Puiuti de Randunici 2008!! (25)
Raspunsuri - Pagina 6
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
Nicol , as sari pe geam , daca as avea motiv , stau doar la etajul 2 , dar deocamdata n-am motive de sinucidere.
Giani , am crezut ca stai la casa-n porumb acolo
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez
PIDANA spune:
http://www.youtube.com/watch?v=gOqxSaW05p4
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX
adriuta spune:
quote:
Originally posted by luny
fetelor care alaptati exclusiv, voi mai dati ceai neindulcit, apa sau altceva ptr hidratare, acum ca vin caldurile astea mari?..m-a innebunit mama sa intreb, ca zice ca se deshidrateaza daca papa doar lapte la 2-3 ore si e fff cald...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about
stupid Shit!
Numai apa , NU CEAI, NU APA+ZAHAR,NIMIC ALTCEVA, doar APA SIMPLA.
Nefiarta eu nu i-o fierb.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
luny spune:
butucico n-am mai fost in parcul ala de cand eram in liceu, nu ma pronunt..
naty si noi eram cu semnul intrebarii din cauza de vant, tocmai ca pe lac e si mai curent, asa e!
pe 9 iunie eu nu pot veni ca iub lucreaza..poate pe 10?...sau 11, sau 8?...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adriuta spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
naty, am gasit cauza! ii este lene!!! trebuie sa adoarma urland...de ce oare? ca mami are nervii tari si duce multe! a vazut el asta la sora-sa si si-a zis sa ma incerce si el!
poate ar fi bine sa se reprogrameze intalneala, pt o zi cu vreme ok...
eu la ora 13 plec sa o iau pe alex de la gradi, imi dai si mie un sms pls, sa-mi zici daca se mai face intalneala? mi-ar fi tare aiurea sa vin cu taxiul cu carut, bebe si alex si sa nu gasesc pe nimeni acolo:)))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
AI GRIJA CAND MAI FACE DIN ASTEA SA NU FIE INTRECUT DE SOMN. DE FFF MULTE ORI EI PLANG PENTRU CA SUNT INTRECUTI DE SOMN, ADICA AU EI UN ANUME PRAG DE 'OBOSEALA' DE CARE DACA TREC INCEP SA FIE MARAITI, PLANG INTR-UNA...NIMIC NU LE TREBUIE SI NU STII CE ARE FRATE COPCHILU DE URLA. AL MEU FACE CEL MAI URAT CAND E PREA OBOSIT E TEROARE.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
underqueen spune:
hop si noi pe crenguta!
EVENIMENT: tocmai i-am dat prima jumatate de lingurita de suc de morcovi!!! acum sa vad cum reactioneaza... Doamne ajuta sa fie bine!
fug sa-l adorm si sa recuperez din urma!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
gbutucica spune:
Vio , si andreiul meu are ochelari de soare , si nu la-i apreciat, m-am suparat pe tine, ,,,,,,, Tare faza cu piscina!
Ce shmecher se uita barosanelu' pe el si mama lui
nicol , am vazut poze cu Antonia botezata si o mama curioasaam
Cuscra da si stelata esti , mai , mai mai .
Blanka , off prin ce ati trecut si voi , , iti doresc numai bine si putere si sanatate maxima, sunt convinsa ca va fi bine.
Mihutza, Andreiul meu care pina acu citeva sapt nici nu vroia sa auda de suzi acum e pretena lui asa cum zice si BUBU cind e rupt de somn , in rest o scuipa.
Tuchitza si sa ai o saptamina usoara la lucru , bravo tie , te admir si pe tine ca si pe MAmi , in curind urmez si io.
Kitzy , frumoasa rau si tu si fiicata!
cam atat pt ,\moment
Bre da Cory , nu mai transmitE
Am intels Icter botez, cumetrie, frig , indispozitie, dar totusi treci aci ne e dor sa transmiti in direct din Idulcili targ,
va doresc saptamina usoara si va dau multi si intalneala placuta , off iar mi-am amintit asa ca
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
ursuleata spune:
Eu nu mai vin.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Clau nu stiam ca Rebe nu sta in carut . Si clar e mai expusa la praf.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
gbutucica spune:
Luny , parcul este amenajat acum 2 sau trei ani ,arata spledid , te rog dute ca vreau si eu sa fiu laudata cu locul unde-l plimb pe Andrei, pls , pls , pls
Edit sa ma inscriu pe lista prima pt 9 iunie , si Clau te potzi baza pe mine sa mergem impreuna ( asta daca nu se0ntampla vreo ceva).
Nicol As fi cea mai fericita daca as sta la casa, dar nu stau la casa si hnu-s decat fericita ca-l am pe Andrei si un sot extraordinar de nemaipomenit
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu