Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 8

Annisia spune:
Papanash, si Y e mare fan iaurt cu banana. De cele mai multe ori i-l prepar eu, cu iaurt Milli extra. Dar vezi ca exista si gata preparat, special pentru bebei, de la Nestlle. E mai scump, caci coasta 10 roni 4 paharele de 125 g. Dar macar stai linistita ca nu au chestii interzise minorilor sugari...
Si ca sa te iau la faza asta, eu i-am dat astazi piersica si anans din compot. Judeci ca zaharul si conservantii sunt ciorchine, dar... I-au placut maxim!!! Eu nu prea sunt asa de stricta cu E-uri, P-uri si alte tampenii... Gluten, halogen si mama lor de inovatii alimentare... Nu zic sa sari calul, dar sunt destul de marisori si nu cred ca mai e asa un capat de lume daca dai o data, de doua ori in cantitate mica...
Micul Yannis creste mare

greyeras spune:
Si sa va povestesc si eu de Aduta mea, care daca s-ar putea ar sta numai afara la copii in parculet. De vreo trei zile facem kk si pipi la olita dimineata. Se trezeste si o pun pe olita si ea foarte intelegatoare isi face treaba. Sper sa o tina tot asa, acum dupa cum am auzit si eu de la alte mamici depinde de moi sa ma tin de capul ei si sa nu o las ca apoi cica se invata mai greu. Baietelul prietenei mele are 1 an jumate su nu vrea sa auda de olita. Bine si aici parerile sunt impartite.
Cu mancarica stam bine, ieri i-am facut si eu supa de galuste si a mancat, acum sunt inca in dilema cu masa de la 18 ca nu stiu ce sa-i mai dau in afara de iaurt si branzica. Voi ce le mai dati piticilor?
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Annisia spune:
Greyeras, eu ma tin de capul piciului meu cu olita (sunt fan, deci nu-i bai din partea mea), numai ca nu o suporta. O accepta sa se joace cu ea, dar daca il pun la poponeata goala calare pe ea, e vai si amar... Se pune pe o jale cu tipete si proteste, apoi se ridica si refuza sa-si mai flexeze piciorusele... E imposibil!!!
Cu papica, ii poti da si galbenus, ficatel de pui, peste, cartof cu unt, legume... Hai ca sunt o gramada de combinatii... Bine, eu zic, dar majoritatea o cumpar gata preparata...
Micul Yannis creste mare

Sabina spune:
Mariana, asta e nimica toata, prietena mea cea mai buna cand era gravida mi-a criticat-o pe Sofia in ultimu hal, ca ce prost crescuta si needucata e....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

cecilia L spune:
Sabina, dar copilul prietenei tale, cum este acum?????????daca si Sofia este prost crescuta......
Ramonaiani, zau mamaico nu te supara, daca dr care a spus asta e nebuna, prietena ta care o asculta e si mai si, iarta-ma ca spun asta nu o cunosc...dar e tare aiurea faza cu copii mici''sunt plini de microbi''....nu-mi vine sa cred ca un medic a spus asta....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

papanash spune:
io am luat 'microbi' de la toti copilasii, si cand eram gravida si inainte .... si bine am facut ca uite ce baiat am !
acu fara misto, sunt multe dereglari hormonale in perioada de gravidenie, eu nu cred ca un medic a zis asta, mai repede s-a gandit ea asa, preventiv, sa se puna la adapost de orice. Da' e scuzabil orice in perioada asta, eu zic sa nu te superi, e de compatimit daca gandeste asa.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

papanash spune:
ghighi are fundul rosu ca o maimuta, s-a iritat ff tare, era putin inceput de-aseara dar s-a agravat destul de mult....nu i-am schimbat crema sau scutecele ( azi iau libero ca terminam baxul de pampers) , i-am dat cu bephantene si degeaba.....e mai rau. acum doarme cu funduletul in sus, dezbracat,saracul, i-am dat cu crema si a adormit imediat, n-am patit asa ceva niciodata, am mai citit de uleiul fiert ca face minuni....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

ramonaiani spune:
Multam de incurajari . Imi aduc aminte cum eram si eu de precauta, da' parca nu saream calu' chiar asa. Si da, e scuzabila: sambata are cununia civila ...
papanasha Eliza (06.09.07)

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by papanash
ghighi are fundul rosu ca o maimuta, s-a iritat ff tare...
Recomand cu caldura www.apo-rot.de/indexproducts.html?_filterkat1=tannolact&gclid=CN6IlZHv1ZMCFQPWXgodxEuZhw" target="_blank">Tannolact. E un praf, din pliculetzul ala se fac cca 3-4 bai de sezut de c-ca 3-4 minute. Elizei i-a trecut iritatia de la popou in vreo 4 ore dupa baie ...
papanasha

Sabina spune:
Mariana, ce sa zic, cand o sa aiba si ea bebelusu o sa realizeze poate ce si cum
Cecilia, are o fetita mica, de un an, extrem de cuminte
ca sa vedeti ce-a facut azi dimineata prost crescuta mea, v-am trimis un atasament pe mailul comun.
hihiihihihihi :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo