Puiuti de Randunici 2008!! (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Adriuta, superb te paraste puiul lui tati! Si a spus chiar tot?

Maria, avem si noi baietel care spune "TAtal nostru". Imi pare rau ca n-ati castigat voi, poza este foarte frumoasa cu puiul veselit asa!

Incarc si eu acum 2 filmulete si va dau de stire cand sunt gata.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clausunt prezenta,dar nu-mi revin dupa ce-am citit istoria lumii prezentata de Ariel! AlSO4????Mi-am amintit ca io-s chimista , stiati asta?Ca si io uitasem
Am vazut si filmuletul cu paraciosul Adriutei.Verde stii de ce , da? Noi am ramas tot la VUVU! Si nu scoti nicio vorba in plus de la el nici cu toata scalambaiala din lume.Asta-i bun la FBI,zau....prezinta calitati de mic!Sau la formula1, ca asta o insemna VUVU....mai stii?Iote la ea, a venit sa darame mitul meu cu fetele care vorbesc mai mult, ce linistita stateam eu...
Sa va zic...am alimentat bebe care a produs cu ocazia asta si un mare kk, asa ca a trebuit spalat, schimbat...nu a terminat laptele ca a fost ocupat cu kk deci a baut vreo 140 ml si gata, frichineala si nani.Am apucat sa vad insa ca peste noapte si-a marcat fatuca cu un Z de ZORO cu ajutorul unghiutelor din dotare....ce dragut, imi vine sa mor!
Apoi am vrut sa pun masina de spalat dar am constatat ca era infundat compartimentul de detergent...am pus la inmuiat cutia aia cu totul si am venit la voi fuga, sa vad daca ati aparut!
io fetele ca e crenguta plina!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, foarte frumoasa poza, ai fi castigat daca ii scoteai caciulita
Mimo, eu nici pana la bauxita n-am ajuns cu cititul de la Ariel, ca m-am speriat ! Felicitari lui Teo pt engleza, si nepotelul randunoiului meu (de-o seama cu Teo) a aluat una din cele mai mari note la engleza si una mica la romana, astia-s copiii Romaniei de azi ...
Adriutza, si eu sunt verde, daaaaa?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2753559990103379982YxxPji

poze noi cu bb luuung...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, ce moaca de smecher are bb luuung!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, si l-am tuns.
cu masina...
parca e detinut

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nici eu n-am putut sa citesc de bauxita si alte alea!!!! Nu pot frate sa ma concentrez la trebi de-astea...

Mimo, bine ca ai aparut. Pentru tine s-a umplut crenguta asa!

Am pus 2 filmulete noi cu a noastra cantareata!
http://good-times.webshots.com/video/3091730440102101346naDmqm

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel eu l-am agatat pe Muf in marsupiu de la 3 saptamani:))
olgutza si tu ca si tuchi, trebe sa incepi serviciul?..offf...
adriana e superba conversatia paraciosului, iar taticul e mandru rau!!identic fac si baietii mei, ma stric de ras cand ii vad!!
maria, si noi am primit cadou baietelul care spune 'Tatal nostru', de la maia lui bebe!
naty in ultimul timp asa face si Mufa cand vede aparatul..nu mai rade, e doar de studiat chestia argintie...

clau multumum, la fel si voua!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bebe lung de Nicoleta are fata de papusica "bebelus"
Iar bebe de Underqueene dragalas foc cu gura lui pana la caciulita (ca urechile-s ascunse ).Sa-ti spun ca Teo e indrgostita de id-ul tau , zice ca are rezonanta de trupa rock

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bey, ia nu mai radeti de bauxita mea!!! eeeeee! simo-mimo, am dat doar un search pe google:))) si am gasit ce-i cu cristalele alea naturale de care intreba sovi:)....aici link-ul:
http://www.natural-shop.ro/despre_alaun.html

luny, m-ai convins! ma duc sa o iau pe alex de la gradi, cu teo in marsupiu! sa te tii comentarii de la babe:) abia astept!

naty, titan si ior (parcul al. ioan cuza....parca il cheama) sunt 2 parcuri distincte. le separa un pod peste care trece o sosea...fetele din zona stiu mai bine:). oricum, sunt faine amandoua.
si parcul nostru (morarilor) l-au facut frumos, mai ales ca un bun prieten al meu, care e arhitect, a avut proiectul, numai ca spre necazul lui nu l-au respectat cei de la primarie....macar "contributia" mea a fost pusa in aplicare si anume, garduletul din jurul lacului...ca tare ma agitam ca e pericol sa cada copiii si ale lor mingiute in lac...
dar ce ne facem cu halitorii de semninte??? si cu cei de etnie, care il populeaza? bleahhhhhh! asta ma omoara pe mine! acum, ac adat caldura, au rasarit si ei in parc....cat a fost rece, eram numai noi si alti cativa rataciti...

plec sa mai probez vreo 2-3 tinute pe care mi le-am propus sa le scot de la naftalina, poate-poate....
si iar urlaaaaaaaa teo .
va pup si ne "vedem" diseara...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput