Gradinite / crese din Pitesti!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Draga mea...
Gradinita cu cresa se numeste Florile vietii.
Si tocmai ieri am vazut ca le schimba patuturile.Duapioarele le-au schimbat in iarna, acum patuturile.
Si intra in renovare, ca iau vacanta mai devrem cu 2 saptamani.Renveaza tot.
Acum nu stiu daca mai gasesti loc.Pe usa scrie ca nu mai au locuri.
Ai reusit sa inscrii undeva copilul pana a urma?

Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Si e langa scoala nr.15.

Sorana 16+ si Codrin 3 ani

Mergi la inceput

So..nu stie nimeni nimic de gradinita nr.1?
Carla 2005...pana la urma unde ai inscris copilul?

Sorana 18+ si Codrin 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Eu am dus-o pe Riana de la 1 an si 10 luni la gradinita Kinder Strummf de langa scoala nr.1 si sunt tare multumita...se vad progrese, mananca mai bine si numai singura, vorbeste mai bine, e mai ordonata...directoarea este de treaba, educatoarele sunt toate tinere si dragute...pretul este de 450 ron pe luna si nu au vacanta deloc...singurul minus ar fi spatiul, care este mai mic decat la o gradinita de stat, dar acest lucru nu este un impediment.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Raluca,cred ca am cunoscut-o pe Riana.E colega Alexiei si cred ca ne-am intalnit in holul gradinitei.
Si Alexia a mers aici de la 1 an si 10 luni, acum un an.Sunt foarte incantata si-mi place atmosfera de aici.Nu mai spun de progresele facute de Alexia si de notiunile invatate.
Din toamna taxa o sa fie 520 ron.

Mergi la inceput

Sigur ai cunoscut-o...ea este cea care atunci cand trebuia sa spuna poezia la serbare, a tacut malc...iar pitica ta cred ca e cea care a spus poezia cu spatele.
Stiam ca se mareste taxa, dar nu aflasem cu cat...mersi pt informatie, oricum nici atat nu e mult.

Mergi la inceput

Si programul de la cat la cat este?Daca e nevoie sa lasi copilul dupa program platesti suplimentar?
Mie si asa mi se pare mult..e bine totusi pentru cine are de unde!

Sorana 20+ si Codrin 3 ani

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Sorana, programul este de la 7.30 la 17.30-18. Nu stiu daca poti lasa copilul peste program.In pretul acesta intra si orele de engleza, franceza si dans.
Mie nu mi se pare mult in conditiile in care o bona imi cere 450 lei cel putin.Eu nu am alta solutie si ma avantajeaza ca primesc copiii si in vacanta caci nu pot sa stau in concediu cat au copii vacanta.
Raluca, da, ea este Alexia.Riana merge la gradinita acum?
Asa am inteles de 520, acum sper sa nu fi inteles eu gresit.

Mergi la inceput

Sorana programul este 7.30-17.30...mie nu mi se pare mult pentru o gradinita particulara, la stat e mult mai ieftin este adevarat...dar, desi avem o cresa foarte buna langa noi, cea din Craiovei, am preferat sa o ducem la Kinder Strummf pentru ca sunt mai putini copii in grupa si de ei se ocupa educatoare nu ingrijitoare.
Casiana o ducem pe Riana si pe timpul verii, ca nu are cine sa stea cu ea, doar ca saptamana aceasta e acasa ca e bolnava.

Mergi la inceput

Hai ca nu citisem deloc ce ti-a scris Casiana...acum ai aceeasi informatie de 2 ori.

Mergi la inceput