FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by dariaioanaxx

BUna fetelor,

de duminica am 3 puiuti in burtica, de 4 celule, 2 f. buni si unul cu o mica fragmentatie , Dumnezeu sper sa mi ajute si in continuare !

va pup

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

ai trei perechi de pumni stransi sa iasa cu ochisori!!! Sa fie intr-un ceas bun!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Daria, iti tin pumnii! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, fetelor.

Am inceput un pic cu stangul. Dr. Zadori ne-a propus sa ne vedem pe 25 iunie, dar noi chiar in acea perioada suntem in concediu in strainatate, am cumparat deja biletele de avion, am aranjat totul. Nu pot sa modific concediul acum, pe ultima suta de metri. Asa ca l-am rugat frumos pe dr. sa ne programeze in alta zi, i-am trimis si perioadele noastre de concediu, astfel incat sa nu se suprapuna vacantele cu intalnirea cu el. In plus l-am rugat, daca se poate, sa ne programeze la un inceput sau sfarsit de saptamana, caci imi este f. greu sa merg in Ungaria la mijlocul saptamanii, pierd f. mult de la serviciu... Plus ca eu trebuie sa ajung in Ungaria venind din strainatate, sotul pleaca din Romania... Asta e viata, cand trebuie sa muncesti in strainatate. Sper ca dl. dr. sa nu se supere ca am indraznit sa-l rog sa tina cont de concediile noastre... Sa-mi tineti pumnii, va rog.

O seara frumoasa tuturor si cu vesti bune, din orice parte ar veni ele.

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

merge cineva pe 23 iunie la Dr Zadori???????????

VREAU SA MA INTALNESC CU CELE CARE VOR MERGE LA DR ZADORI PE 23 IUNIE, LA CLINICA. VOI NU VRETI? HAI SA LUAM LEGATURA.

VA PUP.
PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

scamiy multumimsper sa rezolvi problema cat mai repede, sa ne spui si noua ce spune dr.
crisis si noi suntem ocupati, alergam, alergam dar te pupacim
borzasimo cum esti? ce faci? cand mai mergi la dr?
daria Doamne ajuta ! Eu zic ca peste putin timp vei semna x4
buluna esti tare nerabdatoare. O sa te intalnesti cu multe fete(romance) la clinica, dar poate care nu scriu pe forum. Iti urez succes.x4

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Foarte greu m-am hotarat sa va scriu.
Stiu ca sunteti alaturi de mine. Nu vreau sa aud pareri de rau. Vreau doar sa impartasesc din experienta mea si altora ca sa nu pateasca la fel.
Saptamana trecuta am pierdut copilasii. Nu pot sa ma abtin din plans....

Va recomand sa mergeti la mai multi doctori, adica la cel putin 2 pe toata perioada sacinii pentru ca am constatat ca sunt asa de plafonati incat nu mai imprtasesc din experienta lor, au impresia ca ti-au spus tot si de fapt nu e asa.

Trebuie sa aveti grija mare de voi. Voi stiti cel mai bine cat de greu se obtine o sarcina.
Distanta de la extaz la agonie este de numai o secunda. Si in toata viata trebuie sa apreciem ce ne da Dumnezeu, sa fim fericite pentru orice raza de soare, zambet si sa nu lasam supararea de orice fel sa ne faca sa devenim suparati si tristi de cele mai multe ori fara motiv. Apreciati-va sotul, familia si prietenii si traiti-va viata ca si cum ar fi ultima zi .

......

Miercuri saptamana trecuta am fost la medic, fara programare pentru ca aveam de cu o zi inainte o mucoasa consistenta numai cand urinam. In ziua cand am fost la medic incepuse sa aiba vinisoare rozalii. Mi-a facut un control, adica numai cu valvele si mi-a spus ca vestile nu sunt bune, intucat urma sa pierd copii pentru ca mi s-a deschis colul. Mi-a facut bilet de internare. Ajunsa acasa am sunt la medicul de la Cluj unde facusem cu o saptamana inainte eco 3D siD si l-am intrebat daca poate face ceva. Ma astepta joi dimineata la Cluj. Am mai sunat si la Timisoara la un alt doctor si i-am spus ca pot sa ajung in 3 H acolo. M-a asteptat. Nu va pot spune cate sperante si cate rugaciuni am avut in aceste ore. Cand am ajuns acolo verdicutul afost ca nu se poate face nimic pentru pastrarea sarcinii.

Pana acum nu am putut sa vorbesc despre asta, dar cred ca macar ajutand pwe alte fete.............Nu mai vad sa acriu de lacrimi..........

