Puiuti de Randunici 2008!! (25)
Raspunsuri - Pagina 5
clauclau spune:
Ursuleata, nu te supara, Fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pentru puiul ei! Daca o mamica nu vrea sa-si scoata afara puiul pe vant, nu cred ca-i cazul s-o judeci! Fiecare face cum crede, nu? Hai, nu te supara !
Blankar, eu zic ca mananca super bine puiul, mai ales ca doarme toata noaptea! A mea mananaca de 6 ori pe zi si de 2 ori pe noapte, dar bineinteles ca nu stiu cat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
ok, concuzia e fara ceai, fara nimic deocamdata, exact cum spuneam si eu
deci hotaram pe la 2 ce si cum! raportez si eu vant rau in zona Unirii...poate e mai bine sa reprogramam o zi cand vor veni mai multe randunici..dak o tine tot asa, stam cu piticii in casa azi?..eu tot as iesi macar putin cu el..e cald...nu stiu ce sa fac, sa vad ce zice si randunoiul cand vine de la job, care s-a prelungit si pe ziua de azi, ai naibii pompieri...
butucico care parc bre, l-am ratat/..cel de langa pol Titan?..partial am iesit din butoi, mai ramane sa-l sparg!esti de coma, ai ramas inchisa in casa??
aha, ursu curajoasa si tu?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Eu cred ca vin, ca am un carucior destul de acoperit si nu prea patrunde vantul la bebe.
Daca se anuleaza intalnirea, scrieti aici, mare , sa nu ne ducem degeaba!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563367910foFsmg
gbutucica spune:
asa , "mausul" nu-i reparat dar am minact o ciocolata cu dulceatza si am energie maxima si vreau sa ma descarc ca acush maninca piticu' si face brek dans daca nu eliberez cofeeina din mine.
continuarea , partzii trecute!!
Naty , am vazut si io fata Tatii , si ma intreb tu ai contribuit cu ceva ca nu prea asa zice?????promiti sa pui poze cu tine????ca io nu-s la intalneala , off iar mi-am amintit, aaaa dra iti sta super , sa va fie de bine la toti cheliosii din clan.
Vio multumim de sfaturi , sunt bune!
Ramo si eu maninc de toate , am mincat inclusiv fasole si mazare ( in cantitati mici cei drept).
Clau , cuscra , dar ce ai si tu , s-a instalat o mare firma cu butoaie in BucurestI?????????
Luny , vazui poze de Matei crestinat si Va sta foarte bine impreuna, se vede ca sunteti fericiti , Sa traiti!!!!
piticanie plingareatza la orizont
revin dupa ce o iubesc poleaca!!!
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
clauclau spune:
Gata, am culcat si eu pitica si mi s-a facut o foame de parca n-am mai mancat de o saptamana. Sa vad ce gasesc prin frigider...
Giani, cum mai, ai ramas incuiata in casa cu copilul?? Hai ca numai tie putea sa ti se intample asta! DAr uite ca vremea tine cu tine, sa nu-ti para rau ca nu poti iesi! Pup ginerele meu.
Ieri voiam sa te sun, sa apelez la tine pentru intalneala, adik sa ma iei si pe mine, dar iaca , ca am presimtit eu ca nu o sa ne iasa!
POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
Nu am judecat, am intrebat. Chiar eram curiaosa de ce nu scoateti copiii afara cand e vant. Poate imi spuneti si mie sa nu il mai scot nici eu. Poate eu nu fac bine!
Repet, imi pare rau ca nu s-a inteles! mie mi se pare f cald la 26 de garde si cu atat mai bine ca bate un pic vantul.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
gbutucica spune:
Asa scriu din acpitolu aista sa nu uit
Clau cu placere te luam si chiar ma gandeam ca ne puem cupla , dar acu is sechestrata in propria casa , ca n-am cheie ...... tralalalalala. si eu rebeca cintareatza.
Ursule pe vint este mai indicat sa nu scoti copilu din cauza de praful asta nenorocit din Bucuresti , poate face copilu conjunctivita, dar eu am iesit afara in orice conditii si na avut nika pina acu , eu de ex as veni la intalnire , dar n-am cheie.
Nicol , as sari pe geam , daca as avea motiv , stau doar la etajul 2 , dar deocamdata n-am motive de sinucidere.
Luny , da bre ala de linga Pol , chiar nu ti-a placut????
revin cu raspunsuri din capitolul trecut
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
natynic spune:
Mai fetelor, daca nu se ofera altcineva, hai sa fac eu o recapitulare si o propunere, dar sa nu-mi dati apoi la cap daca nu va convine.
Asadar:
1) Lista initiala de participante la intalneala:
Amira Roxana
Naty
Luny
Cleme
Bubu05
Gbutucica
Clauclau
Ccris ccris
Nicol_conte
VALENTINA C
Mami_papatot
Ariel?
Sovietica
Kya
Mstela
Ursuleata
Bitza037
Elara
2) Stim deja sigur ca nu pot veni: Clau, Giani si Ccris (care m-a sunat si voteaza pt reprogramare). Ariel, Mami si cu mine din diverse motive suntem sub semnul intrebarii; iar Nicol nu are rost sa bata atata drum degeaba, plus ca nici ei nu-i place vantul asta.
3) Ursuleata, Luny si Valentina merg oricum.
Pai atunci eu zic asa: mai asteptam pana la 14, intram atunci aici si ne scriem cam cum mai e si in functie de ce decidem ma apuc si dau sms la restul.
ORICUM insa, eu propun deja o noua intalneala, la care, sa speram, vom fi mai multe. As propune lunea viitoare, pe 9 iunie, cam la aceeasi ora; sa lasam o saptamana ca sa poata toata lumea sa-si aranjeze ploile si sa vina. Iata si prognoza atunci
Astept pareri!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Ursule, nu ma lua in seama, eu oricum sunt mai tafnoasa zilele astea! Eu o scot pe Rebe afara si la temperaturi foarte scazute, dar nu pe vant, eu asa am citit peste tot. Ea cum nu sta foarte mult in carucior, o mai iau si in brate si atunci ar fi chiar expusa. Si mi-e teama sa nu raceasca, asta-i tot!
Aaaa, si inca ceva, am scos-o intr-o seara dupa ploaie si era vant..., de-atunci e tot fornaita...
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
Nu am judecat, am intrebat. Chiar eram curiaosa de ce nu scoateti copiii afara cand e vant. Poate imi spuneti si mie sa nu il mai scot nici eu. Poate eu nu fac bine!
Repet, imi pare rau ca nu s-a inteles! mie mi se pare f cald la 26 de garde si cu atat mai bine ca bate un pic vantul.
Mami de ursulet
Ursu, deja ti-a raspuns Giani. Mie mi-a zis pediatrul, cum a zis si Nicol, mai bine sa o scot la 10 grade sau pe ploaie decat pe vant si asta fara legatura cu temperatura ci cu praful din Bucuresti, cu toate mizeriile continute. In plus, am fost chiar aseara la Cafenea iar pe malul lacului oricum e destul de curent.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea