Puiuti de Randunici 2008!! (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multumim mult cuscra!
dam de baut

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Roxana , vreau si eu reflexo...vine acasa tanti aia?
Hai ca chiar plec de data asta....daca vine acasa, vreau si eu !Poti sa o intrebi, te rog?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

apropo de dependenta: am pus supa la incalzit acum 15 minute si acum (cand mi-am amintit) clocotea iar

strumful meu s-a trezit (a si dormit mult: 30 de min...) si-mi trage niste zambete largi...a adormit la 11 dupa biberon si la 11.15 a sunat la usa tipul de la cablu si mi l-a trezit ...cica sa platesc restanta

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Wow cat ati mai scris!

Luny La multi ani fericiti alaturi copilul vostru!

Fetelor , aveti dreptate ca nimic nu e mai comod ca alaptatul la san.Numai ca randunoiul nu vrea sa plecam cu bebe in excursie, si daca nu as fi alaptat(ceea ce oricum nu era de preferat) am fi lasat-o acasa(zice el) cu mama si am fi plecat ca 2 porumbei la distractie. Ideea este ca pana anul trecut cand a rezolvat situatia definitiv cu fosta nevasta, nu prea am fost pe nicaieri impreuna (de vreo 2 ori la mare doar) asa ca..intelegeti ideea nu?Chiar daca avem deja 2 copii impreuna, noi abia acum o sa incepem sa ne plimbam impreuna. Oricum o sa incerc sa-l conving si va tin la curent.

Am vazut si pozici frumoase cu "bebe lung" si filmulet cu vorbaret de Adriuta.Abia astept sa mai crestem si noi un pic, ca avem doar 6 saptamani.

Intre timp, eu ma chinui disperata sa fac selectii si sa procesez online poze de la botez.Abia astept sa primesc fotografiile acasa si sa le pun un album.

Da acuma fug ca s-a trezit pitica.

PS Clau te intrebasem ieri pe mess de unde ai luat leaganul?L-ai comandat pe net sau l-ai cumparat direct din magazin?Daca da, de unde? si scuze daca te stresez cu asta, dar VREAU SI EU LEGANUT!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by mimonix

Roxana , vreau si eu reflexo...vine acasa tanti aia?
Hai ca chiar plec de data asta....daca vine acasa, vreau si eu !Poti sa o intrebi, te rog?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

mimo...dar de ce ai inteles tu ca e o tanti??? e un el, si e tanar si simpatic! a lucrat inainte la sala de fitness din plaza, acum e la o alta sala prin bucur! si vine acasa! daca vrei sa vb cu el sa-mi spui!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

A fost alarma falsa, s-a culcat la loc, manca-o-ar mama pe ea..

Mai fetelor, mi-ati facut o pofta de facut exercitii!!Chiar aseara ii spuneam randunoiului ca trebuie sa ne apucam amandoi de putina miscare. Si nu de alta, dar avem sala de fitness sau ce-o fi ea, la 10 metri de poarta noastra,adica doar o alta casa ne desparte;si cred ca e super acolo, ca vad numai lume buna.Ca sa nu mai spun ca avem si un stepper din ala mare instalat pe terasa, dar bietul de el e mai mult cuier... Trebuie sa ne facem neaparat program ca nu se mai poate !Nu ma mai suport asa celuliticoasa!Si mi-am mai propus eu sa vin la voi la Bucuresti la un salon ceva unde sa pot face niste sedinte de masaj anticelulitic, puteti sa-mi recomandati ceva?Fac naveta daca e cazul, numai sa ma vad cum eram eu odata!

Pozici

Mergi la inceput

AAA, si randunoiul are pe cineva care vine acasa si ii face reflexoterapie, mi-am adus aminte. Ultima data cand a venit eram gravida si mi-a zis ca nu imi face ca stimuleaza nu stiu ce p-acolo si nu trebui. Dar acum cred ca ar fi cazul, nu mi-ar strica un gadilat in talpi.

Maria - am pozut pozici frumoase cu bebe Tudor!Mereu il tii cu caciulita pe cap in casa?

Pozici

Mergi la inceput

Se pare ca azi am eu limbarita

Elara treci mami cu noi la ciripit! Ce daca esti in urma?Si eu am mai ramas in urma cateodata si nici nu am apucat sa citesc tot, dar am venit la zi...Haide!

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicol, scuza-ma , nu am vazut ieri mesajul. Leganutul l-am luat de pe net, de aici :
http://picasaweb.google.ro/Ghita.Achim/JucariiVII
Sunt mai multe modele.
Tipa mi l-a trimis prin posta si in 3 zile l-am avut acasa.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CRENGUTA NOUA

Mergi la inceput