MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!
Fetele, nu fiti suparate ca eu nu prea intreb cand absenteaza cineva, dar ma gandesc la voi si sper sa nu aveti probleme...imi imaginez ca nu aveti timp, sau chef de forum...

Daraban, frumoase pozele...super ca v-ati distrat!

Petro, ce bine ca papa Silvia, da-i o pauza cu fructele si o incerci dupa o perioada ca isi mai schimba preferintele, sau amesteca-le cu iaurt poate asa accepta.

Mamii, bafta cu masina...nici a noastra nu o mai duce mult, sper un an si ceva sa terminam de achitat o rata sa putem face alta. Alex ce mai face?

Dana7mi, cum mai este Ale?

Ginger, genenasii mai au bubite?
Katia, cu ce esti ocupata? Giulia incepe sa faca pasi singurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

petronela inainte sa aduci tu asta in discutie in privat ce e drept vorbeam cu ioana despre lucrul asta!Dar nu cred sub nici o forma ca este din rautate faptu ca nu ne striga nimeni cu toate avem copii care necesita atentie si uitam sa intram sau efectiv nu avem timp sa citim din urma. chiar nu a fost nimic personal la adresa ta imi pare rau ca, consideri ca am ceva cu tine.Parerea mea personala este ca nu ar trebui sa depui sentimente pentru cineva de pe net, eu am ramas dezamagita de multe ori ...Dar sa fim seriosi se pot lega si prietenii adevarate.Nu toate avem aceeashi gandire si mi se pare normal sa mai apara si disctutii in contradictoriu.

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

micio uffffff costa asa de mult..mai bine nu mergeam sa o vad....Alex ce sa faca are o energie interminabila..

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by micio

Petro, ce bine ca papa Silvia, da-i o pauza cu fructele si o incerci dupa o perioada ca isi mai schimba preferintele, sau amesteca-le cu iaurt poate asa accepta.

Ieri am incercat cu iaurt si pare ca a mancat mai bine fructele ... da' acu' de care iaurt? Eu am folosit de ala simplu, bianco intero. Se pare ca Silviei nu ii place dulce ... mananca orice gust, numai dulce nu. Stranu pt. un bb. Eu nu as vrea sa o indes cu fructele ... dar are probleme cu kk si atunci cand mananca fructe iese mai bine, de aia insist ... in fine, vom vedea noi ... oricum sunt multumita ca totusi mananca de celelalte ...
Ce mai face Eduard? A terminat perioada de convalescenta? Mai e bolnavior? La gradinita cum s-a mai acomodat?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

toti bebeii aproximativ le place mai mult acru la inceputul diversificarii cu timpul va manca si dulce sau o sa cada in extrema cealalta numa dulce si mai acru nu!ii poti face iaurt in casa sau cumpara.lasa.o sa se balaceasca in mancare fruct daca asta vrea asa o sa cunoasca mancarea si o sa inceapa sa ii placa.

Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Petro si ce ati vazut frumos la miniitalia?
Eu pt Delia folosesc iaurt intero yomo,acruuu de numa,dar ei ii place si gol.

mamii si noi ne-am luat recent o masina,din ce an e golful?

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

mami - ok, problema risolto atunci, am interpretat eu gresit replica ta.

Nu stiam ca bblusii prefera acru la inceput .... Cum se face iaurtul in casa? Am facut pana acum branzica si a iesit destul de buna ...

dana - am vazut italia in miniatura asa cum ii spune si numele, cu monumentele importante ... e sio gradina zoologica cu tot felul de pasarele si animalute ... sunt jocuri si tiribombe (invartitori de-alea) pt. copii ... mie mi-a placut.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

daraban am vazut pozele voastre sunt superbe iar tu arati super!Mashina e din 2005 si e din germania.Pretul e f bun ..o luam printr.o cunoshtinta.. in fine o putem vinde oricand chiar daca e cu finanziamento e pe numele nostru ( ar putea fii in cazul in care o luam)cauciucuri noi cerchi in lega noi bbs..clima bizon ce mai e o frumusete de mashina ..Plus ca are si porbagajul mare spre uimirea mea adica ar incapea shi carutul jeep...uffffffffff imi doresc asa mult mashina asta ..

Poi tre de luna viitoare sa ma angajez nushu cum unde si ce o sa fac...part time imi trebuie..ca altfel..nu ne descurcam cu banii.Sper sa gasesc ceva!

Petronela nu shtiu cum ca eu nu am facut vorbeau fetele la odisee am sa le intreb si o sa iti zic.

Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Petro, eu ii dau tot iaurt intero lui Eduard, marca "Merano", e cremos, nu foarte acru, gustul clasic de iaurt, fara conservanti...(ambalaj bleu cu alb cu o floricica margaretutza sau musetel )
Despre Eduard nu prea am mai povestit ca sa nu mai tot zic "de rau" de copil , la gradinita e bravo spun tipele, dar cand ajunge acasa incepe sa protesteze la orice, expresia favorita: "aloa shedi" (allora scendi)...cand nu vrea sa manace, adica mai mereu...se pregateste sa rastoarne mancarea din farfurie, eu ii zic daca nu ti-e foame allora scendi, cred ca mi se citeste pe fata enervarea, si zice si el la fel cand se enerveaza, sau mai are una: "du-te", invatata tot de la mine normal, se duce in baie si deschide robinetul la bideu, sare apa peste tot...eu intru neagra de nervi si-i spun du-te, du-te de-aici...cand il aud prin casa du-te, du-te e clar ca a facut prostioare, macar ma pregateste putin pana ajung sa vad ce a mai stricat. Off, sunt mama monstru dar mi-a trecut faza cand ma amuzam ca mi-a umplut baia de apa, sau a varsat mancarea si a intins-o pe masa sau pe scaun...Nu stiu cum rezistam daca nu-l duceam la gradinita....astept minunata varsta de trei ani, cica ar fi mai prietenosi dupa
Fetele nu va speriati, nu toti sunt asa...

Mergi la inceput

micio rabdare multa!MULTA MULTA!Faza e ca acu la tine si intelege tot ceea ce ii spui si face din adins:D ce sai faci ata ete:D E si el mic.si ale trage de toate cablurile pungile de gunoi...deschide usha la gunoi si il rastoarna..mai ar vrea sa manance de acolo..Da e dulce:D

Alex 8-9 luni

Mergi la inceput