Trebuie sa continui.
La eco la 12 saptamani si 5 zile mi-a facut doctorul masuratorile de la translucenta nucala, mi-a recoltat sange pentru dublu test si mi-a facut control manual. Mi-a spus ca colul este perfect inchis.
Peste 3 sapatamani am fost din nou la control si desi eu ma dezbrcasem, mi-a spus sa imi iau chilotii intrucat imi facea primul eco abdominal. Asa ca nu mi-a mai facut control manual.

FOARTE IMPORTANT!!!!
FACETI-VA LA FIECARE ECO SI CONTROL MANUAL PENTRU CA SA FITI SIGURE CA E TOTUL BINE.

M-am programat la eco 3D la Cluj si aveam 19 saptamani si 4 zile. Copii erau formati complet. Nici acolo nu mi s-a facut control manual.
Desi eu cred despre mine c a sunt o persoana informata uite ca nu am stiut ca contolul manual este obligatoriu pentru o sacine pretioasa si nici nu mi-a spus nimeni. Daca macar la contolul asta mi-ar fi facut control acum am fi fost bine cu totii. Acum suntem distrusi cu totii.

FOARTE IMPORTANT!!!
LA 15, 16 SAPTAMANI CERETI MEDICULUI SA VA FACA CERCLAJ CHIAR DACA NU AVETI PROBLEME IN ACEL MOMENT. MAI TARZIU NU SE MAI POATE FACE ACEST LUCRU.
E BINE DE STIUT CA LA FIV TREBUIE FACUT CERCLAJUL PREVENTIV SI DACA E O SARCINA UNICA; NU GEMELARA. DAR MAI ALES LA GEMELARA.

Am ramas la Timisoara si in acea noapte am nascut 2 baietei perfecti. Nu exista nimic pe lumea asta mai dureros decat sa-ti ingropi copii. Dupa multe acte si faptul ca nu putem sa ii luam, am reusit si preotul nostru ne-a asteptat si i-am ingropat pe micuti in curtea bisericii. Pacat ca ne aducem aminte sa ne rugam la Dumnezeu numai cand avem probleme si necazuri. O sa-i vedem in fiecare duminica cand mergem la biserica, dar e pacat ca numai asa am fost facuti sa mergem la biserica.

Nu va suparati pe mine ca am deviat de la subiect dar stiu ca multe fete gandesc ca mine.

Preotul spune ca Dumnezeu a facut acest lucru ca sa ne fereasca de alte necazuri si sa ne dea bucurii mai mari. E greu sa te impaci cu acest lucru..... sau potae ca e prea curand.......

E prima oara cand impartasesc aceasta experienta. Pana acum nu am raspuns la telefon si nu am fost de gasit.
Nu vreau pareri de rau pentru ca numai noi stim cu adevarat ce inseamna sa ai pareri de rau. Trebuie sa i-au lumea in piept si sa ma intaresc sa pot sa dau ochii cu rwestul oamenilor. E o situatie neplacuta sa te intalnesti cu oamenii pe strada si sa nu mai srtie cum sa isi exprime regretele. Cel mai rau cuvant mi sa parut CONDOLEANTE!

Va rog aveti grija de voi si faceti mai mult pentru voi si copii vostri!

Nu va suparati pe mine ca m-am descarcat aici. Trebuia sa o fac undeva. Dumnezeu sa va dea numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Miha3: Iti multumesc din suflet ca ai scris. Pentru mine cel putin este o lectie foarte importanta. Altceva nu stiu ce sa spun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Miha, si o imbratisare mare de la noi.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

miha 3: nu am cuvinte... de-abia am putut citi...nu pot sa-mi imaginezi ce trebuie sa fie in sufletul tau....
tu esti cea care a ramas gravida deodata cu mine si aproximativ deodata trebuia sa nastem. nu mai adaug nimic ca si asa esti terminata...sa-ti ajute dumnezeu si sa-ti dea putere sa treci peste durerea asta mare. nu mai stiu ce sa zic... :(

bineinteles ca ma gandesc la situatia mea: azi intru in saptamana 22 si nu mi s-a facut niciodata control manual, nu mi-a fost verificat colul niciodata iar eco am facut numai abdominal. despre cerclaj nici nu am auzit pe nimeni vorbind, darami-te sa-mi propuna sa fac...merg la serviciu in fiecare zi si abia de saptamana viitoare imi voi scurta programul cu 2 ore. doamne ajuta sa fie colul meu bine si bebicii mei sa stea acolo pana pe la 36-37 saptamani...

Doamne Dumnezeule ajuta-i Mihaelei!!!
sunt cu gandul la tine draga mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Miha3 stiu ca indiferent ce ti-as scrie nu am cum sa-ti alin suferinta, nu pot decat sa plang alaturi de tine si sa ma rog la Dumnezeu sa te ajute sa mergi mai departe. E dureros si nedrept!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput