Gradinite / crese din Pitesti!
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Multumesc..suna bine..dar pentru mine e cam mult...
Sorana 20+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carla2005 spune:
Multumesc pentru raspunsuri, am inscris-o pe alex la kinder strumff, poate ne intalnim pe acolo! Din septembrie o duc acolo sa vad cum se acomodeaza! casiana, avem niste cunostinte comune si din discutii in discutii am recunoscut-o pe fetita ta, era singura cu suzeta de acolo...:), are suzeta ca a lu Alex si cand am fost sa o inscriu se cam incurcasera in ele, a venit la mine sa imi arate suzeta si eu am crezut ca e suzeta fi-mii, apoi am vazut ca e si a mea mufata si mi-au explicat educatoarele ca si ea o mai are pe suzi si doar mi-o arata! Cand am fost acolo tabarasera toti copii pe Alexandra sa ii arate jucarii, i-au luat rucsacelul si am crezut ca in imbulzeala fetita ta s-a ales cu suzeta :)!
mama din 16 nov 2006
alexuta2005 spune:
Carla ma bucur ca Alexia o sa fie colega cu Alexandra.Cred insa ca ai confundat-o pe Alexia.Alexia nu mai foloseste suzeta de la Craciun.
Azi am vazut-o pe Riana, foarte cuminte a mancat prajiturica de casa si fructele.
carla2005 spune:
Inseamna ca nu era ea :)! Am inteles ca tu ai dus-o initial pana la 12 si apoi ai lasat-o toata ziua! cam asa as vrea sa incerc si eu cu Alex...sa vedem ce o sa iasa! la 1 septembrie incepem si noi!
mama din 16 nov 2006
carmenpit77 spune:
Fetelor am inteles ca se deschide o gradi noua privata in Gavana din aceasta toamna .Stiti ceva?
Mmmaria spune:
Da, am vazut anuntul in ziar, Piticot Barba Cot sau cam asa ceva.
au si site, www.piticot.redwire.ro
Daca afla cineva mai multe la fata locului, sa scrie si pe aici.
carla2005 spune:
Am sunat eu acolo, ii primesc doar de la 3 ani-am parlamentat o ora cu patronul sa mi-o ia de la 2 ani ca vreau sa o las si la afterscool pe viitor etc- au zis ca la copii mai mici nu se baga (eu daca eram patron faceam ceva, ma gandesc ca se descurcau si ei cu 2-3 copii mai mici, dar in fine, ei stiu), tarifele sunt pe net! Eu nu stiu unde este strada asta Alunului ca ma duceam in recunoastere!
mama din 16 nov 2006
ckristina spune:
interesant subiect......caut si eu informatii despre gradinite/camine.
vroiam sa va intreb daca stiti cumva de cazuri de copii cu alergii; as prefera o gradinita privata gandindu ma ca acolo sunt mai putini copii in grupa si poate au mai multa grija.... nu stiu......
fetita mea are are 1 an 2luni; nu intentionez sa o duc acum dar as vrea sa o inscriu undeva sa inceapa din feb-martie;
ea este alergica la cazeina(si tot ce inseamna lapte).
eu locuiesc in trivale si cea mai apropiata este cea din padure... nu stiu cum se cheama.. aveti nr de telefon de acolo?sau info despre ei?
va pup
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
sunt_mamica spune:
cristina gradinita se numeste Motanul Incaltat.Fetita mea va merge din septembrie acolo.asa ca referinte iti pot da peste 2 luni.