Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Afibebe, am folosit crema cand l-am scos afara si e ok. Am citit ca ar trebui cu factor de protectie 50, daca mergem la mare o sa-i iau alta.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Mi-a trimis mama oua proaspete de gaina de curte. I-as baga azi lu Ghighi un sfert de galbenus, voi cat il fierbeti ? Iaurtul l-a mancat deja, o sa-l bag in piure, cred.
Am facut o chestie....stiu ca nu-i ok, dar i-am cumparat un Tnuva cu banana si l-a mancat , i-a placut foarte mult, cred ca manca 3 daca-i dadeam. Nimic n-a mancat cu asa mare pofta !Am citit ca ar contine zahar , de-asta i-o fi placut mai mult decat ala simplu in care bagam eu banana ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Sim, multumesc pt link, o gasisem si eu sambata la o farmacie DONA din Iasi. Insa merg pe mana Roxanei si a Ramonei, daca ele au folosit lanolina de laborator si a fost ok, poate merge si la noi.
Si lasa MamiSpecial, nu mai scana. Daca vroiam neaparat te pisam eu, si oricum, am depasit stressul cu diversificarea.
Prin martie-aprilie am gasit MamiSpecial de anul asta(2008-2009). Pt doritoare o pot scana, doar putina rabdare sa trec de examene.

Papanash eu oul il fierb 10-15 minute. De fapt se si recomanda 10-(chiar si)20 min. Cu cat e mai tare, e si mai sfaramicios, cu atat se si paseaza mai bine.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Avem si noi poze, unele sunt de ieri din parc, am fost in Tineretului, super aglomerat, era plin de copii, a fost placut.

http://good-times.webshots.com/photo/2067631610103069517BojkUP

Am vazut pozici cu Ghighi la munte. Nu stiu sa-ti zic ca t de mult fierb oul, atat cat consider ca e destul de tare si eu il dau numai in piure, asa ii place.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Papanasho, ti-am vazut baiatu' punand in scena Miorita. mishunatorul! Auzi... da' din astea cu iaurtu' sa nu mai faci, cu te acopar.
L-am vazut si pe plimbaretul Cristi de mami Afibebe.Si filmuletul,
Luy numaidecat trimit diseara foto si cu baietanul meu. Esti exceptionala, ce cadou frumos ai facut mamicilor. Dar ce-au crescut toti bebelusii... acusi prima aniversare.
Pana atunci sarbatoritilor zilei, si sa bem in cinstea lor.
Eu ieri l-am sarbatorit pe tata, de la distanta din pacate, iar astazi sarbatoresc pe finu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani!

sarbatoritilor zilei

Rodica

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Mai fetelor, moooorrrr
Am o prietena, gravida in luna a 4-a. Vorbesc cu ea, i ispun ca vin in RO, si ea imi raspunde: vai, ce bine! Pacat insa ca n-o sa pot sa ma joc cu Eliza. Doctora mea mi-a interzis sa ma foc cu copii mici, ca sunt plini de microbi!"

M-am simtit atat de prost, mi-au dat lacrimile ... Ce naiba, chiar asa?!?!?!

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinus_25

Papanasho, ti-am vazut baiatu' punand in scena Miorita.

http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/2544216855/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Ramonaiani stai linistita, de vina nu e prietena ta, de vina e dr aia care i-a spus asa ceva. Nu te supara pe ea, probabil habar nu are ce inseamna un bb mic.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ramonaiani, dar oamenii mari nu au microbi, numai copiii? Ma mir ca s-a atins de sotul ei, ca poate avea si el microbi. Spune-i ca-i donam un glob de sticla, sa stea ferita de orice tip de virus, germen, microb, ameoba sau parameci...
Hai ca asta n-am mai auzit!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput