Puiuti de Randunici 2008!! (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clau, atit am avut de spus!Pentru asta voi veni negresit in parc saptamana asta,ne vorbim intr-o dimineata musai.Sa vezi ce-i fac io ei ! Ne vedem in parcul Cuza, Naty ghici care e asta?
Pentru Luny si OMU' eialinieeerea! Tonul la cantec: "Multi ani traiasca!"

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Naty cred ca ai dreptate...de fapt, sigur ai dreptate

Adriuta si al meu vorbeste si canta cu mine...impresionant ce detasat umbla sotul tau cu bb...al meu a ramas la faza "cum mi-l dai asa il tin"

luny lui Tudor ii place la nebunie papusica aia...se concentreaza la ea si vorbeste cu ea...de fapt cu el, ca-l cheama Vasilica

mimonix si normal ca are rezonante rock, ca mi l-a ales frate-miu care e rocker convins...adica el mi-a facut adresa de mail

ia priviti cum mananc singur

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, cand vrei tu draga mea! Numa' n-o certa prea rau ca apoi lasa cantatul si trage niste tipete de fuge toata lumea din parc. Sau fugim noi??

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Maria, ce frumos isi tine bibele!!! Si al meu o tine pe Rebecca pana la primul scancet, dupa care mi-o paseaza rapid. Zice ca nu stie ce sa-i faca!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

N-am plecat ca Iulia doarme ; dar acum cred ca o scol...
Maria, asa nene, tine zdravan bibe, sa nu-l scape! . Al meu n-are nici o inhibitie cu tinutul Iuliei, din contra, o face "avion" si o salta si o "zboara" si o "aterizeaza" de n-are aer!
Luny, la multi ani cu multa iubire!
Yupiii, s-a sculat Iulia, plec, face capitol altcineva sau scrieti pana vin, bye!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

suuuuuupeeeeer (de la ELARA):
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1144
...careia ii e dor de noi, da' nu intra ca nu a citit din urma!..Treci, draga, la mamicit, pe forum cu noi!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, mimo multumim, la fel si voua!!Mimo, ai fost super, cu adunarea!! pentru voi, randunici dragi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Na , ca ne-a lasat Naty cu ochii-n soare!
Ariel, mi-am amintit...exact asa a procedat si omu' meu cu Vladut cand am lipsit eu o data: L-A INDOPAT CU CEAI! ca cica ii era sete si laptele nu tine de sete.Si ma tot bate la cap sa-i dau apa ca numai apa tine de sete!Acu' nu stiu ce sa zic , si eu m-am enervat rau de tot atunci, dr pe de alta parte eu de unde sa stiu cum e cu setea, ca mie nu mi-e niciodata...doar cand am avut glicemia mare in timpul sarcinii, am baut apa...in rest, cafea si suc si iar cafea...adica....apa ,cine ar avea nevoie?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

luny+randunoi de luny: [size=4]LA MULTI ANI![/b][/size=4]

[b]naty
azi mergem in herastrau dar dupa 15, ca am eu inainte program de reflexo! vine careva in herastrau?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Mey, nu e bine nici cand e crenguta plina, ca mie cine-mi face mancare? Tanti Licaaaaa, ma auzi?Nu m-aude!
Mai trec pe aici din cand in cand, sa nu plecati toate!

poze

Mergi la inceput