul bun. Iar dr. e specialist si stie. Stai linistita din punctul acesta de vedere. Oricum in acea perioada te vei stresa din orice nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Buna la toate fetele.... va rog din suflet sa ma iertati ca nu am scris nimic pana acum dar am vrut sa fiu sigura de vestea buna

Pe 23 mai am avut ET si in ziua 11 am facut primul BHCG care a fost 138 iar azi ziua 13 pe al doilea si este 293.

Danette, Cami, Sandica, Cris, Moniland va multumesc din suflet ca a-ti fost alaturi de mine.

Pup toate fetele si va doresc din suflet sa ne anunta-ti cat mai curand ca sunte-ti

Va scriu mai detaliat cand o sa-mi revin din starea de euforie

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Valeria: FELICITARI!!!!!!!


Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

FELICITARI GRAVIDUTELOR BORZASIMO SI VALERIA72!!!

VA DORESC SARCINI USOARE SI SANATOSI!

Va pe toate si sper sa aud numai vesti asa de bune!!


Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,tocmai am sosit de la punctie; am avut 10 ovocite, 5 pe ov. stang si 5 pe ov. drept; foliculi mai multi pe care i a punctionat ca nu erau maturi ba unii erau goi, stiti ca eu am avut in jur de 7 chisturi foliculare care erau foliculi goi si cu care am plecat la drum; dar fetelor, vreau sa va spun ca m am simtit destul de rau dupa anestezie, ametita f. rau si cu dureri la ovare si col; dar ma bucur ca au trecut, totul a durat de la 11.10 pana la 12,00, cam 45 de min.; acum urmeaza sa sun maine dupa amiaza sa aflu ceva amanunte, daca s au fecundat, cum sta situatia; Doamne ajuta !

Zapp- si eu am ovare polichistice si am avut niste chisturi destul de mari, din cauza carora dr. Zadori nu a vrut sa incerce FIV;pana acum nu am facut hiperstimulare, ori daca a fost a fost ceva usor; de calitate nu stiu ce sa ti spun asa am citit si eu , dar numai Dumnezeu stie ! ai vazut ce zice Moniland !


pupici tuturor

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Valeria, FELICITARII !!!!! Si sa ai parte de o sarcina usoara, iar starea euforica sa se mentina pe toata durata sarcinii
Daria, foarte bune vesti. Ai produs mai mult decat am estimat . Daca la voi nu e problema cu spermatozoizii, veti avea embrioni pe cinste. Sa fie o noapte nebuna, nebuna, nebuna in care sa se imperecheze toate ovocitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

VALERIA felicitari si multa sanatate! Sa ai grija de voi. Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

VALERIA FELICITARI

SARCINA USOARA

Mergi la inceput