Puiuti de Randunici 2008!! (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Bravoooo bebe Tudor!!! Sa vezi mami ce o sa-i placa de-o sa vrea mereu.
La al meu i-am dat sa linga inghetata de 3 ori acum o luna si de fiecare data cand mancam facea urat. Mai ce repede se invart rotitele lor!! Acum a uitat... ce bine

Si sa stii ca sucurile de morcovi si mere sunt "fiber" si ajuta mult in procesul de digestie daca bebelul e pe lapte praf. De multe ori bebelusii hraniti cu lapte praf si care inainte erau constipati dupa ce li se introduc suculetele totul devine smoooooooooth

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, nici eu nu mai vin azi. teo urla in continuu si nu cred ca aveti nicio vina....si alex este nervoasa azi, asa ca eu una renunt

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

gbutucica, imi pare rau ca sunteti consemnati la stat in casa. Priveste partea buna, din lipsa de "cheie" ai recuperat tot si ai scris si mesajel.

Fetelor cu intalneala voastra mi-ati adus aminte de un cantecel din copilarie:
10 negrii mititei......

Ptiii de ce nu stau eu in Bucuresti

Gata fug... bibe e in frigider si asteapta strumful sa faca ochisori si masina de spalat si-a terminat programul. Si e 3.30 NOAPTEAAAA .
Pup aripioarele....

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut poze frumoase de Antonia a lui nicol.Ce grasunik este!Frumoase toate 3!
Am vazut si poze cu botezul lui Mufa.F frumoase,Luny!Superbi toti,mai ales tu!Superba si Biserica de la Gradina Icoanei,imi place si mie tare mult acolo.Aranjamentul in Biserica l-ati facut voi?
Am vazut si film de smecheros bb Sean.
Vad ca ati votat in familie.Noi,nu am fost si o spun deschis,fiindca ne e scarba de tot ce exista in clan.Sa iasa cine o vrea,oricum,toti o apa si-un pamant sunt,ce sa ne mai deplasam??Hahaha.
Nicol,pe aici am citit ca nu renteaza sa iei leganut pp,fiindca se duc bateriile f repede si e cam slabut ca produs..Bine,si pretul da de inteles.Asta am auzit.Nu stiu acum adevarul.Sa spuna cine are.
Clau,leganutul tau se conecteaza la priza??
Mama mia,ce dulce e grasunul de gineremeu,Cuscra!voua
Teo mai varsa dar parca mai putin.
A inceput sa mareasca timpul intre mese noaptea,si uite asa,ma trezesc in miez de noapte sa pun pompa.Aseara a mancat la 22,dupa care,ma trezesc buimacita la un moment dat si simt sanii gata sa explodeze si plini de noduli.Cand ma uit la ceas,ora 4 dimineata.Deci fata mea n-a mancat 6 ore,la 4 a mancat de la o tzatzi si m-a lasat cu tzatzi 2 gata sa explodeze si uite asa pompam de zor la ora 4.30..E nashpa rau sa ajung sa ma mulg in noapte.Dar daca nu,o fi bine sa stau 6 ore cu sanii asa?Mai pateste cineva asa ceva?
Noi vom intarzia la intalneala in asteptarea randunoiului,asa ca,Naty,va gasim noi cu un telefon.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

deci anulam pe ziua de azi, nu?
DAR SCHIMBATI ZIUA, PLSSSSS!!!
adriuta, multam! apa sa fie, dar numai la mare caldura!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna randunici!
Nici eu nu sunt de acord cu datul ceaiului la bb, dar am zis sa fac cum spune dr. desi nu sunt de acord cu toate sfaturile ei...
Ma intreb cat de sanatos e gripe baby water tinand cont ca are ZAHAR. Stiu ca nu e bine sa dai zahar, sare etc pana la un an, asa ca eu nu i-am dat decat de 2 ori siropul minune care nu i-a ajutat cu nimic la colici, ba parca mai rau a facut.

Am vazut ca exista BABY CAL- sirop natural din plante (fenicul, musetel, chimen) pt calmarea colicilor, indulcit cu sirop natural de struguri. Cel putin asa suna reclama. Oare nu o fi mai bun?

Mie imi place tare mult pampers nr1 din pachetul de 43 de buc (nu din cel de 44), are o parte "strech" langa banda adeziva care se intinde si se muleaza mai bine. Ceilalti nu mi se par cu nimic deosebiti.

Bubulina mea s-a iritat f tare in pliurile de la gat, se ia si pielea vad, plus ca are toata fata si pe la ceafa si putin in par o iritatie probabil de la caldura care nu trece deloc de vreo 2 saptamani, e tare uscata pielea. Dr a recomandat sa pun un saculet cu tarate in cadita cu apa pt baie si crema de galbenele pe care sa i-o dau cand ies afara- probabil ca sa se lipeasca praful mai bine pe fata.

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela, am platit aranjamentul celor de la biserica, ei s-au ocupat de asta, vazusem inainte cum va arata si ne-a placut!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Adriuta, ia nu mai radea! Sa vezi tu din 10 negri mititei cum ne facem noi 20!
Giani, dar ai ceva impotriva datei de 10, cum a cerut Luny? Eu n-am, ba mai mult prognoza pare si mai ok (tot frumos dar 30 grade, nu 33 ca pe 9)
Ursulet, sper ca nu te-ai suparat pe noi! Pai cine s-a zbatut mai mult ca mine pt intalneala asta-am facut lista, am propus locatia, ora etc; si CHIAR imi pare rau dar uite ca si fara mine tot sunt multe probleme la mai multe fete. Lasa, poate saptamana viitoare vomm avea mai mult noroc, sa dea Dumnezeu!
Adevarul e ca Tuchita avea perfecta dreptate, ideal ar fi sa ne intalnim noi, fara copii si fara randunoi. Dar si asta ar fi dificil (eu una nu prea am cum sa o las pe Iulia); plus ca...nu-i asa??? toate ardem de nerabdare sa ne vedem una alteia pruncii pe viu!
Pai, fetelor, eu ma apuc sa mai dau sms-uri ca reprogramam pe 10 sau pe 9 iunie, bine ar fi pe 10 dar asteptam propuneri. Hai, mai multa initiativa, pls!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, alaptat printesa, jucat si acum pusa in leganut unde-si canta de zor! Sa vedem daca o ia somnul!

Giani, mercic cuscra ca ne iei si pe noi. Al meu randunoi poate sa ne aduca doar in weekend caci in rest lucreaza la greu ( mama ei de firma!!! ).

Mi-e dor de Razvanel, abia astept sa merg sambata la el.
Cred ca-mi mai fac o cafeluta fara gust, nu mi-a ajuns aia de dimi!

Editez ca am uitat sa-i spun Stelei ca leganutul e cu baterii, nu la priza. Pana acum nu le-am schimbat, dar l-am auzit pe sot ca-i pune transformator, habar n-am ce inseamna...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nu mai bate vantul. de ce nu va mai intalniti?

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput